Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00 (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
6
Favori
12.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler saçmalamayın siz kafayımı yediniz daha 4 maç var biri gs ile ne bitmesi?

4 maç futbolda ne demek bunun farkında olun. Fenerbahçe zamanın da 1 dakikalık pozisyonda şampiyonluğu kaybetti.

4 maç 12 puan demek. Benim tahminimce 3 takımda daha puan kaybedecek daha hiçbirşey bitmiş değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık şampiyon olamama durumunda beşiktaşa şampiyonluğu bırakma işi de yattı.Mersini gs olarak yenemeyebiliriz.Dun sergen ve mecnun feneri şampiyon yaptılar bir nevi

Bu arada hakemden ağlamayın boşa gs konya maçında da gsyi katleden bir hakem vardı burağın penaltısını vermediler olmayan faulleri çaldılar 3e 1 gole giderken avantajı kestiler yine de kazandı gs.O yuzden bir penaltı için hakemden ağlamayın 7 lig maçında penaltı ile maç kazandırılan malum takıma laf söyleyin söyleyecekseniz
  • Beşiktaş ın kayış koptu düzelmez bu saatten sonra şampiyonluğu unutsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs-bjk derbisi şampiyonu belirleyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Beyler ümitsizliğin alemiyok . ZATEN GS Yİ YENMEK ZORUNDAYDİNİZ .DEGİSEN BİSEY YOK . Fener ite kaka gidiyor . Her hafta puan kaybetme ihtimali yuksek

beraberlik yeticek şekilde de gidebilirdik

• 1 den 3e dusmek ne kadar kor varya
  • antep o son saniyede boş kaleye topu gol yapsa 2.400 tl tutturcaktım, nasıl kaçar o aklım almıyor.
  • beşiktaşın kazanmasını çok istiyordum
    ama bu beşiktaşın sırtına kupayı bağlasan genede istemez çözer atar
  • Lan bu kadar şanssızlık olmaz, kriz geçirdim resmen bu kadar çok gol kaçıramaz bir takım.
  • Biliçle değil Biliçe rağmen şampiyon olabiliriz.

• Şimdi sorumlular hesap versin Pektemek ile Ersan ile 4 senelik sözleşme uzatan yönetim mi Bilic mi Teknik Ekip mi her kimse artık.Hepiniz hesap vereceksiniz şampiyonluk gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

/>

Oğlum diyim niye şampiyon olmadın diyim baba diyi başka takımlar da var diyi

• Hakeden taraf olmamıza rağmen yenemedik. Hakemde evlere şenlik maç yönetti saolsun, yan hakemde buna dahil.
  • Şerefli 3. lük varken ne yapacaksınız 1. liği arkadaşlar boşverin.
  • Ya bune yaa. Trabzon a 2 at. Gel evinde anteple berabere kal. Yazıklar olsun. Galatasaray şampiyon olacak bu gidişle

• atamayana atıyolardı az daha fena maç oldu
  • Teşekkürler gökhan töre senin bencilliklerin yüzünden milyonlarca insanın umudu kırıldı yazıklar olsun BA ayıptır 22 yaşında adamım tv başında sinirden gözlerim doldu. Bilic Allah aşkına biraz cesur ol Allah rızası için ya cenk i 81 de alacağına 70 te al dön çift forvete Antep denen aşağılık takım zaten gol atma peşinde değil neyden korkuyorsun anlamıyorum ki. Son olarak bir daha olcay i veya mustafayi kadroda gördüğüm an kapaticam maçı yeter bu yaşta bu kadar yıpranamaz bir insan sinirlerime yazık .

• Gooooool
  • verilmeyen tac da gol olsaydi var ya, sonra da besiktaslilar agliyor olacakti.

olcay cikip neden pektemek girdi, tolgay cikip neden oguzhan girdi hala anlamis degilim.
  • Hakemler bizim maçta korkmuyorlar FB ve gs maçlarında korkuyorlardı. Bu isler sadece sahada bitmiyor.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.