Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkan

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

Burda en iyi mağdur benim(başladım server göçtü,bi daha kastım statlar gitti,sonra rb bug oldu 4 gün rb atamadım,hala bekliyorum).Ben tek laf etmiyosam sizin etmeniz bence...

Milyon tane kodla uğşaıyo adamlar.Dahide değillerdi aha bunu hemen 10 snyede çözsünler.Bunlar emek istiyen işler ve bende açıkcası bu kadar emekten sonra bir iki bug olsada mazur görülür.Hani insanlık halidi 3 yazcağına 3,1 yazar yanlış olur.

Ama inandığım tek şey serverin kat kat iyi bi şekilde hizmete giriceği.Tamam 2 gündür kapalı.Ama dünya üstündeki tek oyun DEKARON değil.İlla MMO oynamak zorundada değilsiniz.

Mesela ben Dark Sector oynuyorum.İnanılmaz eğlenceli.Vakit nasıl geçiyo inanamazsınız.Hatta DMC 4 de indiriyorum şimdi.Bu bitince direk ona başlıyıcam.Sizeede bu iki oyunu tavsiye ederim.Özellikle dark sector inanılmaz eğlenceli bir oyun olmuş.(konuyu saptırmak amacında değilim,tavsiye veriyorum ^^)

Yukarıda yapılan yoruma yazdıgım cevabı okumadan kafana gore yorum yazma. bızde bılıyoruz kolay iş degil. ona gore de hemen arkadasına zaten gerekenı yazdım. neyin ne olduğunu bizde biliyoruz. yorum yaparken once biraz yukarıları oku sonra yorum yap.

okudum zaten.Merak etme herşeye atlayan değilimdir.Sadece okumayanların çoğu sonraki mesajı okur bunu dile getirdim burda tekrar.Sana özelde yazmamıştım ayrıca :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmet03

ya bisey dicem sana emre_fb_fb sen a-sosyal mısın yoksa bazı kisiler laf mı atıyon bunu kesinlikle saygısızlık olarak anlama ama mrk ettimde sorem dedim bi cvp ver bu arada sayıyom :D 26 saat oldu oyun kapanalı :D

asosyalim Gezip dolaşcak arkadaşım yok. Ya oyun oynarım,ya da forumlara takılırım, yada film izlerim.Kimseyede laf attığım yok ayrıca :)
  • quote:

quote:

ya bisey dicem sana emre_fb_fb sen a-sosyal mısın yoksa bazı kisiler laf mı atıyon bunu kesinlikle saygısızlık olarak anlama ama mrk ettimde sorem dedim bi cvp ver bu arada sayıyom :D 26 saat oldu oyun kapanalı :D

asosyalim Gezip dolaşcak arkadaşım yok. Ya oyun oynarım,ya da forumlara takılırım, yada film izlerim.Kimseyede laf attığım yok ayrıca :)

imzadanda anlaşıLdığı gibi bizamanlar malesef ßende öleydim :D kurtuldum bu hastalıktann :D

• Demin server 2snliğine açıldı mı bana mı öyle geldi?Sonra yine gitti :S

Edit: Login server açıldı kanıt:

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 16 Ağustos 2009; 17:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Demin server 2snliğine açıldı mı bana mı öyle geldi?Sonra yine gitti :S

Edit: Login server açıldı kanıt:

Önemli olan channel hacım
    oda yakında açılır inş.
  • Login server arada açılıyor testler için ama giremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Login server arada açılıyor testler için ama giremezsiniz.

Ben şanslıymışım o zaman
  • bende girdim baktım lvl 1 e düsmüs iste gördüm ama girilmiyo mlsf keske saat 8 de bari acılsa aksmaa 12 ye kalınca valla kötü oluyo ya
  • Server açıldı ama patch yok :S
  • ya arkadaslar söle bi yazı geliyor bi söleyin napcam the client version does not smatch
  • quote:

ya arkadaslar söle bi yazı geliyor bi söleyin napcam the client version does not smatch

patch yok o yüzden geliyor
    patch çıksın indirir girersin oyuna
  • İlk defa oynıcam bu oyunu private arkdın werdıgı lınkden ındırdım bole bı launc cıkıo sızdede olemı

oleyse oyunun online olup olmadıgını nerden anlıyablırım

• quote:

Orijinalden alıntı: unloser31

İlk defa oynıcam bu oyunu private arkdın werdıgı lınkden ındırdım bole bı launc cıkıo sızdede olemı

oyunun forumunu takip et pachleri manual olarak ordan indirebilirsin
    bu launcher çalışıyor mu emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

quote:

İlk defa oynıcam bu oyunu private arkdın werdıgı lınkden ındırdım bole bı launc cıkıo sızdede olemı

Yeni patch çıkınca bu launcherlede indirebilir

• ne zaman cıkacak bu patch ?
  • Belli değil :S

Server tekrar kapandı umarım yarın sabah kalktığımda serveri açık bulabilirim...
  • quote:

Belli değil :S

Server tekrar kapandı umarım yarın sabah kalktığımda serveri açık bulabilirim...

yanı bu kadar bekletiyorlar. bu kadar uğraşıyorlar. umarım açıldıgında sorunsuz oynarız bu oyunu. 2 gun geçip gene 2 gun beklemeyız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

quote:

Yeni patch çıkınca bu launcherlede indirebilir

oyuna gırıs bumu yanı start dıyınce gırıomu oyun acıksa

• quote:

Orijinalden alıntı: hkan

quote:

Belli değil :S

yanı bu kadar bekletiyorlar. bu kadar uğraşıyorlar. umarım açıldıgında sorunsuz oynarız bu oyunu. 2 gun geçip gene 2 gun beklemeyız.

Zaten artık ana server kapanmakacak.Test yapmak için ayrı bir server aldılar.yarından itibaren onu kullancaklar update yaparken
  • OlAmaz bugun oynuyemde yatem etmeyin yaaaa :D isl acılır saat 12 de
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.