Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
6
Favori
12.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih8134

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

tek maç berabere kaldık diye şampiyon olamayacağımızı iddia edenler var sadece gülüyorum ayrıca gslilerde fazla rahat konuşuyor biz bjkyi kesin yeneriz kaç senedir yeniyoruz derbi kazanamıyor filan anladığım kadarıyla futbol bilgisi sıfır bunlarda manchester city 90+da 2 gol atıp şampiyon oldu Son dakikaya tüm takımlar şuan şampiyonluk yarışında

bjk de man city ya zaten dostum açık adres ver koliyle snickers yollayacağım

hatırlamıyorsun o sezonu. man city evinde qpr karşısında 1-2 gerideydi maçın son bölümünde, çıkıp çatır çatır oynayıp şampiyon olmadılar şans eseri kazandılar. şu videoyu da izle, hoşuna giderse snickersımı alırım

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Kaybedersek canımız sagolsun deriz şerefimizle oynadık kaybettik.Sizde aynısını diyebilirsiniz sizde şerefinizle oynadınız kaybettınız olur.Asıl merak etmen gereken 7 penaltıyla, +10 dk uzatmayla, atılamayan dokunulamayan oyuncuları kırmızı görmeyen, 34 maçın 4unde 5inde sadece iyi futbol oynayan hakemle alavere dalavere ile şampiyon olurlarsa o takım taraftarlarının ne diyecekleri.
  • bjk için buraya gelmek bile çok iyi genelde nefesi erken kesilirdi bjk nin , 3 lük yeter fazlası aşar zaten
  • maçı statta izledim hayatımda böyle hakem görmedim adeta sahaya beşiktaşa puan kaybetme yeminiyle çıkmış
  • 90+5'de Antep'in kaçırdığı son pozisyona çok güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçın taktik analizi:http://t.co/0zVtUB6Nap
  • Bu lig için fazla şerefliyiz 😿😿😿
  • Ulan herkesde fener ite kaka gidiyor diyip durmuş.

Yaw sizin takımlar nasıl ilerledi ben onu anlamadım. Kaç haftadır sıralama hep değişti demek ki hepsi ite kaka kazanıyor ama nedense tek sorun fenerde :))

Ben bu yıl tüm takımları boktan görüyorum zaten. Hiç biri diğerlerinden üstün değil kim olursa olsun şampiyon. Bu sene bana göre hak eden takım yok hem puan olarak hem fizik olarak hem oyun olarak.

Ulan o kadar paralar harca adamlara 3 4 milyon ver ama gitsinler alt sıralara puan laybetsinler.
    Şimdi biri çıkar lig kaliteli ondan der :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

quote:

Orijinalden alıntı: M-StayWithMe

Ya hadi bir Siktir git !!! Şikayet etmezsen de ağlarım tamam mı ? Hadi bakim şimdi git sütünü iç yarın okul vakti.

bu laftan sonra 2 cift laf soyler bloklarim seni

Good by besiktas

Good bye M-Stayckoejxka ahahahahahha

beşiktaş her 5 yılda 1 şampiyon oluyordu bu sefer olamazsa bir daha hayatta olamazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

maçı statta izledim hayatımda böyle hakem görmedim adeta sahaya beşiktaşa puan kaybetme yeminiyle çıkmış

Ya bu kadar saçma boş konuşan başka bir kulüp taraftarı yoktur. Ulan sayfalardır hakemde hakem. Açtım lig tv yi bütün pozisyonları gösteriyor baktım. Bir taca giden birde birkaç tane size verilmeyen faul var. Git kale agzından dışarı 3 tane topu dışarı vur ondan sonra hakemde hakem. Demba ba azıcık becerikli olup atsa inlerdiniz ama demba ba diye.
    Ayrıca kafa topuna çıktıgında atina mı ba mı kimse dirsek attı hakem oralı bile olmadı. Mottanında kontrolsüz girişi var her zamanki gibi. Bu konuda bu kadar art niyetli olmayın.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    90 dakika tarafsız izle lütfen anladın eger senin dedigin gibi bişi olsa şuan tv kanallarında tüm yorumcular hakeme laf atmazdı
  • daha lig bitmedı ben özeti izleyince çok üzüldüm beşiktaşlılar adına ben olsam çok söverdım.Dalga geçilcek bir durum yok ortada adamlar gelip bize arenada 3-0 takıp şampiyon olursa o stat yanar biliyorsunuz arkadaşlar böyle bir ihtimal varken ben daha konuşmam
  • Şimdi sakin kafayla pozisyonları izliyorum hakem resmen kuyumuzu kazmış ...

• bana en çok koyan nokta bu güzel çekişmeye böyle adaletsizce,taraflı,artniyetli hakem kararlarının önüne geçmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

maçı statta izledim hayatımda böyle hakem görmedim adeta sahaya beşiktaşa puan kaybetme yeminiyle çıkmış

Ya bu kadar saçma boş konuşan başka bir kulüp taraftarı yoktur. Ulan sayfalardır hakemde hakem. Açtım lig tv yi bütün pozisyonları gösteriyor baktım. Bir taca giden birde birkaç tane size verilmeyen faul var. Git kale agzından dışarı 3 tane topu dışarı vur ondan sonra hakemde hakem. Demba ba azıcık becerikli olup atsa inlerdiniz ama demba ba diye.
    Ayrıca kafa topuna çıktıgında atina mı ba mı kimse dirsek attı hakem oralı bile olmadı. Mottanında kontrolsüz girişi var her zamanki gibi. Bu konuda bu kadar art niyetli olmayın.

rakip kaleci ikinci yarı boyunca kale vuruşunu kullanana kadar en az yarım dk bekledi en az 4 sarısı vardı hakem bütün basit tartışmalı pozisyonları antep lehine verdi bunları tartışmazlar programlarda maçı 90 dk izlemediysen yorum yapma

• Hakemler tabii sana ters yapacak ama bana göre maçı bu hale getiren töre 3 tane net pas verse gol olcak pozisyon vardı hiç birinde vermedi..

• yazsan birturlu yazmasan bir turlu febe yenildiginde 2 muahaha yaptim die febe li admin arkadas 10 gun ban atmisti nerdesin simdi hani nerde adaletin.. Heryerde şike mi var. Adamlar resmen dalga dumen alay hersey var puan kaybettiysek biz kaybettik size ne olum.. Sanki gs ile febe beraber sampiyon olucak neyin duğünü

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

90 dakika tarafsız izle lütfen anladın eger senin dedigin gibi bişi olsa şuan tv kanallarında tüm yorumcular hakeme laf atmazdı

Ben sizin oynadıgınız oyuna söz söylemiyorum ama ömer üründülün de dedigi gibi yenmek istiyorsan rakibinden fazla gol atmalısın. Ne kadar güzel söylemiş ünlü yorumcu. Hakemler her maç hata yapıyor kimisi maçın kaderini etkiliyor kimi de bugünkü gibi basit hatalar oluyor. Bence son saniye gol yemediginiz için şükredin unutun gitsin bu maçı.

• Ayrıca ben başka taraftarın gelip Beşiktaş maçına konusuna yorum yapmasını anlamıyorum herkes dalgasına baksın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Beşiktaşlılar'ın Fener'li olma vakti geldi.

O 20 numaralı fb li futbolcu milli takımda oynadığında ben milli takımı bile tutmam ne fb si ? Biz olamazsak siz olun.

İnadına #EmreBelozoglu
     STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00

Genel olarak klüp karakterinizi yansıttığı için sahip çıkmanız normal .

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.