Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Evet aslında ben de hatalıyım sanki çok kolaymış gibi konuştumKolay olsaydı şimdiye çözerlerdiNeyse bu sistem fena değil kasmak zor olmadığı sürece ben varım

keşke çözselerdide eski sistemde devam etseydik. Reborn sistemi en cok kullanılan ve Tercih edilen sistem. Zaten yenı sıstemde Max lvl 300 de Exp. rate dusurulurse kasmak sıkıntı yaratcak kesinlikle.

umarım server kısa bir süre içinde açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

quote:

Evet aslında ben de hatalıyım sanki çok kolaymış gibi konuştumKolay olsaydı şimdiye çözerlerdiNeyse bu sistem fena değil kasmak zor olmadığı sürece ben varım

Şöyle düşünün; rb kasmak ile harcadığınız vakti 300 olmak için harcayacaksınız. Değişen pek birşey yok yani

Öyle düşünüyorumStatlar azalacağı için sanırım üstünlük magelerden bagilere geçecek...

@hkan Server saat 24:00da açılacak daha 3:30 saat var

• quote:

quote:

Şöyle düşünün; rb kasmak ile harcadığınız vakti 300 olmak için harcayacaksınız. Değişen pek birşey yok yani

Bence değişen çok şey var sadece zamanla bitmiyor bu iş. Sonuçta Reborn sistemi kısaca Reset atmak her zaman tercih edilen ve sevilen bi sistemdir. 190 x 5 Rb = alınan stats pointi level basına ama direk 300 lvl de alinan stats oranı çok degişecek. 300 lvl sonucta tek düze bir ilerleme sonucta statslar bir bakıma eşit gidecek. Reborn sisteminde ustunluk saglama ımkanın cok yuksek. ama bu sekılde herkes 300 kasacak bi bakıma playerlar arası çekişme yaşanmayacak. bılmıyorum sonucta size kalmıs ama benım Tercihim Reborn sisteminden yana. Rb sistemi her zaman zevkli olur.

• Orijinalden alıntı: hkan

Bence değişen çok şey var sadece zamanla bitmiyor bu iş. Sonuçta Reborn sistemi kısaca Reset atmak her zaman tercih edilen ve sevilen bi sistemdir. 190 x 5 Rb = alınan stats pointi level basına ama direk 300 lvl de alinan stats oranı çok degişecek. 300 lvl sonucta tek düze bir ilerleme sonucta statslar bir bakıma eşit gidecek. Reborn sisteminde ustunluk saglama ımkanın cok yuksek. ama bu sekılde herkes 300 kasacak bi bakıma playerlar arası çekişme yaşanmayacak. bılmıyorum sonucta size kalmıs ama benım Tercihim Reborn sisteminden yana. Rb sistemi her zaman zevkli olur.

Aslında reborn sisteminden Pek bir farkı olmayacaktır 200 lvl bir adamla 250 lvl bir adam aynı olamaz 250 lvl adamla 300 lvl adam arasında gene fark olacaktır rekabet gene olduğu gibi devam edecektir yanlız bu 20 stat olayını 30 veya 35 yapmaları gerekir 5 rb de 9900 gibi bir satat pointin oluyordu aynı ayarlarda olsa daha hoş olur.

• 5rb 190 lvl olursan 11500 civarı statın oluyor şimdiki sistemin neredeyse 2 katı

Ancak RB sistemi daha zevkli orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 14 Ağustos 2009; 21:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @_@

quote:

Orijinalden alıntı: hkan

Aslında reborn sisteminden Pek bir farkı olmayacaktır 200 lvl bir adamla 250 lvl bir adam aynı olamaz 250 lvl adamla 300 lvl adam arasında gene fark olacaktır rekabet gene olduğu gibi devam edecektir yanlız bu 20 stat olayını 30 veya 35 yapmaları gerekir 5 rb de 9900 gibi bir satat pointin oluyordu aynı ayarlarda olsa daha hoş olur.

Rb sisteminden çok farklı. bunu herkes çok kolay anlayabilir. 5 x 190 = 950 eder demi yani 950 lvl. yeni sistem sadece 300 lvl. Yeni sistemin 3 katı stats pointi dusun once. demişin ki 200 lvl adamla 250 lvl adam bir olmayacak demissin. 200 lvl adama +9 set yap 250 lvl adamda zayıf bir set oldugunu düsün aynı olabilir. Ama Rb de bu mumkun degil. 3 Rb atan adamla 1 Rb atan adam kesınlikle ne yaparsan yap eşit olamaz Farkı anladın mı şimdi. yeni sistemde ancak 1 lvle 30 stats point denk gelecek ki o zaman eşit olacak. ayrıca yeni sistemde exp. rateyi düşüreceksin ki baya kasmak zor olacak. ve 1 lvl çok onemli olacak. cunku herkes birden 300 olunca bir anlami kalmayacak. onu geç Rb sisteminin zevki bir baskadir. cunku Rb atmak için kasarsın 190 olursun ilk Rb atarsın 2. Rb ye atmak icin ugrasırsın. derken 3-4-5 onun için bence Rb sistemi çok iyiydi. degişmesi açıkcası pek hoşuma gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkan -- 14 Ağustos 2009; 21:27:21 >

