MaX level 300 olucak.5 rbler 300 4 rbler 250 3rb ler 200 2rb ler 150 olarak başlıyacak Pek doğru bir yaklaşım olmaz örnek olarak ben 2 gün boyunca reborn beklemekten 2rb atabildim ve benim gibi aynı durumda olan bie çok player var ve su an hala 190 da beklemekte bunun yerine ya herkesin sıfırdan başlaması ve yahut herkesin 200 den başlaması daha makul olur. Birde 5 rb ye göre önerdiğiniz statlar düşük 30 point olaması gerek. Kolay gelsin
evet pointi arttırabiliriz. Herkesin lvl ini sıfırlayabiliriz. Ama tüm itemleriniz kalıcak. Point olarak 30 veya 35 uygun olabilir. Bunun dışında Aloken in de oyuna eklenmesi durumu söz konusu şuan.
Evet sıfırdan başlanması daha uygun olur öbür türlü her kafadan bir ses çıkar. Bu arada tebrikler GM olmuşun
quote:
Orijinalden alıntı: tiwaly
Bence sağda solda REBORN PLS, GM REBORN ME demekten iyidir. Ayrıca bununla beraber birçok yeni özellikler gelicek.
yeni özellik gelcekse olur ^^
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fb_fb
quote:
Bence sağda solda REBORN PLS, GM REBORN ME demekten iyidir. Ayrıca bununla beraber birçok yeni özellikler gelicek.
yeni özellik gelcekse olur ^^
Alokenin gelme ihtimali var
Kasması zor olucaksa bu sisteme hiç geçmeyin derim çünkü ben de bu servere kolay kasıldığı için başladımPointlere gelince...
Her rebornda toplam 1890 point geliyor 5 reborn + 0 reborndayken gelen statlar lvl başına 37,8 civarı bir rakama karşılık geliyor düz hesap 35 veya 40 point olabilirBu hesabı 300 lvli düşünerek yaptım
Aloken güzel karakter summoner vs karakterlerin onun karşısında şansı olmaz ancak hunter mage türü karakterlere karşı pek şansı olmuyor hunterle alamadığım aloken yoktu ayrıca alokenle yenemediğim summoner yoktu vs.
Yeni özellikleri biraz daha açarsanız sevinirim
Arkadaşlar biraz önce yeni launcher'ın yapımını bitirdim, şu an itibariyle sorunsuz çalışıyor. Eğer bir bug bulursanız lütfen haber verin. http://www.box.net/shared/khamx09g72
quote:
Orijinalden alıntı: Eveon
Arkadaşlar biraz önce yeni launcher'ın yapımını bitirdim, şu an itibariyle sorunsuz çalışıyor. Eğer bir bug bulursanız lütfen haber verin. http://www.box.net/shared/khamx09g72
Tamam mi? Yeni sistem oyunumuza bu launcher ile mi girecegiz? Pek anlayamadim. Isyerinde oldugum icin bakamiyorum da.
quote:
Orijinalden alıntı: Arthun Maurits
quote:
Orijinalden alıntı: Eveon
Tamam mi? Yeni sistem oyunumuza bu launcher ile mi girecegiz? Pek anlayamadim. Isyerinde oldugum icin bakamiyorum da.
Bu sadece eskisinin yerine geçen küçük bir dosya, güncelleme yapmanızı kolaylaştırıyor ve daha iyi görünümlü. Asıl patch bu akşam gelecek.
Beyler server 6 saat kapalı artık yarın oynayacağız napalımBu arada statlar lvl başına 20 olacakmış ne yazık ki...
quote:
Evet beyler bu akşam yeni bir sisteme geçmeyi düşünüyoruz. Reborn olayı kalkıcak. MaX level 300 olucak.5 rbler 300 4 rbler 250 3rb ler 200 2rb ler 150 olarak başlıyacak. Sizce nasıl olur ?
Expler düşürülüp level başına statlar 20 olucak yani 300x20 = 6000 stat olucak toplamda.
bence de kotu olur. ayrıca Exp düşürülüp demişssin zaten exp rate o kdr yuksek degil ki. daha nasıl dusureceksın ? Playerlari kasmakla baymak bence pek mantıklı degil. simdiki exp rate gayet iyi. Reborn sistemi daha iyiydi bence bu sistem pek hos olamayacak gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: hkan
quote:
Evet beyler bu akşam yeni bir sisteme geçmeyi düşünüyoruz. Reborn olayı kalkıcak. MaX level 300 olucak.5 rbler 300 4 rbler 250 3rb ler 200 2rb ler 150 olarak başlıyacak. Sizce nasıl olur ?
Expler düşürülüp level başına statlar 20 olucak yani 300x20 = 6000 stat olucak toplamda.
bence de kotu olur. ayrıca Exp düşürülüp demişssin zaten exp rate o kdr yuksek degil ki. daha nasıl dusureceksın ? Playerlari kasmakla baymak bence pek mantıklı degil. simdiki exp rate gayet iyi. Reborn sistemi daha iyiydi bence bu sistem pek hos olamayacak gibi.
Reborn sistemi ile en fazla 2 günde full olabiliyorduk ama 1 hafta beni bayar gibiZaten 190dan başlıycaz 110 lvl kasmak 1 hafta sürücekse kötü olurUmarım bu sistemle player kaybetmezsiniz..
Statlar level başına 30 olsun anlaşalım. Eşyalar kalacaksa açıkçası pek sorun olacağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe
quote:
Orijinalden alıntı: hkan
quote:
Reborn sistemi ile en fazla 2 günde full olabiliyorduk ama 1 hafta beni bayar gibiZaten 190dan başlıycaz 110 lvl kasmak 1 hafta sürücekse kötü olurUmarım bu sistemle player kaybetmezsiniz..
bu sistemle player kaybedecekleri kesin. neden dersen öncelikle exp rate 2000 cok da yuksek bi rate deqil dekaron için. 10k rateli bi serverda bile max 300 desen kasması zor olacak ki burda daha exp ratenın dusurulmesınden söz ediliyor. yanı kasmak 1 haftadanda uzun surcek. exp oyunu bayacak kısaca. Reborn sistemi cok iyiydi. gayette güzel giderken anlam veremedim boyle bi degisiklige.
Keşke auto-rbyi çözseydiniz... En büyük sorunu çözünce gerisi arkadan gelir derlerUmarım bu sistem güzel olurYarın deneyeceğiz ve göreceğiz
quote:
Keşke auto-rbyi çözseydiniz... En büyük sorunu çözünce gerisi arkadan gelir derlerUmarım bu sistem güzel olurYarın deneyeceğiz ve göreceğiz
Çözselerdi zaten sistem degisme gibi bir yol seçmezlerdi. Cogu kişi Rb atamiyordu ve doğal olarakda memnun degillerdi bu işten. o yuzden bence bu sistem degisikligi.
şuanda kapalı mı oyun ?
Evet aslında ben de hatalıyım sanki çok kolaymış gibi konuştumKolay olsaydı şimdiye çözerlerdiNeyse bu sistem fena değil kasmak zor olmadığı sürece ben varım
quote:
Orijinalden alıntı: K1rKLee
şuanda kapalı mı oyun ?
evet kapalı
quote:
Evet aslında ben de hatalıyım sanki çok kolaymış gibi konuştumKolay olsaydı şimdiye çözerlerdiNeyse bu sistem fena değil kasmak zor olmadığı sürece ben varım
Şöyle düşünün; rb kasmak ile harcadığınız vakti 300 olmak için harcayacaksınız. Değişen pek birşey yok yani