Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben önceden auto reborn olayını bilmiyordum ve 190 olduktan sonra oyunda bayaa bi süre durdum ama o sırada zaten auto rebornda sorun vardı ve foruma mesaj atarak reborn oldum. duyduğuma göre auto rebornda 190 olduktan sonra 1-2 dk içinde çıkmazsan bir daha auto reborn olamıyormuşsun sadece gm yardımıyla reborn olabiliyormuşsun. ama ben reborn olduğum sırada zaten herkes rebornda sorun olduğu için manuel reborn oldu. buna rağmen ben bir daha auto reborn olamayacak mıyım.

2.soru: ben reborn olduktan sonra eski skiller durmasına rağmen onları aldığım lve gelmeden kullanamadım. bu hep böyle mi olcak yoksa sıradaki rebornda geçer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: @_@

salahın istediği kadar dex ver gerisi heal ve str olucak bu oyunda statslar biraz fazla olduğu için tam net bir stat veremiyorum str ve heal için

str: atağın için
    heal: shield,defans,heal için

Tüm skilleri açabilirsin yeterince skill pointin oluyor.

@Hayspat
    ilgilendiğin için teşekkürler.

eywallah hacım sağ ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

beyler bi zahmet bagi warrior stat ve skilleri plz

dex 253, heal ve str gerisi.Skilelrdende 50den sonra açtıklarını fulle birde insticn speed ve power.Birde spriti ve martial art mastery.

@Battle.Lord açtıgın levele yada maxa upladıgın levele gelmeden kullanamıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 13 Ağustos 2009; 1:42:37 >
  • Server kapandı tekrar.

@Hayspat Reborn olmak için tüm gerekenleri harfi harfine yaptım.Ancak dördüncü rebornumu bir türlü atamadım.Çıkıp giriyordum, ancak yinede 190 level olarak kalıyordum.Rebornumu halledersen sevinirim.IGN:SuperMan. Şimdiden teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 13 Ağustos 2009; 6:28:46 >
  • Şu an itibariyle server açık gibi görünüyor, fakat karakterime girmeye çalıştığımda client beni login ekranına atıyor.
    Çözümünü bilen var mı acaba ?Update'i yaptım zaten.
  • Benimde aynı galiba serverda birşeyler var o yüzden böyle.
  • Login server açık Game serverda sorun var kapalı.
  • Restart attım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 13 Ağustos 2009; 9:28:41 >
  • 4. rebornumu atmak için çıktım bir sorun olmazsa artık 4rbyim
  • Bu arada beni unutma Hayspat :) IZ3K Genocide skili...
  • Teleportlarda bir sorunmu var 71 lvl de geçilen ara haritaya tıklayınca hata veriyor
  • Teleportlarda sorun yok sorun o maptaPythona git girişte 71+ teleporter var ordan creviceye geçebilirsin.
  • Gene rb yemedi karakter 3 kere denedim aşırı lag var bende birde herkeste aynımı?
  • Evet aşırı bir lag var bendede. Ve braikende yaratıklar yok :S bomboş map
  • Galiba yine restart atılıyor serverlara.
  • Bende de lagdan geçilmiyordu sonra dc yedim
  • DC yedim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Bende de lagdan geçilmiyordu sonra dc yedim

Partiyi toplayıp Crevice'e giriyoruz, 5dk sonra 2 kişi dc yiyor.
  • @Hayspat Servere bir el atarsan sevinirim bu lag serverin %90ında böyleDün lagsız oynuyorduk bugün bir şey oldu :S
  • Krize soktu bu karakter beni akaşam yiğenim kendi karakterine sorunsuz rb attı benimki bu sabah gene rb yemiyor deleyt edicem bu gidişle
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.