Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet vitalitiyden

Ben o sırda towndaydım adam herkese VITALIYTTT FOREVER diye bağrıyodu.Yaptıkları çok şerefsizce bi olay.Ezikliklerini böyle belli etmeseler şaşardım.
  • Vitality saldırıya dayanamadı serveri kapadı. Sadece sitesinde indexi duruyor ...
  • Hayspat kardeşimle görüştük servera firewall kurucaz lag derdi umarım kesilecektir. Saldıran siteninde öcü alınmıştır alınmayada devam edilecektir.
  • Dün Ninja diye bir adam vitalityi çökerticem kafaya koydum diye gece boyu oturdu.Sanırım o çökertti vitalityi yada bizim GMlerin işi.

Bu arada reborn atamıyorum bende

Bu arada oyuna giriyorum, daha 10 saniye geçmeden DC yiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 13 Ağustos 2009; 18:33:22 >
  • Ben biraz uğraştım demin hatta 1 saattir uğraşıyordum vitality ile şuanda kapattı serverı. İndexi öyle duruyor. İsteyen güzel bi index atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Ben biraz uğraştım demin hatta 1 saattir uğraşıyordum vitality ile şuanda kapattı serverı. İndexi öyle duruyor. İsteyen güzel bi index atabilir

Tiwaly ile firewall kuruyoruz. İnşallah düzeltiriz bugün
  • Umarım düzelir.Server gerçekten çok iyi bi server.Bu arada benim rebonu haleldermiyiz firewall işi bittikden sonra
  • Bekliyoruz...
  • Şuanda kısmende olsa serverda lag azaldı. Saldıranlar kendi dertlerine düşmüş olsa gerek :) 25 dk dır oyundayım ve dc yemedim. Hafif lag var ama kasılmayacak kadarda değil ;)
  • Reborn çalışmadı.Strelok bana PM atın dedi.Pm attım ve log out oldum.Geri girdim yine 190dım.Şimdi gene dedim ve log out yaptım.Umarım bu sefer atar şu rebornu.
  • Strelok reborn için atılan pmleri kesmemizi söyledi ve ben şuan 190 lvlimUmarım reborn çalışır...
  • Arkadaşlar bi tekrar deneyin reborn olmuş olabilir
  • çalışmıyor halen 190
  • Hala daha 190lvlim...

@Hayspat reborn işini foruma yazdım ancak genelde çok fazla bekleyen oluyor eğer bu mesajımı görürsen db ye bakıp EllioT un 5rb olmadığını görürsen sen bir el atabilir misin?
  • EllioT Senmisin :) gene şanslısın sen 2 gündür ızdırap çekiyorum karaterle 2 günde 1 rebornu zor attım
  • 1 günde 3 reborn bile atılırSadece uygun bir pt bulcaksın o kadar1 günde 4 reborn atan bile tanıyorum sanırım 24 saat oynuyo arkadaş

Hala 190 lvlim beklemedeyim
  • Birisi msn verebilir mi şu auto reborn kontrolü yapmak içn.
  • Yok sorun xp kasamamakta deyil xp yi kolay kasıyorumda 1gun boyunca rb olmasını bekledim rb oldu bu kez statlarda sorun çıktı onu da saatlerce bekledim şimdi gene rb olmadı yok sa 5lemiştim çoktan oyundada anlatmıştım sana derdimi VaLe idi benim karakter su an aNaTHeMa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Birisi msn verebilir mi şu auto reborn kontrolü yapmak içn.

Kimin msni?

@_@ VaLe senmiydin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.