Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya valla 21 saatir bitmedi daha baska isiniz varsa baska server acın onda yapın olmazmı hem herkes oyun oynamıs olur böle kesintiler yüzünden cok canı sıkılan arklar var valla benim da 1 arkım var sinir etti dün 3 ten beri ne mzna acılcak diyip sorup duruyor valla kafayı yicem simdi
  • moon hafta içine denk getirseydin kullanıcılar bu kadar coşmazdıda pazar gününe denk gelmesi kötü oldu .. insan oğlu sabırsız açılana kadar bıdı bıdı edecekler normaldir . aman açıldıktan sonra rb de sorun çıkmasında onun bıdı bıdısı çok fena .. geç açın 2 gün açmayın sistemi oturtun yerinede player kaybedeceniz yok oyunu bırakanlar sanki oyunu kaldırdı . bi tanede soru : coinsleri düzelttinizmi 300 lvl meselesinden geri rb ye geçtiğinde 10k coins gümbürtüye gitti
  • Coins için yep yeni bir sisteme giriştik. Siteye bir script yazdırıcaz. Ordan vote verenlerin coinsleri direk eklenicek. Ama ne zaman biter bilemem.
  • vote=coins işini halledersen zaten xtremetop ta eternia nın 1. olma sebebi zaten o tahta oturacağınız kesin güzel olur ..
  • Hala açılmamışNeyse açılana kadar başka şeyler oynarım olmazsaBu arada exp sistemini 90lvlde 1 kere creviceye girip rb atacak kadar ayarlarsanız baya güzel olur 1 günde herkes kasamadığı veya alamadığı rblerin acısını çıkarır
  • Bence bu oyun acılmaz arklar :D:D
  • :S bu akşama kadar açlmaz başka pw server bilen bana pmden yollayablrmi linkinii
    konuya msj. olarak atmayın pm den yollayn
  • Diğer serverler çok sıkıcı tavsiye etmiyorumKasması çok zor olduğu için insan çok sıkılıyor item de zor yüksek rbli adamlar eziyor herkesi bu nedenle bu server güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Coins için yep yeni bir sisteme giriştik. Siteye bir script yazdırıcaz. Ordan vote verenlerin coinsleri direk eklenicek. Ama ne zaman biter bilemem.

Süreki bişeylere girişiyosunuz anladık. bide şu serverı açmaya girişimde bulunsanız memnun olcaz 2 gundur oyun yok ortada.
  • Ya ben saydım yaklasık 25 saat oldu napıyonuz anlamadım hala oyunun acıgını yakalarsam hiç ii olmucak ama söliyem yani tmm gerkirse aksama drda beklerim ama oyunun acıgını bakalım yakalıcammı demekki siz diyonuzki herseyi ettik hiçbir sorun cıkmıcak görcez bakam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkan

quote:

Coins için yep yeni bir sisteme giriştik. Siteye bir script yazdırıcaz. Ordan vote verenlerin coinsleri direk eklenicek. Ama ne zaman biter bilemem.

Süreki bişeylere girişiyosunuz anladık. bide şu serverı açmaya girişimde bulunsanız memnun olcaz 2 gundur oyun yok ortada.

Sürekli şunu söylemeniz bıkkınlık veriyor. Eğerki rblar olmamış wingler fixlenmemiş statlar ve skilleri bozuk. dungeonlara girilmeyen girildimi çıkılmayan. Çok lag olan. Loada pk yapıp bir birini kesen. 190 level olup reborn atılamayan bir server istiyorsanız tmm. Dakikasında açarım serverı. Ve hiç elimide sürmem. İsteyen bağırsın çağırsın reborn reborn diye. Zaten o açılanında ömrü en fazla 1 gün olur sonra serverda yeller eser.

Ha diyosanız ki sağlam bir server istiyoruz (ki bizde onun için uğraşıyoruz) beklemelisiniz. Kimseyede zorla gelin bizim servera girin demiyoruz. Türkiyede ilk defa bir dekaron serverı açıldı ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bi bu servera ayda 400tl ödüyorsak ve ne bir reklam yapıyor nede bir kazanç elde etmiyorsak bilinki istediğimiz tek şey adam akıllı serverın çalıştığını ve birşeyler başardığımızı görmek. Dün gece saat 3 lere kadar uğraştım. İnanmayan Hayspat a sorabilir. Yattım uyuyordum. Birden aklıma birşey geldi ve bilgisayarı tekrardan açıp kodları elden geçirdim. Yanlış olabilir düşüncesi ile. Ben bu emeği veriyorum ve karşılığında kazanç beklemiyorum. Tek istediğim serverın adam akıllı çalışması ve zevklice oynanabilmesi. Sizin serverda zevklice oynayabilmeniz. "Şuna bak ne biçim iş yapmışlar serverda şu bug var şu bug var" denmemesi "Adamlar yapmış emek dökmüşler" denmesi. Umarım ki derdimi anlatabilmişimdir. Kim ne yorum yaparsa yapsın, ne küfürler ederse etsin. Ben bu yola girdim ve serverın adam akıllı çalıştığını görmedende bırakmaya niyetim yok. Tekrardan söylüyorum umarım ki derdimi açıklayabilmişimdir...

