Şimdi Ara

Stüdyo Fotoğrafçılığı Hakkında Yardım Rica Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda yeni olduğum için neden olabileceğim formata aykırı herhangi bir olumsuzluk için şimdiden özür dilerim ve tavsiyeleriniİzi beklerim

Ben Bitlis Tatvan Devlet Hastanesinde Kulak Burun Boğaz Hekimi olarak çalışmaktayım ve burada estetik burun ameliyatlarıyla ilgilenmekteyim. Hastalarımın ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını cep telefonumla çekerek dökümantasyon yapmaktayım ancak cep telefonlarını balık gözü problemi olması nedeniyle bu prosedürü hem kendi arşivim hem de hastalarımın iyiliği için daha profosyonelce yapmak istiyorum.

Araştırmalarım ışığında bana bir adet dslr makine, fon perdesi, tepe flaşı softbox ve 100mm makro lens lazım ancak;
    Ayrı bir odaya stüdyo kurma imkanım yok polikliniğimde 1-2 metrekarelik bir alanda bu işi yapmam lazım
    Ayrıca bu iş için malesef büyük bir bütçe ayıramayacağım tahmini bütçem 600 -800 TL gerekenleri ikinci el almak istiyorum
    Son olarak belirtmeliyim ki sadece temel fotoğrafçılık eğitimi sahibiyim

Şİmdi sizlere danışmak istediğim şeylere geçersek;

Öncelikle makro lensle hastayla benim aramda tahmini olarak yaklaşık 2 metre kadar mesafe olması gerekecek eğer tahminim doğruysa makro lensten ve alternatiflerinden vazgeçmem gerekiyor mu? Bu durumda 1:1 orana en yakın fotoğraflamayı nasıl bir lensle sağlayabilirim ?( ters bağlama, tüp vs yabancı olduğum ancak deneyebileceğim işlemler)

Makro lens ve alternatifleri (ters bağlama vs..) dışında 1:1 orana en yakın çekimi nasıl ve hangi lesle yapabilirim?

Belirttiğim bütçe içinde bu hayalimi hayata geçirmek mümkünmüdür?

Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.