Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 28. Hafta Beşiktaş-K. Karabükspor 27.04.2015 20.00 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
2
Favori
10.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fenerbahçe: %40
    Beşiktaş: %10

Gerçekçi olunacak olursa, şampiyonluk şansları yukarıdaki gibi. Beşiktaş %90 ihtimalle bu ligi üçüncü bitirecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opera sakat mı

• Galatasaray oyun anlamında Besıktas ve Fenerbahce'nın cok ustunde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt
    ben fmde necip'i kaptan yapıp, en fazla maaşı verip her maçta oynatıyorum. hem çok sempatik hem de altyapıdan gelen tek ciddi oyuncumuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Günay Güvenç'in performansından memnun musunuz?

Günay , Cenk'in ilk geldiği zamanlardaki gibi çok iyi reaksiyon gösteriyor . Artı , yan toplarda Tolga ve Cenk'ten daha iyi . Bugün 3-4 tane çok önemli çıkış yaptı . inşallah Tolga izlemiştir çıkış nedir nasıl yapılır diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

7 dakika uzatma mı olur demeyin ağzınıza tavayla vururum... Karabük kalecisi sakatlandı 4 dakika durdu. Günay sakatlandı 3 dakika durdu. Onun haricinde 2 kırmızı kart çıktı. Onlarca faul yapıldı.

Hocam +7 dk gayet hakkaniyete uygundu ama ilk yarıdaki kırmızı kartın ikinci yarıdaki uzatmayla ne alakası var :D

İşim nedeniyle ilk yarıyı izleyemedim. 55. dakikadan sonrasını izleyebildim. Kırmızı kart 48. dakikada sanıyordum. Şimdi baktım harbiden ilk yarıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: kendi halinde

Ya yeter artık Necip i görmek istemiyorum. Futbol zekası sıfır, hız sıfır, fizik sıfır. Pedro yu görmek istemiyorum. Yavaş, kısa, fizik yok. Mustafa yanlışlıkla forvet olmuş zaten. Serdar sana helal olsun.

Az çalışta teknik direktör ol o zaman. Fizik yokmuş.

Yok işte Franco nun ikili mücadele ile top aldığını görmedim. Geriden adama yetiştiğini hiç görmedim. Stoper mi şimdi bu?

• fb ve BJK Saçma sapan Penaltılar 7-8 dk lık uzatmalara işi götürüyor.Bakalım nereye kadar gidecek hakemlerin size hediyesi !!!

• ayrıca lig sonunda ikili averajın normal averajdan daha önemli olduğunu da hatırlatmak lazım
  • Necip Uysal ve İsmail Köybaşı tam Beşiktaş Jimnastik Kulübüne yakışan futbolcular.

Umarım senelerce Beşiktaş'ta oynarlar

• Şu sivok u çok seviyorum ben ya, saha da görünce mutlu oldum bugün. tam bir profosyonel, adam olduğunu da çek milli maçında gole sevinmeyerek gösterdi, defans olmasına rağmen sayısız kafa golü var. Daha ne olsun.

• Demba out cenk in.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

ayrıca lig sonunda ikili averajın normal averajdan daha önemli olduğunu da hatırlatmak lazım

Ve Song olarakta şerefli üçüncülük ler diyelim noktayı koyalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Günay Güvenç'in performansından memnun musunuz?

Günay , Cenk'in ilk geldiği zamanlardaki gibi çok iyi reaksiyon gösteriyor . Artı , yan toplarda Tolga ve Cenk'ten daha iyi . Bugün 3-4 tane çok önemli çıkış yaptı . inşallah Tolga izlemiştir çıkış nedir nasıl yapılır diye

Günay brugge maçında olacaktı bu performansla

• Dem babayı yollayıpta şöyle adam gibi golcu lazım.
  • Biliç Hoca değil kesinlikle,

Başımızda başka bir hoca olsa açık ara liderdik, aptallıklarından dolayı kaç puan kaybettik.

Bugünde az daha hazin bir şekilde kaybediyorduk ki kARABÜK Bize maçı altın tepside sundu resmen.

Pektemek'e 90 Dk Katlanmak nedir?

Topu ileriye taşıyan oyuncuyu çıkarmak nedir? ( Tolgay)

Demba ba'yı çıkarırsın eyvallah Yerine Necibi almak hangi mantığa sıgar anlamıyorum.

3.Lig hocasını versen böyle aptallık yapmaz.

Ayrıca Biliç'e Rağmen, Stadsız olmalarına rağmen, Mevcut başkana rağmen bu takım halen lider ise Sadece Futbolculara şapka çıkarıyorum.
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    onu zaten biliyorlar, söylemeye lüzum yok diye düşünüyorum
  • Eyyam yapmayın ulan renkli civcivler, derbi kazanamamış olabiliriz şampiyon biz olacağız, sizde alkislayacaksiniz..
    Bizde atınç denen çocuk varki bence 10 franko eder,o yuzden problem yok.
    ts maci muhtemel 11

Günay

Opare. atinc ersan(sivok) motta

Veli. atiba(tolgay 60)

Töre. sosa. olcay

Ba

• quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Biliç Hoca değil kesinlikle,

Başımızda başka bir hoca olsa açık ara liderdik, aptallıklarından dolayı kaç puan kaybettik.

Bugünde az daha hazin bir şekilde kaybediyorduk ki kARABÜK Bize maçı altın tepside sundu resmen.

Pektemek'e 90 Dk Katlanmak nedir?

Topu ileriye taşıyan oyuncuyu çıkarmak nedir? ( Tolgay)

Demba ba'yı çıkarırsın eyvallah Yerine Necibi almak hangi mantığa sıgar anlamıyorum.

3.Lig hocasını versen böyle aptallık yapmaz.

Ayrıca Biliç'e Rağmen, Stadsız olmalarına rağmen, Mevcut başkana rağmen bu takım halen lider ise Sadece Futbolculara şapka çıkarıyorum.

Aynen öyle. Ve de hocanın korkak olduğunu da söylemekte fayda var.

3 derbi kaybettin. Skorlar 2-0 - 2-0 - 1-0 golün yok.

Hadi gs'ye şansımız tutmuyor genelde. Samet Aybaba döneminde şampiyon Fb'den 4 puan aldık biz. Onların sahasında 3-3. Bizim sahada 3-2 (90+4 Olcay)

İki maçta Fener'e cesur oynayıp kazansan şu an zaten şampiyonsun.

Alt tarafa gidiyorsun bizden puan alan takımalara dikkat.

5 puan eskişehir
    2 puan balıkesir
    2 puan rize
    3 puan erciyes

Son 5 takım. Maçlarında çoğunu da hocanın oyunu okuyamama ve müdahale edememe sorunu ile kaybettik. Çok uzağa gitme Brugge maçı.

11 numaralı şahıs ile çıkmışsın yine maça. Bir şekilde golü bulmuşsun tur senin. Orta saha düşüyor. Niye o gereksiz 11'i çıkarıp orta sahaya bir adam alıp vakit geçirmiyorsun. Yarı finaldeydik şu an ayrı. Hocadan bir cacık olmaz. Takımı iyi çalıştırıyor olabilir ama bu korkaklık ile maalesef.

Zati 11 numaralı şahısı görünce izlemiyorum hiç bir maçı ve izlemeyeceğim.

Sonuç itibariyle saha yok hoca yok topçu yok başkan yok para yok buraya kadar geldi bu çocuklar alnının terleriyle. Ne kadar daha gider bilmiyorum.

• TOKİ ARENa da görüşmek üzere gençler..Size de sıyırtmak farz oldu
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.