NOT: hkan kardeşim yanlış anlama sana karşı bir durumda söz konusu değil... Sadece senin yorumuna denk geldi kimseye cephe aldığımız yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 16 Ağustos 2009; 14:48:24 >

• Bu dedigini bastan sona kdr okudum gercekten güzel seyler ama sen galiba benim demek istedimi ya okumadın yada anlamadın bak tkrar diyorum oyun acılıpta bende bi hack bilmemne onda bunda hata parada ex de item shop ta hata herseye bakıcam cünkü acılır acılmaz bu yazdıklarının hakkını vermemis olursun ama olurda hiç birsey bulmassam oyunda co güzel bir is basardıysanda hll olsun derim ve bidaha konusmam
  • quote:

quote:

quote:

Sürekli şunu söylemeniz bıkkınlık veriyor. Eğerki rblar olmamış wingler fixlenmemiş statlar ve skilleri bozuk. dungeonlara girilmeyen girildimi çıkılmayan. Çok lag olan. Loada pk yapıp bir birini kesen. 190 level olup reborn atılamayan bir server istiyorsanız tmm. Dakikasında açarım serverı. Ve hiç elimide sürmem. İsteyen bağırsın çağırsın reborn reborn diye. Zaten o açılanında ömrü en fazla 1 gün olur sonra serverda yeller eser.

Ha diyosanız ki sağlam bir server istiyoruz (ki bizde onun için uğraşıyoruz) beklemelisiniz. Kimseyede zorla gelin bizim servera girin demiyoruz. Türkiyede ilk defa bir dekaron serverı açıldı ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bi bu servera ayda 400tl ödüyorsak ve ne bir reklam yapıyor nede bir kazanç elde etmiyorsak bilinki istediğimiz tek şey adam akıllı serverın çalıştığını ve birşeyler başardığımızı görmek. Dün gece saat 3 lere kadar uğraştım. İnanmayan Hayspat a sorabilir. Yattım uyuyordum. Birden aklıma birşey geldi ve bilgisayarı tekrardan açıp kodları elden geçirdim. Yanlış olabilir düşüncesi ile. Ben bu emeği veriyorum ve karşılığında kazanç beklemiyorum. Tek istediğim serverın adam akıllı çalışması ve zevklice oynanabilmesi. Sizin serverda zevklice oynayabilmeniz. "Şuna bak ne biçim iş yapmışlar serverda şu bug var şu bug var" denmemesi "Adamlar yapmış emek dökmüşler" denmesi. Umarım ki derdimi anlatabilmişimdir. Kim ne yorum yaparsa yapsın, ne küfürler ederse etsin. Ben bu yola girdim ve serverın adam akıllı çalıştığını görmedende bırakmaya niyetim yok. Tekrardan söylüyorum umarım ki derdimi açıklayabilmişimdir...

NOT: hkan kardeşim yanlış anlama sana karşı bir durumda söz konusu değil... Sadece senin yorumuna denk geldi kimseye cephe aldığımız yok...

kesinlikle yanlış anlaşılacak bi durum söz konusu değil hepimiz anlayışlı insanlarız. eleştirilere açık insanlarız. yapılan eleştirileride kaldıracak bünyeye sahibiz. aksine haklısın bir bakıma sonuçta kolay bir iş değil sizde bizlerin rahat oynaması için uğraşıyorsunuz. ama bizide anlamanızı istiyoruz. serverın kapalı olması ve beklemekten dolayı bizlerde sıkılıyoruz dogal olarak. Server cidden güzel o yuzden burayı beklıyorum. yoksa baska yerlere yonelmeyı herkes gibi bende bilirdim. beklemekten dolayı sıkılıyoruz. neyse size kolay gelsin. iyi çalışmalar. umarım çok yakın zamanda oynamaya başlarız.

