selam sevgili arkadaslar ben bu iste yeniyim ... sizlerin onerive tavsiyelerinize ihtiyacim var ... ben bu isi hobi olarak yapmaktayim . internetten sutudyo set aldim iki tane paraf flas 2 softbox birtane de nikon sb 700 var makinam nikon d3100 lens tamron 24 70 vc .. simdi ben bu isik kontrolu ayarlama vs yeniyim .. benim icin soyle bi sorun var samimi oldugu bi arkadasin cocugu sunnet oldu oda bana diyo illa sen cek fotograflari ve israri uzerine ben cekecegim karsiliksiz.. simdi evde studyo cekimi yapacagim ... evde arka fonum yok nasil bir cozum bulabilirim..sunnet cekimlerinde nasil bir yol izlemeliyim yada sunnet icin pdf arka fonlari bulabilirmiyim .. lufen degerli fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadasi mahcup etmemek adina .. cok tesekkurler...
arka fon icin gri renkli bir kalin perde kumasi olabilir
isilari ayarlamakta buradan anlatasi biraz zor youtube da bir cok yabanci video var studyo cekimi icin enstantene diyafram ise sordugun entstantene cok hizli olmaz oyuzden tv modunda cekebilirsin 1:/100 1/200 arasinda bir yere ayarlayip cekebilirsin tetikleyicilerin vardir sanirim veya tetikleme kablosu flaslari kontrol icin