Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya nehiç birsey fln ettikleri yok aslında gene edemeler bunlar deverem size hep aynı kalır bu 45 saattir aynı laflar göremedim acıldıgın nalet serverin
  • acın su sserverii acınnnn bugünde yalan olucak böle giderse :S 45 saatteri ne yapıyonuz içerde
  • acmıcaksanız söleyin baska server bulalım dimi arkadaslarr
  • ya su oyunu bi acın artık hadi bee
  • [GM]CocaCola dan alıntı:
    Sorry people.We can't open server today.We have some errors about client.We are trying to fix it at the moment.Thanks for patience.

Yani server bugün de mi kapalı olacak????
  • Bugün kapalıda olursa valla beni arklarım bırakmayı düsünüyo zaten 6 tane arkımı basttım oyuna bende 7 . yim kaybedersinz 7 kisiyi söliverem
  • arkadaslar susmayın ya bisi söleyin ne zaman acılıcak bu serverrrrrrrrr
  • server bgünde kalaı olursa hikmet arkadasımızla biz ve arkadaslarımız oyunu bırakıyoruz 8 kişiyi siz kaybedersiniz biz kaybetmeyizzz ona göree
  • Siz bizden biseyler flnmı saklıyonuz arkadaslar noluyor acın su oyunu
  • Ya beyler biraz sabırlı olun bende kapnmdn yarım saat once anca yukleyıp gırdm oyunu anca yarım saat oynayabıldm 2 3 gundur kapalı ama sabır beyler sabır admlar ugrasıo keyflerınden acmamazlk yapmıyorlar ki hmde açıklama yaptılar forumda ugrasıyoruz diye..
  • bu yazdıkların ne senin altta
  • Yok ya bu serverda yalan oldu. 3 gundur kapalı. ve adam gibi bir açıklama yapan yok. Dun gece açılacak denildi açılmadı. nys kolay gelsn artık.
  • Oyun yalan oldu yalan :D KOSKOCA 2MOOns dekaron oyununu bitirdiniz adminler gmler aferin cok güzel is basardınız size 10 puan veriyorumm
  • bir private serverın açılmasını 1 haftadan fazla bi süre beklediğimi hatırlıyorum.
    Bu tür şeyler gayet normal Profesyonel GMler değiller. Buna rağmen gayet iyi yürütüyorlar işleri. Bize kalan tek şey beklemek
  • Sadece bekleyin sonuçta tek bekleyen siz değilsiniz herkes bekliyor ve bırakan bırakıyor isteyen bıraksın bugün açılacak hadi en geç yarın sabah uyandığımızda serveri online görürüz ben şuan Prototype indiriyorum güzel oyun sizde indirin bir şeyler oynayın dünyadaki tek oyun dekaron değil

@hikmet03 gmlere zaten 10 puan vermelisinonlar keyiflerinden mi kapalı tutuyor serveri sence?Ve daha hiçbir şey bitmiş değil
  • @party_time : hocam prototype ye baslayinca bidaha bırakamicaksın ben öğlen 2 de yükledim oyunu kafami kaldirdigimda saat 7 idi oda wc ihtiyacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

@party_time : hocam prototype ye baslayinca bidaha bırakamicaksın ben öğlen 2 de yükledim oyunu kafami kaldirdigimda saat 7 idi oda wc ihtiyacı

PaRTy_TiMe zaman konusunda sıkıntı çekmeyecek benim için öyleydi.Otururdum başına çıkarırdım hammerfist i smackdown elbow slam smackdown elbow slam derken 5-6 saati bulurdu...Şimdi lotr:conquest oynayacaktım ki şansıma dvdci kapalı ama saat 6 gibi hayırlısıyla başlayacağım.

Zaman geçirmek için şarkı dinleyin mesela Katy Perry HotNCold ard arda dinliyorum hoplayıp zıplıyorum.Rlf yada türdeşlerini oynayın woody açın rlfde tiger dash yapın arka arkaya.Amerikan güreşi seyredin undertaker returns gibi mesela.Çok şey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 17 Ağustos 2009; 17:15:00 >

• Party_Time
    msne gelirmisin hacım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

Party_Time
    msne gelirmisin hacım.

Hacım mı?Eskişehirdemi oturuyorsun?
  • Suna bak ya ne serverın sahıbı ne de yetkililer 1 gundur birşey yazmıyorlar. belliydi böyle bişey olacağı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.