• quote:

quote:

quote:

Rb sisteminden çok farklı. bunu herkes çok kolay anlayabilir. 5 x 190 = 950 eder demi yani 950 lvl. yeni sistem sadece 300 lvl. Yeni sistemin 3 katı stats pointi dusun once. demişin ki 200 lvl adamla 250 lvl adam bir olmayacak demissin. 200 lvl adama +9 set yap 250 lvl adamda zayıf bir set oldugunu düsün aynı olabilir. Ama Rb de bu mumkun degil. 3 Rb atan adamla 1 Rb atan adam kesınlikle ne yaparsan yap eşit olamaz Farkı anladın mı şimdi. yeni sistemde ancak 1 lvle 30 stats point denk gelecek ki o zaman eşit olacak. ayrıca yeni sistemde exp. rateyi düşüreceksin ki baya kasmak zor olacak. ve 1 lvl çok onemli olacak. cunku herkes birden 300 olunca bir anlami kalmayacak. onu geç Rb sisteminin zevki bir baskadir. cunku Rb atmak için kasarsın 190 olursun ilk Rb atarsın 2. Rb ye atmak icin ugrasırsın. derken 3-4-5 onun için bence Rb sistemi çok iyiydi. degişmesi açıkcası pek hoşuma gitmedi.

Kim bilir...

Belki bu yeni sistem bir hatadır ve çok player kaybedilir...
    Sonra belki tekrar reborn sistemine dönülür ancak iş işten geçmiş olacaktır bu büyük zaman kaybına yol açar...

veya

Yeni sistemde yapılan birkaç değişiklikle herkes bunu sevebilir ve 'iyiki yeni sistem geldi!!' denebilir belli olmaz

Ama tabi 1. ihtimal daha yüksek gibiÇünkü server forumunda birçok kişi eski sistemi geri istiyor

• Yahu fark anlaşlıyor mutlaka zaten sonda da demişim 1lvl 30 ve ya 35 stat pointin verilmesi daha iyi olur. aynı zaman da rb sistemi banada cok bunaltıcı geliyor kas kas dönbaşa rb sistemindeki bence tek + satatlardır bence başka bir + sı yok statları da eşitledilermi hiç bir farkı olmayacaktır aynı zamanda oyunda herkeste +9 item olucaktır yani o farkın kapanması imkansız
  • Ben yeni sisteme iyi gözle bakıyorumAncak 30-35 stat verilmeyecek bu iyi mi yoksa kötü mü bilemiyorumlvl başına 20 stat ve 300lvlde toplam 6000 stat olacak yani 3rb 1lvlde aldığımız statlar kadar
  • quote:

Yahu fark anlaşlıyor mutlaka zaten sonda da demişim 1lvl 30 ve ya 35 stat pointin verilmesi daha iyi olur. aynı zaman da rb sistemi banada cok bunaltıcı geliyor kas kas dönbaşa rb sistemindeki bence tek + satatlardır bence başka bir + sı yok statları da eşitledilermi hiç bir farkı olmayacaktır aynı zamanda oyunda herkeste +9 item olucaktır yani o farkın kapanması imkansız

Hayır yani sonuçta 200 lvl adam 250 lvl adama kafa tutabilir ama 1 Rb atmıs biri 3 Rb atmıs birine kafa tutamaz. bu da oyunda zevk ve çekişme yaratır. onun için Rb her zaman Tercih edilen sistemdir. bunaltıcı degil aksine insani daha fazla hırs yaptırır. yani sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz. benim için ideal sistem Rb olmasi

• Tamam senin fikrine saygı duyuyorum ama bu sistemde kötü bir sistem deyil benim demek istediğim nokda 3 rbli bir oyunda farzet kendini dediğin gibi 1 rb ile 3rb farkı bariz belli olucaktır 300 lvl caplı oyundada 100 lvl ile 300 lvl arasındaki fark tarzında olucak. Ama bu sistem 20 stat pointle yürümez o zaman sen haklı çıkarsın.
  • quote:

Ben yeni sisteme iyi gözle bakıyorumAncak 30-35 stat verilmeyecek bu iyi mi yoksa kötü mü bilemiyorumlvl başına 20 stat ve 300lvlde toplam 6000 stat olacak yani 3rb 1lvlde aldığımız statlar kadar

Neden böyle yaptık derseniz;

Pvp hiç zevkli olmuyor. İlk darbeyi vuran kazanıyor. Özellikle bagi combolara başaldımı durduramıyorsun. Rb sisteminin tek artısı statlar. Biz başlangıçta 3 rb yapmıştık aslında, mecburi olarak sonradan beşe çevirdik. Biz üç reborn üzerinden düşündük ve pek fark olmayacağına karar verdik. Ayrıcaq sistem ne kadar mükemmel olsada palyerleri uğraştırıyor. Bizde oyunun doğasında olmayan rb sistemini kaldırmaya karar verdik. Yeni weaponlar hazırlıyrouz 200 ve 250 weaponları. Yani 200 lvl bi adam 250 lvl bi adama kafa tutamayacak