• quote:

quote:

quote:

Tek gereken şey sabır eninde sonunda açılacaktır açılana kadar canınız sıkılıyorsa başka bir şey oynayın sinemaya gidin arkadaşlarınızla takılın ben sabah 9da kalktım ve o zamandan beri bekliyorum diğer forumdakilere de sabırlı olmalarını söylüyorum ve beklediğimize değecektir emin olun

• Sakın yanlıs anlamayın artislik fln etmiyom sadece bizden aldıgınız 25 saatin hakkını verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet03 -- 16 Ağustos 2009; 15:05:42 >
  • evt party_time haklısın bak gercekten becede bukdr bekledigimize deymelide zaten ama bende bak sayıyorum heor online knight online silkroad online 9dragons online rapplez online 2moons online warcraft online ( ama warcraft calısmıyor ) florensia online bukdr oyun var yemin ederim styledekaronu yüklerken elim ayagım titredi ilk kes lvl 100 lerin attıgı skilleri atıcaktım ve attım ama tanını daha cıkaramadım yaw :D valla billa bukdr oyunuda bak oynamıyom suan canım sıkılıyor bazıları servere girmiyor pre istiyor bazılarıda boktan oyun top 1 1. cisi olmalı bence bu oyun diye düsünüyom valla ohh rahatladım içimi döktüm kusura bakmayın VeCANIM SIKILIYO :DD biliyomki herkesin sıkılıyodur kesinlikle sizde zaten keyfiniz için etmiyonuz bukdr seyi sonucta
  • Burda en iyi mağdur benim(başladım server göçtü,bi daha kastım statlar gitti,sonra rb bug oldu 4 gün rb atamadım,hala bekliyorum).Ben tek laf etmiyosam sizin etmeniz bence...

Milyon tane kodla uğşaıyo adamlar.Dahide değillerdi aha bunu hemen 10 snyede çözsünler.Bunlar emek istiyen işler ve bende açıkcası bu kadar emekten sonra bir iki bug olsada mazur görülür.Hani insanlık halidi 3 yazcağına 3,1 yazar yanlış olur.

Ama inandığım tek şey serverin kat kat iyi bi şekilde hizmete giriceği.Tamam 2 gündür kapalı.Ama dünya üstündeki tek oyun DEKARON değil.İlla MMO oynamak zorundada değilsiniz.

Mesela ben Dark Sector oynuyorum.İnanılmaz eğlenceli.Vakit nasıl geçiyo inanamazsınız.Hatta DMC 4 de indiriyorum şimdi.Bu bitince direk ona başlıyıcam.Sizeede bu iki oyunu tavsiye ederim.Özellikle dark sector inanılmaz eğlenceli bir oyun olmuş.(konuyu saptırmak amacında değilim,tavsiye veriyorum ^^)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

Burda en iyi mağdur benim(başladım server göçtü,bi daha kastım statlar gitti,sonra rb bug oldu 4 gün rb atamadım,hala bekliyorum).Ben tek laf etmiyosam sizin etmeniz bence...

Milyon tane kodla uğşaıyo adamlar.Dahide değillerdi aha bunu hemen 10 snyede çözsünler.Bunlar emek istiyen işler ve bende açıkcası bu kadar emekten sonra bir iki bug olsada mazur görülür.Hani insanlık halidi 3 yazcağına 3,1 yazar yanlış olur.

Ama inandığım tek şey serverin kat kat iyi bi şekilde hizmete giriceği.Tamam 2 gündür kapalı.Ama dünya üstündeki tek oyun DEKARON değil.İlla MMO oynamak zorundada değilsiniz.

Mesela ben Dark Sector oynuyorum.İnanılmaz eğlenceli.Vakit nasıl geçiyo inanamazsınız.Hatta DMC 4 de indiriyorum şimdi.Bu bitince direk ona başlıyıcam.Sizeede bu iki oyunu tavsiye ederim.Özellikle dark sector inanılmaz eğlenceli bir oyun olmuş.(konuyu saptırmak amacında değilim,tavsiye veriyorum ^^)

Yukarıda yapılan yoruma yazdıgım cevabı okumadan kafana gore yorum yazma. bızde bılıyoruz kolay iş degil. ona gore de hemen arkadasına zaten gerekenı yazdım. neyin ne olduğunu bizde biliyoruz. yorum yaparken once biraz yukarıları oku sonra yorum yap.

• ya bisey dicem sana emre_fb_fb sen a-sosyal mısın yoksa bazı kisiler laf mı atıyon bunu kesinlikle saygısızlık olarak anlama ama mrk ettimde sorem dedim bi cvp ver bu arada sayıyom :D 26 saat oldu oyun kapanalı :D
  • Bana simdilik cabal onlinede lvl 1 üyelik verebilicek varmı acaba oyun acılana kdr ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.