Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 28. Hafta Beşiktaş-K. Karabükspor 27.04.2015 20.00 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
2
Favori
10.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lavalys

quote:

Orijinalden alıntı: sefayksl

quote:

Orijinalden alıntı: Lavalys

Dünkü Galatasaray maçını izleyen bi' söyleyiversin. Gaziantep rahat 10dk yattı maçta kaç dk uzatma geldi? Galatasaray'a bu kadar uzatma verilmiyor nedenini cidden merak ediyorum. Hakemler kafasına nasıl eserse öyle veriyorlar galiba uzatmaları.

Dünkü maçı izlemeyen kuş beyinliler cevaplamazsa sevinirim.

Teşekkürler,

Maça karabük yattı diye o kadar uzatma verilmedi hocam. Maçı izlemediniz sanırım? Kaleciler ve oyuncu değişiklikleri yüzünden böyle oldu.

10'a yakın sakatlık oldu dünkü maçta. Beşiktaş'ın uzatması gerektiği gibi olabilir doğrudur ama biz daha göremedik böyle uzatma nedense, ondan yakınıyorum.

Bize veya size +16 verilene kadar verilen uzatmaları eleştirmem

• Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt
    necip necip diyenlerden en son seni yakaladım diye sana söylenicem şimdi. necip orda ellemese 1-1 olacaktı, sonra oh biz bir puan alırız diye karabüklüler yerden kalkmayacaktı. on kişi de kalsak daha iyi oldu bence, niye bu kadar sövdünüz anlamıyorum.
  • Lavalys kullanıcısına yanıt
    Siz daha buradamısnız, çıkışlar sağda hadi koçum.
  • Ya yeter artık Necip i görmek istemiyorum. Futbol zekası sıfır, hız sıfır, fizik sıfır. Pedro yu görmek istemiyorum. Yavaş, kısa, fizik yok. Mustafa yanlışlıkla forvet olmuş zaten. Serdar sana helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Get down to the ground you noobs

• Karabük küme düşecek hala yere yatıyor arkadaş nasıl bir mantıktır anlamadım bir de iyi oynuyorlardı. İlahi adalet o kadar yatarsan böyle batırırlar adama

İyi oynamıyoruz yalnız düzelmemiz lazım acil.
  • Lidere Selam Durun
  • yahu böyle küme düşmeye oynayan takımlardan daha çok korkuyorum yemin ederim.Canla başla oynayan takım karşısında bütün ipleri almışsın eline 1-0 öndesin ve rakip 10 kişi kalmışken iyice pas ile yorup 2-0 ' ı bulacaksın bi şekilde.Zaten ne zaman Necip girse sonradan oyuna bu takımı yakıyor abi bu çocuktan defans olmaz bu 30-35 yaşındaki tecrübeli bi oyuncu değil ki orta sahadan defansa devşiresin.Yine kanser olduk ama çok şükür belki Şampiyonluğun kırılma maçıydı.Cenk Tosun yaptı kıyağını Mustafanın 90 dk boyunca yapamadığını son dklarda girerek yaptı Helal olsun bu çocuğa.
  • Beyaz tv costu yine

• Her zaman bu kadar şanslı olamazsın. Rakip 10 kisiyken 2-0 yapsak film kopacak. Yine de çok kritik bir 3 puandi

• Günay Güvenç'in performansından memnun musunuz?
  • Kume dusen takimlar futbol oynamasın o zaman beyler? Nasil insanlarsınız anlamadım adam kendini vistermek icin olsa bile oynar herseyini ortaya koyar. Maca gelirsek kararlar doğru ama uzatmada sıkıntı var arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun her mac olan olaylar TAŞ çatlasa 5 dakikaydı uzatma..

• quote:

Orijinalden alıntı: kendi halinde

Ya yeter artık Necip i görmek istemiyorum. Futbol zekası sıfır, hız sıfır, fizik sıfır. Pedro yu görmek istemiyorum. Yavaş, kısa, fizik yok. Mustafa yanlışlıkla forvet olmuş zaten. Serdar sana helal olsun.

Az çalışta teknik direktör ol o zaman. Fizik yokmuş.

• Sıkıntı yok. Zaten 95 te attık golü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Sıkıntı yok. Zaten 95 te attık golü.

Hocam galiba red de de sıkıntı var. Ceza alanı dışı her elle oynama red değilmiş ve yokred değil miş.olsun bjk de kazansın canı sağolsun. "Sondan bir önceki hafta" gelsin artık hallederiz.

• maçın taktik analizi:http://t.co/1UaDBlMd9V
  • Necipe laf atanlar şurada 1 ay önce ne diyorlardı acaba ? Oynanan oyunu beğenmedim. Gerçi artık 3 takımda göze hoş gelen oyun oynayamaz, önemli olan 3 puan. Haftaya 5 yabancı yüzünden sıkışacak olan Bilic ne yapacak merak konusu. Artık çift forvetten vazgeçer umarım.
  • Hep fener mi kazanacak son saniyede, biraz sans bize gülsün.
    Bilic artik pektemeki kesip cenki oynatsa,
    Kelinden öperim cenkin

• Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Sadece bu maç için değil genel olarak Necip sürekli hata yapıyor. Kendisinin bu sezon sıvadığı 123124. maç. Yeter artık, kimden torpilli bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Günay Güvenç'in performansından memnun musunuz?

bu sezon için tolga'dan daha fazla güven veriyor bana, herhangi bir anadolu takımında ilk kaleci olarak rahatlıkla oynar bence
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.