< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Student Coin (100x ihtimal) | Nasıl Alınır? Detaylı Anlatım | 2021'in En Büyük ICO'su! (3. sayfa)
-
-
tamam halletim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 21 Nisan 2021; 3:43:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: lexington7 Mayıs'ta ön satıştan aldığımız coinler borsalara transfer edilebilir hale gelecek. Ondan sonra mevcut olan borsalarda satabilirsiniz, (bithumb coinsbit probit vs)
bende binance, kucoin ve gate.io var bunlardan birinde listelenir umarım
-
Bithumda 0.020 den satışa çıkacak deniyor? -
? -
Selam, evet. 22 nisan yani yarın borsada listelenecek alış satış fiyatları belli olacak alışveriş başlayacak. Ancak ön satıştan alınan coinler 9 mayısta satılabilecek.
Ön satıştan alacağınız coin daha ucuz olacal piyasadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitti mi önsatışları?
-
Selam. Evet, bitti
-
Öğrenci ve para , pek bir araya gelmiyor ama bakalım.
-
Benim bu coinde 300 dolarım var ama çöp olduğunu düşünüyorum bakalım hayırlısı
-
9 mayısta dump yer mi sizce? refçiler bedavadan gelen stcleri satar mı?
-
Bence bir dump olacak hocam, burda da proje sahiplerinin alacağı pozisyon önemli. İşlem tahtasını dengelemeleri gerekiyor. Minimum 3 ay gibi bir zaman dilimi gerekli net fiyat için.
Bunu zamanı gelince çekmek zorunda mıyız yoksa ico da kalmaya devam edebilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende sitesi üzerinden satın aldım ve öylece duruyor aktarmamız gerekiyor mu bir yerlere ? Uzman arkadaşlardan bir yardım lütfen.
-
Bende btc gönderip cointiger borsasından 5000 tl lik aldım. Görücez bakalım ne oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön satıs fiyatı kactı arkadaslar -
Borsalarla anlaşmalar devam ediyor.
-
Ön satış fiyatını biliyor munuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X