Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Dekaron eqg uyumlu olmayabilir bu serverin kendi clientini indirmen gerekli

Bu arada 3. rb tamamdır

Edit: Daha tamam değil hala 190lvlim rb olmadı :S foruma yazdım umarım kısa sürede hallederler.

nasıl bu kadar hızlı kasıyorsun oyundaki 2. günüm daha 1 rb bile olamadım. daha önce dekaron fazla oynamadığım için kasacak yerleri de bilmiyorum hızlı lv atlanacak yerler mi var yoksa dungeona mı girioyorsun. dungeonların yerlerini bile bilmiyorum

90+ zindan var.Bana PM atarsın oyun içinde seni götürürüm.Oralarda 1 tam run 20 dk alıyor.2 saate çok rahat kasmış oluyosunuz.

• Sürekli crevice dungeonuna giriyorumBir parti bul sonra dal içeri 90da girdiysen 120-130 civarı çıkarsın 145de girdiysen 160-165 civarı çıkarsın 165 civarı girdiyse %100 190 olarak çıkarsın o kadar hızlı kasılıyorDungeonun yerine gelince...

90 ol egutt baseye git orada 71+ teleporterdan tomb of the black dragona git hemen önündeki kapıdn geç python castleye giriceksin orada merdivenlerden aşağı in görürsün
  • Teşekkür ederim.
  • Server çok güzel. Ancak şuan 2 büyük sorunu var...

1. ve en büyük sorun olan eventler: 100 kişi tek bir yerde duruyor ve çıkan yaratıklara hepsinin aynı anda saldırmasıyla hem çoğu kişi bir şey elde edemiyor hemde bunun sonu genellikle çoğu kişinin dc olmasıyla sonuçlanıyor...

2.si Geçici bir sorun olan reborn sorunu... Geçici olsa bile çok büyük bir sorun insanlar karakterine rb atılması için 1 saat bekliyor...
    Ben 45 dakika önce 190 oldum ve çıktım 15dk sonra girdiğimde şuanda 190 olup rb atamayan herkes gibi karakterim hala 190lvldi...

Hayspat umarım bu sorunları kısa sürede çözersiniz şuana kadar oynadığım en güzel server buydu
  • emre bekliyorum uplamamı teşekkürler.
  • quote:

Sürekli crevice dungeonuna giriyorumBir parti bul sonra dal içeri 90da girdiysen 120-130 civarı çıkarsın 145de girdiysen 160-165 civarı çıkarsın 165 civarı girdiyse %100 190 olarak çıkarsın o kadar hızlı kasılıyorDungeonun yerine gelince...

90 ol egutt baseye git orada 71+ teleporterdan tomb of the black dragona git hemen önündeki kapıdn geç python castleye giriceksin orada merdivenlerden aşağı in görürsün

çok saol. 1-2 saat sonra rb bekleyenler listesine girerim

• Üssteki mesaja koydum linki.

Gm online ama tepki vermiyo nedense
  • Hala bekliyoruz bakalım, umarım GM'ler görür bizi.
  • emre çok sağol dosyaları attım girdim styledekaron.exe den ancak kull adı şifre yazdığımda cannot coonect server veriyor?neden bilen varmı?
  • Hala yokŞimdiye 150 olurdum
  • quote:

Hala yokŞimdiye 150 olurdum

Yanınızda 50m para olması ve mutlaka statları vermeniz lazım. Bu arada, db ye baktım. 5 rb olanlar bile var. Banlayıp banlamamakta akrarsız kaldım ama ellemedim. Yani yapan yapıyor rb de hata yok

1-)Normal logout olun.
    2-)Safezonede bekleyin
    3-)Statlarınızı verin
    4-)Yanınızda 50m para olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 12 Ağustos 2009; 16:30:07 >
  • 1)Normal logout yaptım
    2)Loadaydım
    3)Statlarımı logout yapmadan yemen önce verdim
    4)Yanımda 950m para vardı

Edit: Şuanda herkeste aynı sorun var hiç kimse rb yapamıyor daha bu sabah yaptım ben sorun öğlen başladı sanırımOyunda herkes gm rb meee diye shouttan mesaj yazıyor veya stall açmış rb pls yazmış vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 12 Ağustos 2009; 16:40:37 >
  • beyler kaç lvl oldunuz ben 117 oldum yeni knightım :P
  • Bu server resetledikten sonra oldu galiba. Bi kontrol edin Auto RB yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Bu server resetledikten sonra oldu galiba. Bi kontrol edin Auto RB yi.

Beklettiğimiz için gerçekten çok özür dileriz.
    Düzeltilmiştir
  • sonunda reborn oldum ancak statlarım da sıfırlanmış
    ama 250 stat pointim var verilmemiş bunda bi yanlışlık yok mu reborn böyle mi oluyor ?
  • TeşekkürlerBekleme süresi biraz uzundu ama uğraştığınızı biliyorduk bugün 5rb olamayacağım ama olsunn yarın full olurumBu arada townda herkes birbirine saldırıp pk oluyor sanırım başka bir bug
  • quote:

sonunda reborn oldum ancak statlarım da sıfırlanmış
    ama 250 stat pointim var verilmemiş bunda bi yanlışlık yok mu reborn böyle mi oluyor ?

Nasıl yani statlar sıfırlandı ?
  • evet stat sorunu bendede var 2 rb atıdı 1500 stat var toplamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

quote:

sonunda reborn oldum ancak statlarım da sıfırlanmış

Nasıl yani statlar sıfırlandı ?

reborn konusuna reborn olmak istediğimi yazdım. Oyuna girdiğimde char 1 lvdi skiller falan sıfırlanmamış ama c ye bastığımda bütün statlar sıfırlanmış ve 250 tane verilmemiş stat pointim var. Sanırım sadece ben değilim böyle. Townda millet pazar açmış 'I want stats back' diye. bir sorun var heralde

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.