Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
6
Favori
12.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

/>

Oğlum diyim niye şampiyon olmadın diyim baba diyi başka takımlar da var diyi

ıhığahağahhııhaaıhaağığıha diye gülmeyi unutmuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARISMATIC

ite kaka feneri sampiyon yapacaklar belloldu ;)

sizin nesliniz tükenmedi mi hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Yazık şu gsli,fblilere. Gidin kına yakın

Kinaya daha var rahat olun

hem niye uzuluyorsunuz ki gorende 2senede bir samp oldugunuzu sanacak

Alismaniz gerekmiyormuydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İte köpeğe maskara ettiniz bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdem maçın içine etti.

Hakem ilk yarı kart göstermedi ikinci yarı kartı cebine koymadı.
  • Beşiktaş bitmiştir, geçmiş olsun, cimbomu yener veya berabere kalırsa feneri şampiyon yapar.
    Cimbomun kalan hiçbir maçı da kolay değil, tek beraberlikte fener şampiyon olur.
    Fener bu fırsatı yakalar fakat İsmail kartal degerlendiremez orası da ayrı bir vaka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı

Son dakikada antepin atamadığı gol bize şampiyonluğu getirecek. Yazın bir yere bunu...

Sinan Enginin DH HESABI KESİN

STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00
  • "Beşiktaş'ı şampiyon yapmak istiyorlar" öngörünüzün yanlış olduğunu hakemlerin bugünkü performansında sonra görmüşsünüzdür umarım... Ama en büyük hatanız, puan kaybından sonra Beşiktaş taraftarıyla dalga geçerek bizi üzebileceğinizi düşünmeniz. Sizin trajedi olarak gördüğünüz şeyleri biz rakıya buz diye atıyoruz.
  • Fener ve Beşiktaş el ele Galatasaray'ı şampiyon yapacaksınız.

• Herşeye eyvallah da bu nasıl kaçti ?

• quote:

Orijinalden alıntı: smartsmart

Şerefli 3. lük varken ne yapacaksınız 1. liği arkadaşlar boşverin.

Serefsızın ıtıbar gordugu bır donemde sereflı ucunculuk ıstemıyorum artık ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Yazık şu gsli,fblilere. Gidin kına yakın

Kinaya daha var rahat olun

hem niye uzuluyorsunuz ki gorende 2senede bir samp oldugunuzu sanacak

Alismaniz gerekmiyormuydu

Bu sene daha iyiydik,yazık oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlerine perde indi görmedin dimi bunu hakem

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1155

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Teşekkürler gökhan töre senin bencilliklerin yüzünden milyonlarca insanın umudu kırıldı yazıklar olsun BA ayıptır 22 yaşında adamım tv başında sinirden gözlerim doldu. Bilic Allah aşkına biraz cesur ol Allah rızası için ya cenk i 81 de alacağına 70 te al dön çift forvete Antep denen aşağılık takım zaten gol atma peşinde değil neyden korkuyorsun anlamıyorum ki. Son olarak bir daha olcay i veya mustafayi kadroda gördüğüm an kapaticam maçı yeter bu yaşta bu kadar yıpranamaz bir insan sinirlerime yazık .

Anneler günümüzde anamızı ağlatan bencil ve sorumsuz futbolculara saygılar.Elleriyle ikram ediyorlar şampiyonluğu.

Hocam ben burda Bilic teknik adam değil dedim , ba fazla abartılıyor yapmayın bu lige drogba geldi dedim , olcay , ersan,mustafa,motta,serdar,veli bunları düğünumde oynatmam dedim ama en başta olcay futbolcunun f si değil dedim iyi gün taraftarı oldum. Bizim camiamızın en büyük problemi bu duygusallık bunu üstümüzden atmadan hiç bir başarı gelmez. Biz olcay i ersani gönderemezken Fb koskoca Alexin biletini kesti. Daha da yazarım ama iyi gün taraftarı olurum bunlar kendini kandırmaya devam etsin. Bilice rağmen buralara kadar gelmek bile mucizedir .

• Bu saatten sonra hem fbyi hem gsyi geçmek mümkün değil, geçmiş olsun bize. 4 de 4 yetmiyor. Birazda şans olcak bir takımda.

• İsmail kartalla bile ligi bjk nin üstünde bitireceğiz şaka maka. Seneye bize lucescu gelirse ne yapacaksınız acaba?

•  STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00
  • Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool demba ba attık şampiyonluk geldi goooooolll dağılın ulayn.
  •  STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00
  • Real Madrid- Valencia maçının tekrarını izledim sanki skor hariç her şey aynı

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.