Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
6
Favori
12.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçın son 15 dakikasını izledim de Beşiktaş'lılar son pozisyondan ötürü şükretsinler; zira buradan aldıkları 1 puan yarın çok önemli olabilir.
  • Galatasaray mersini geçerse şampiyon berabere bile kalsa fener şampiyon olur.Fenerin puan kaybedeceği zorlukta maçı kalmadı.Sergen dun yuzyılın kıyağını geçti.

Bu beşiktaşlıları zaten anlamıyorum beşiktaşlı bilinen unlulerin hepsinin bir yanı fenerli :)Takımına bu kadar bağı dusuk taraftar grubu görmedim ben :)
  • Trollerle bugün maç tartışılmaz burda.
  • Erdem nasıl boş kaleye atamadı şaka gibi.. Zenci adam Yalnız takım arkadslarını iyi tanıyormuş.İlk anda verse bi mok olcagını bildiği için oyuncuyu geçti boş kaleye verdi yine herif boş kaleye direğe vurdu
  • Herşey GS-BJK derbisine kaldı, kazanan şampiyonluğu alır, beraberlikte ise FB şampiyonluğa en yakın taraf olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

antep o son saniyede boş kaleye topu gol yapsa 2.400 tl tutturcaktım, nasıl kaçar o aklım almıyor.

bu maça 2 mi vermiştin yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaray bütün iftira karalama kampanyalarına rağmen lider durumda. bu az buz bişey değil.bilinçli olarak her galibiyetimizden sonra iftira attılar.sonucu değiştiremezsiniz aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Teşekkürler gökhan töre senin bencilliklerin yüzünden milyonlarca insanın umudu kırıldı yazıklar olsun BA ayıptır 22 yaşında adamım tv başında sinirden gözlerim doldu. Bilic Allah aşkına biraz cesur ol Allah rızası için ya cenk i 81 de alacağına 70 te al dön çift forvete Antep denen aşağılık takım zaten gol atma peşinde değil neyden korkuyorsun anlamıyorum ki. Son olarak bir daha olcay i veya mustafayi kadroda gördüğüm an kapaticam maçı yeter bu yaşta bu kadar yıpranamaz bir insan sinirlerime yazık .

Anneler günümüzde anamızı ağlatan bencil ve sorumsuz futbolculara saygılar.Elleriyle ikram ediyorlar şampiyonluğu.

• Ulan bu geldi aklıma :D

Beşiktaş şampiyon olsun
    Maalesef bu dileği ben bile gerçekleştiremem ben bile
    1-0 olsun maalesef
  • Niye eksilendim lan yalan mı?
  • Biliç top oynayan pas yapan tolgayi çıkarttı takimi sabote etti. Kazma Olcaya 70 dk sabretti, demba bayi çıkarmadı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı

Son dakikada antepin atamadığı gol bize şampiyonluğu getirecek. Yazın bir yere bunu...

Yazdim kardesim

Unutursam hatirlat ahahahahhahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ite kaka feneri sampiyon yapacaklar belloldu ;)

• Biz bu kadroyla şampiyon falan olamayız diyelim ki bjk hariç bütün maçları kazandık ama bjkyi yenemeyiz inanılmaz pozisyonlar veriyoruz ama bulmakta zorlanıyoruz kadro kalitesizliği yüzünden.seri değil yavaşız ama bjk den önce bile puan kaybedebiliriz hiçbir zaman umut vermedi oyunumuz.

Dediğim gibi fener şu anda en avantajlı duruma geçti.elindeki kadro rahatlıkla son maçları çıkarır.

• Beşiktaş şampiyon olsaydı ikide bir statsız şampiyon olduk geyiği yapıp bayacaktı tüm yaz. İyi oldu o açıdan.

• Kartal Hayranı K kullanıcısına yanıt
    Ya da dembaba nın kaçırdığı şampiyonlupu kaybettirecek

• Hakem makem hikaye kardeşim Eskişehir maçiından sonra bu biliçin biletini keserdim bu adam dan çok şey istiyoruz ayrıca bu Serdar kurtuluş Yüzünden Kaybettiğimiz ikinci şampiyonluk bakalım nereye kadar bu 3.sınıf ve kelepir oyuncularla gideceğiz tekrar söylüyorum kaçan bu şampiyonluğun en büyük mimari Biliç ve biliçe çok katlanan işi gücü sadece ayda birdefa stad yapıyoruz diyen Fikret ormandır bu sezon da Beşiktaş camiasına geçmiş olsunn....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı

Son dakikada antepin atamadığı gol bize şampiyonluğu getirecek. Yazın bir yere bunu...

90 dk tek kale maçta gol atamayan bu beceriksizlerden sonra gram umudum kalmadı farklı yenilsek bu kadar üzülmezdim
  • Yazık şu gsli,fblilere. Gidin kına yakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.