Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Cok iyi ama 3 gündür cok kötüydü server ın durumu inş düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Server kapalı ama bu seferde biz kapatmadık. Tam herşey düzelirken... Ana serverda bakım varmış. Tüm hostlar dedicatedlar kapandı. Şimdi açmalarını bekliyoruz. Bi sürede vermediler 5dk ya da bitebilir 2saatede.. Bilemiyoruz yani. Bu arada artık style dekaron server açık kalıcak. Testleri farklı bir serverda yapıcaz. Zırt pırt server kapanıp açılmıyacak. Test edip herşey çalıştığına inanıldığında yeni patch yayınlanacak.

• quote:

Server kapalı ama bu seferde biz kapatmadık. Tam herşey düzelirken... Ana serverda bakım varmış. Tüm hostlar dedicatedlar kapandı. Şimdi açmalarını bekliyoruz. Bi sürede vermediler 5dk ya da bitebilir 2saatede.. Bilemiyoruz yani. Bu arada artık style dekaron server açık kalıcak. Testleri farklı bir serverda yapıcaz. Zırt pırt server kapanıp açılmıyacak. Test edip herşey çalıştığına inanıldığında yeni patch yayınlanacak.

Güzel fikir
  • Server düzelir düzelmez şu reborn olamayanlara bakıcam. Yanlız önceden baktığım kadarı ile bazılarında rb 5 gözüküyor. Mesele Eliot rb5 gözüküyordu. Tektek statları toplayıp rb kaç olduğunuz hesaplıyıcam ondan sonra yapıcam. Aslında elle de hızlı yapılır ama gelin görünki bu tür db işlerinde isimi search yapamıyorsunuz. Yani 1749 tane chara tek tek bakıp isminizi bulup ayarlamam lazım. Takdir edersiniz ki zor bi iş.
  • Nasıl yani?Biz 5 rb mi görünüyoruz Ben daha 4 ü bile atmadım ki
  • Arkadaşlar Bide Düzgün Bi Rehber Yapsa Biri Benim Gibi Yeni Başlayanlar İçin Cok ei Olcam Bi tane rehber war ama detaylı deil
    Acıldımı server
  • Arkadaslar sölemediniz hala benim sordugum sorunnu cevabını lvl 113 tim niye karekter silindi simdi :D ?

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri
  • Evet 5 görüyor bazılarınızı :) Autorebornun hatası... Şuanda düzenledim. Yeni playerler üzerinde çok rahat çalışıyor. Denedim test ettim. Server açılır açılmaz reborn olamayanlar ile ilgilenicem..
  • EllioT 4rb 190lvl normalde 5rb 1lvl kadar stat pointi varBu nedenle öyle gözüküyordur5rb 190lvlde 11500 civarı stat point oluyor ancak bende 9000 küsür var tam hatırlamıyorum.
  • quote:

Evet 5 görüyor bazılarınızı :) Autorebornun hatası... Şuanda düzenledim. Yeni playerler üzerinde çok rahat çalışıyor. Denedim test ettim. Server açılır açılmaz reborn olamayanlar ile ilgilenicem..

sağol hocam, heralde bizim oto reborn o yüzden çalışmıyodu.Çünkü bizi oyun 5 reborn olarak algılıyomuş
  • uzun sürdü ya baya bi bitmek bilmedi valla ha :D...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet03

uzun sürdü ya baya bi bitmek bilmedi valla ha :D...

bugune acılır ins. baya suredir kapalı
  • aynen valla isl acılır da oynarız bugun :D canım cok sılıdı cünkü arkadaslar bide kanatları oyundaki satıcıdan niye alamıyoruz o düzelicekmi ?
  • Ya bunaldım 4.30 saattir sürüyo valla off bidaha olmaz böle demi ? arkadaslar olursa valla isiniz var :D
  • Açılsada oynasak yahu
  • Hostçu uyuyomu napıo anlamadım :S Herhalde 0 dan yapıyorlar makineleri Açılmazsa basıcam ingiltereyi o olucak
  • Ya valla yemin ediyom oyuna girince ilk işim ne degismis bakıcam cok bisey degismediyse helal olsun dicem valla oyaladılar bizi ne biçim oyun yapıyolarsa
  • quote:

Hostçu uyuyomu napıo anlamadım :S Herhalde 0 dan yapıyorlar makineleri Açılmazsa basıcam ingiltereyi o olucak

• Oyunun boyutu nekadar ? Uygunsa bende açılınca başlarım
  • 1GB2-3 saate iner 1mbitle
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.