Arkadaşlar herkese merhaba, Sahip olduğum Sony Dcr-Hc 30 tipi mini DV ve Pınnacle Studio Version 9 programı ile firewire kartı kullanarak capture işlemini ve diğer birçok işlemi gerçekleştirerek kendi vcd mi yaratabiliyorum.Benim sormak istediklerim, 1-Kasette kayıtlı olan tarih ve zaman bilgilerini tüm işlemler bittiğinde yapmış olduğum vcd de izlerken görmek istiyorum bu işlemi çözemedim. 2-Farklı zamanlarda çekilmiş görüntüleri capture ettikten sonra oluşturacağım vcd de birleştirmek istiyorum. Bu iki konuda bana yardımcı olabilirmisiniz,hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım
kameranı compozite kablo ile tv kartını video ve ses girişlerine tak(sony ile birlikte size geldi) daha sonra kamerayı on(oynatıcı) konumuna aldıktan sonra winvcr gibi bir program yardımı ile kayıt yap.ancak kamerayı uzaktan kumandası ile çalıştıracaksın.bunun dışında sony minidv 'lerde saat ve tarih atma özelliği yok.(çok kötü)
TAM OLARAK KAVRAYAMADIM AMA SANIRIM TARİH KAYDIN ORJİNALİNE EKLENMİYOR. ST9 DA PROJECT HALİNDE YADA SAHNE HALİNDE BAŞLIKLAR ATABİLİRSİN YADA ZAMANLARI BİLİYORSAN OTOMATİK SAHNE MUHABBETİ VAR CAPTURE SETTİNGS TE ORADAN AYARLAYABİLİRSİN.
arkadaşlar ilginize teşekkürler orijinal kasette minidv üzeride oynatım sırasında saat ve tarihi görebiliyorum ancak capture işlemi bittikten sonra göremiyorum. not :ilginç olan capture sırasında mini dv ekranına baktığımda ekran üzeride saat ve tarihi görebiliyorum.eğer capture işlemi sırasında bu bilgiyi studio ver. 9 başka bir formatta depoluyorsa nasıl açığa çıkarabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme