Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OYUN Aacıldı herhalde char acdım ama start dıyınce clİent versİon does not match hatası gelıyor cozum bılen
  • Yarın sabaha açılır mı oyun? Sabah kalkınca da kapalı bulursam valla gidip dmc4 dark sector gibi oyunlardan alcam :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Yarın sabaha açılır mı oyun? Sabah kalkınca da kapalı bulursam valla gidip dmc4 dark sector gibi oyunlardan alcam :S

bu gece de açılmayacak gibi kimseden bir cevap alamıyoruz şu saatte açılır veya su kadar iş kaldı diye...
  • Bu gece büyük ihtimalle açılacakmışUmarım açılır yarın sabah kalktığımda sorunsuz ve 10000x eventli bir server görmek istiyorum
  • quote:

Bu gece büyük ihtimalle açılacakmışUmarım açılır yarın sabah kalktığımda sorunsuz ve 10000x eventli bir server görmek istiyorum

Sadece sen değil, herkes bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

Bu gece büyük ihtimalle açılacakmışUmarım açılır yarın sabah kalktığımda sorunsuz ve 10000x eventli bir server görmek istiyorum

BiliyorumHerkesi kastettim ben görürsem herkes görcek zaten

Hayspat'ın söylediğine göre server bu gece 12de açılıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

BiliyorumHerkesi kastettim ben görürsem herkes görcek zaten

Hayspat'ın söylediğine göre server bu gece 12de açılıyor

12 yi bekliyoruz

• Saat 12 dediniz ama gene bisey yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkan -- 17 Ağustos 2009; 0:04:59 >
  • 12.16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catres -- 17 Ağustos 2009; 0:15:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

12.16

yok ya bu gece de yalan oldu.
  • uyuyun beklemeyin açmazlar xD yarın sabahada açılmaz adamlar kesin zaman verse :)
  • yaw valla oynucam 2 diyin 2 de oynucam hadi suan bile oynarım valla yaw nemznadır bekliyoz yarın sbaha 10 da fln acvılırsa yaklasık 40-45 saat olcak cüss ya
  • Yaw noluyo gene sabaHIN 8 inde kalktım oyun acılmıstır diye ama acılmamıs yeter artık valla fenalık geciriyom acın artık su nalet serveri ya
  • Aynen Ac Su Serveride Oynayak yawww sabahın 8 inde kalktık
  • Evet hala yok umarım kısa sürede açılır
  • [simage][/simage] allahım ya acın be aacınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • Biliyordm sabahta açlmicağınıı :) daha çok oyalar ßunlar kesin saat sölicekseniz söleyin yada ßekletmeyin ßukadar insanı
  • party_time kardesim bi msneni verebilirmisin
  • ??
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.