Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence oyunu yükle derim ama genede sen bilin oyun cok güzel bide böle bölünmese i olcak 8 saatir bekliyom hala oyun acılmadı

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Hostçu uyuyomu napıo anlamadım :S Herhalde 0 dan yapıyorlar makineleri Açılmazsa basıcam ingiltereyi o olucak

Adamların tek hostu ve dedicatedi yok bence.Bolcana varsa kulalnana bakım uzun sürer.Nooldu patchleri bitirebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

Hostçu uyuyomu napıo anlamadım :S Herhalde 0 dan yapıyorlar makineleri Açılmazsa basıcam ingiltereyi o olucak

Adamların tek hostu ve dedicatedi yok bence.Bolcana varsa kulalnana bakım uzun sürer.Nooldu patchleri bitirebildiniz mi?

Tek host veya dedicated olması onemli degil sonucta hepsi aynı zamanlidir. bu kadar uzun surmemesi lazım.

• ne zaman acılcak bu server ? cidden uzun surdu bu bakım olayı
  • Bakıma bak abi 8 saatir sürdü hala sürüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkan

ne zaman acılcak bu server ? cidden uzun surdu bu bakım olayı

Dedicated geldi. Çalışmalarımızı son sürat sürdürüyoruz

Working (Good EXP) Deadfront Done
    Working Deadfront map shop Done
    players with easy to get wings Done
    Working Space teleporter Done
    Remove PK in Loa Done
    Fix Shop Buffs
    Put Ruin Argate to Drop from Akris
    Drop lvl 160 @ Space
    Weapons +10-+12
  • good ex done derken ? sen ne dmeek istiyon yani artık cok ex gelmicekmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

quote:

Remove PK in Loa Done
    Fix Shop Buffs
    Drop lvl 160 @ Space
    Weapons +10-+12

bu gece oynuyamıyacaz gibi duruyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

quote:

Remove PK in Loa Done
    Fix Shop Buffs
    Drop lvl 160 @ Space
    Weapons +10-+12

başka koycak smiley bulamadım

Hocam birde craviceyi bitirince gelen taşların sayısını artırmak uzun bir iş değilse onuda yaparmısınız?

4 yerine 9 gelse mesela?

• Son sürat uğraşıyoruz yeni bir reborn sistemi yazmak için kolları sıvadım. Ve emin olun baştan savma olmuyacak ve denenmeden yayınlanmıyacak
  • quote:

Son sürat uğraşıyoruz yeni bir reborn sistemi yazmak için kolları sıvadım. Ve emin olun baştan savma olmuyacak ve denenmeden yayınlanmıyacak

baştan yazıyorum derken , her şeyini kendin yazıyosun yani
  • quote:

Son sürat uğraşıyoruz yeni bir reborn sistemi yazmak için kolları sıvadım. Ve emin olun baştan savma olmuyacak ve denenmeden yayınlanmıyacak

Sonuc olarak tahmini bu oyunu bu gece oynayamıyacaz gibi gorunuyor ? yarın umarım acık olur
  • Ya hayret bisey valal oyunda acaba bi kusur bulabilcekmiyim bakıcam :D bulursam valal seymez herlde bu 10 saate ? bugun giremicemmi 1 saat sonra fln olmazmı
  • Yeni reborn sistemimiz şuanda çalışıyor ^^ SuperMan üzerinde test ettik onayladık. Fakay şöyle birşey varki bazı arkadaşların extra statları olduğunu görüyoruz. Buda bir ara olan stat probleminden sonra fazla stat verilmesinden kaynaklanıyor. Umarım onlarıda düzelticez. Rebornlarınız atılmış olucak. Kimseninki eksik olmuyacak fakat fazla çıkanlar olabilir ^^ Yani rb3 olması gerekirken 4 veya 5 olanlar olabilir aranızda. Bu da eski rb sisteminin bozukluğundan kaynaklanan birşey
  • quote:

Yeni reborn sistemimiz şuanda çalışıyor ^^ SuperMan üzerinde test ettik onayladık. Fakay şöyle birşey varki bazı arkadaşların extra statları olduğunu görüyoruz. Buda bir ara olan stat probleminden sonra fazla stat verilmesinden kaynaklanıyor. Umarım onlarıda düzelticez. Rebornlarınız atılmış olucak. Kimseninki eksik olmuyacak fakat fazla çıkanlar olabilir ^^ Yani rb3 olması gerekirken 4 veya 5 olanlar olabilir aranızda. Bu da eski rb sisteminin bozukluğundan kaynaklanan birşey

bu sekılde de olmaz ki ama :S haksızlık söz konusu olacak bu durumda. Db yi sıfırlamanız lazım.
  • Suanda oyuna girebilen varmı ???? lütfen söleyin ben denedim girdi ama dowload does not client version gibisiniden seyler söledi napıcam bi yardımcı olun
  • Sonuç olarak herkez rbsini almış olucak ve auto rb artık çalışır durumda olucak. Zaten exp event felan olucağı için kolaylıkla 5rb ye erişirsiniz ;) Birde bu 5RB olanlar çok fazla değil ki bazılarında 6rb olanlar vardı onlarıda 5 e düşürdük. Extra statlar olan vardı onları normale çevirdik. Herkez level 1 olucak ve rb si kadar statı hazır bulunacak...
  • Lütfen yukarda dedimin bi cavabını verin the client version thas not smatch diyo
  • Serve Acıkmı?
  • Peki acilacak mi bu gece?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.