Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
6
Favori
12.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: damardangiren

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

* Bjk tek kale oynadı atamadı. Olmayınca olmuyor.
    * Bilic gibi adamı begenmeyenlerin yatacak yeri yok
    * Bjk için şampiyonluk bitmiştir. Bu kadroyla deplasmanda Galatasarayı yenemez.
    * Galatasaray 2 gün sonra Deplasmanda Mersini yenebilirse % 90 şampiyon olur. Puan kaybederse Fener şampiyon olur.

Arkadaş senin dediklerini kulağın duyuyormu.mersini geçti diyelim nasıl şampiyon.bizim takım son 5dk bile 2 gol yiyip berabere maç bitiren takım.

Bjkyi bizim takım nasıl yenicek bana bi anlat.evet beyler ezbere birbirinizden duyduğunuz şeyleri gelip burda atmayın.mersini geçersek büyük ihtimalle şampiyonuz diyenlere sesleniyorum.

Bilader beşiktas barcelona mı neden yenemeyelim içerde ? Nasıl yenicek diyosun Daha 4 ay once deplasmanda yenmişiz zaten
    Ayrıca, adamlar derbi kazanamıyor hangi ligi izliyosun sen

Bizim takım top oynamıyo.top çeviremiyo adam eksilten yok bi sürü pozisyon veriyo.

Son maçımızdaki pozisyonları bjk bulsa affetmez benim korkum bu.buraya kadar bu kadroyla kesinlikle şansla geldik.ben bu kazmalar herşeyi berbat edicek diye korkuyorum ama sizler çok eminsiniz.dua edelim de yanılan ben olayım şampiyon biz olalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Beşiktaşlılar'ın Fener'li olma vakti geldi.

O 20 numaralı fb li futbolcu milli takımda oynadığında ben milli takımı bile tutmam ne fb si ? Biz olamazsak siz olun.

İnadına #EmreBelozoglu
     STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00

• 4 yildir bize karsi galibiyeti olmayan besiktas bizi arenada yenecekmis gencler ve mersin maclari beni bjk macindan daha fazla korkutuyor acikcasi. Tecrubesiz ve derbilerde 0 ceken besiktas bu sene kesinlikle basarilidir, rakiplerine tum maclari kaybedip hala sampiyonluk yarisinda olmak hem de bu tecrubesiz kadroyla gercekten takdir edilesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berke K.

Bu nedir ya

Fb gs maçında hadi o tarafta hakem yoktu. Bu ne la 1 metre yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimdi bizim stadda kupa kaldıracak takım

• quote:

Orijinalden alıntı: aagir

Beşiktaş' ın şike ve şaibeyle mücadelesinde yara aldığı maç.

Beşiktaş şikeyle şaibeyle buraya geldiğini kabul ediyorsunuz.

Hmm...

• tek maç berabere kaldık diye şampiyon olamayacağımızı iddia edenler var sadece gülüyorum ayrıca gslilerde fazla rahat konuşuyor biz bjkyi kesin yeneriz kaç senedir yeniyoruz derbi kazanamıyor filan anladığım kadarıyla futbol bilgisi sıfır bunlarda manchester city 90+da 2 gol atıp şampiyon oldu Son dakikaya tüm takımlar şuan şampiyonluk yarışında
  • Galatasaray maçındaki 84. Dk golüne saatlerce laf atan arkadaşlar son dakika Gaziantepin kaçırdığına ne der acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

quote:

Orijinalden alıntı: Berke K.

Bu nedir ya

Fb gs maçında hadi o tarafta hakem yoktu. Bu ne la 1 metre yok

bundan beş dakika sonra falan bizim kornerde iki antepli yükseldi hakem aut verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

tek maç berabere kaldık diye şampiyon olamayacağımızı iddia edenler var sadece gülüyorum ayrıca gslilerde fazla rahat konuşuyor biz bjkyi kesin yeneriz kaç senedir yeniyoruz derbi kazanamıyor filan anladığım kadarıyla futbol bilgisi sıfır bunlarda manchester city 90+da 2 gol atıp şampiyon oldu Son dakikaya tüm takımlar şuan şampiyonluk yarışında

bjk de man city ya zaten dostum açık adres ver koliyle snickers yollayacağım
  • gökkuşağı kardeşler sonunda gökten kemik yağdırmayı başardı ya la. Haydi kalk ayağa, yürü güneşe. Seninleyiz Beşiktaş'ım. Zafer bizim olacak.

• quote:

tek maç berabere kaldık diye şampiyon olamayacağımızı iddia edenler var sadece gülüyorum ayrıca gslilerde fazla rahat konuşuyor biz bjkyi kesin yeneriz kaç senedir yeniyoruz derbi kazanamıyor filan anladığım kadarıyla futbol bilgisi sıfır bunlarda manchester city 90+da 2 gol atıp şampiyon oldu Son dakikaya tüm takımlar şuan şampiyonluk yarışında

Tabiki matematiksel olarak şansınız var ancak bazen öyle bir an olur ki, tüm direnciniz kırılır. Biz Fenerliler ve Galatasaraylılar da direncinizin kırıldığını düşünüyoruz. Bu saatten sonra moral bozukluğu ile daha kırılgan olup puan kaybetmeniz olası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Beşiktaşlılar'ın Fener'li olma vakti geldi.

O 20 numaralı fb li futbolcu milli takımda oynadığında ben milli takımı bile tutmam ne fb si ? Biz olamazsak siz olun.

İnadına #EmreBelozoglu

Genel olarak klüp karakterinizi yansıttığı için sahip çıkmanız normal .

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

antep o son saniyede boş kaleye topu gol yapsa 2.400 tl tutturcaktım, nasıl kaçar o aklım almıyor.

bu maça 2 mi vermiştin yani?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih8134

quote:

Bahcelievler Mh. Ferit Selim Pasa Cd. No:14 Daire:4 Bahçelievler/İstanbul

• antepin kaçırdığı golde ne arıyorsunuz anlamadım top sert geldi ters ayağınla vurdu.beşiktaş o pozisyon kadar olmasada ona yakın en az 5 tane kaçırdı.bence hakemin inceden inceye nasıl antepe çalıştığına bakın.
  • fatih8134 kullanıcısına yanıt
    adam 96 lı ugrasmayın kargoya gitse baban gel derler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih8134

quote:

Bahcelievler Mh. Ferit Selim Pasa Cd. No:14 Daire:4 Bahçelievler/İstanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

adam 96 lı ugrasmayın kargoya gitse baban gel derler

yıl kaç oralarda ?
  • siyah beyazlı takım ligi üçüncü bitirir
    lig de bu sırayla biter
    gs bu saatten sonra bırakmaz
    Fenerbahce de ite kaka kazanıyo bi şekil
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.