• quote:

quote:

Ben yeni sisteme iyi gözle bakıyorumAncak 30-35 stat verilmeyecek bu iyi mi yoksa kötü mü bilemiyorumlvl başına 20 stat ve 300lvlde toplam 6000 stat olacak yani 3rb 1lvlde aldığımız statlar kadar

Neden böyle yaptık derseniz;

Pvp hiç zevkli olmuyor. İlk darbeyi vuran kazanıyor. Özellikle bagi combolara başaldımı durduramıyorsun. Rb sisteminin tek artısı statlar. Biz başlangıçta 3 rb yapmıştık aslında, mecburi olarak sonradan beşe çevirdik. Biz üç reborn üzerinden düşündük ve pek fark olmayacağına karar verdik. Ayrıcaq sistem ne kadar mükemmel olsada palyerleri uğraştırıyor. Bizde oyunun doğasında olmayan rb sistemini kaldırmaya karar verdik. Yeni weaponlar hazırlıyrouz 200 ve 250 weaponları. Yani 200 lvl bi adam 250 lvl bi adama kafa tutamayacak

İlk darbe konusunda haklısınBagi zaten genelde en fazla 2 skillde yatırıyor ve eğer ilk o dalarsa şansın kalmıyor

200-250 weaponları iyi fikir ancak lvl kasmak için çok fazla uğraşmayacağımızı umuyorum...

• Bana sorarsanız önceden de söylediğim gibi sağda solda reborn please görmektense 300 e kadar kasmak daha iyi. Hiç olmazsa oyun aksamıyacak. Pvpler biraz uzun sürücek. İş daha zevkli olucak. Çünki reborn arttıkça oyun hızlı tuşa basmaca olmaya başladı. Yani kim adamı seçip ilk skili basarsa oyun bitiyor. buda çok saçma ve kötü. Ne bir taktik var ne başka birşey. Debuff bile kullanmaya gerek kalmıyor. En güçlü skili vur oyun bitsin? PvP bundan ibaret olmamalı.
  • Desenize boşuna bagi kastım

3 rebornlu bagiyle 5 rebornlu adamları yatırıyodum.(teknik ve beceri xD)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

Desenize boşuna bagi kastım

Tabii kide Hersey İtem ve levele bakmaz. En onemlisi Playerlık. yanı kullandıgın Classı iyice özümsemek. herseyını tam bilmek. Sonra level ve item gelcek arkasına.

Oyun 12.00 de açılacak mı kesin ? bide acele getirmeyin bence 12.00 de açmak için saglam olsun ama biraz geç olsun. yarında oynarız. yeterki sorun olmasın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

Desenize boşuna bagi kastım

Tabii kide Hersey İtem ve levele bakmaz. En onemlisi Playerlık. yanı kullandıgın Classı iyice özümsemek. herseyını tam bilmek. Sonra level ve item gelcek arkasına.

Oyun 12.00 de açılacak mı kesin ? bide acele getirmeyin bence 12.00 de açmak için saglam olsun ama biraz geç olsun. yarında oynarız. yeterki sorun olmasın.

Zaten benim kendi bulduğum bir kombo varki sır gibi saklıyorum.Nette gezen buildler var mesela.Skilleri combo için en iyi şöyle dizebilirsiniz diye.Birazcık uğraşarak çok çok daha iyisini buldum kendim için.Diziyorum ve gözüm kapalı sırayla basıyorum.

Bagi delileri varsa azcık kopya verebilirim

• Server Kapalımı Arkadaşlar Şu an?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ElİShA:

Server Kapalımı Arkadaşlar Şu an?

Server açık fakat... Bende mi bir hata var yoksa lvl başına 10 stat mi geliyor? Millet burada bari 30-35 stat gelsin derken, server yönetimi (20 dedikleri halde) 10 stat'i uygun buldu herhalde. Üstüne bir de reborn'dan olundu. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthun Maurits

quote:

Orijinalden alıntı: :ElİShA:

Server Kapalımı Arkadaşlar Şu an?

Server açık fakat... Bende mi bir hata var yoksa lvl başına 10 stat mi geliyor? Millet burada bari 30-35 stat gelsin derken, server yönetimi (20 dedikleri halde) 10 stat'i uygun buldu herhalde. Üstüne bir de reborn'dan olundu. :S

gitti valla içimdeki bütün şevk.Log out olup girdikten sonra geliyor kalan statlar fakat.Eskisi gibi PvP yapıp Pk ya dalamıyıcaz artık.Hiç yoktan crevicein önüne 2 kişi gidip alayına PK yapıyoduk.Şimdi 9500 statımdan ve skillerimden mahrum klamış oldum.

İyice sıktı beni oyun...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.