Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heheh benim neler çektiğimi biliyorsun 2 gündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @_@ -- 13 Ağustos 2009; 22:12:22 >
  • summonerların familiar spirit ve diminish skilleri çalışmıyor mu yoksa benim charda mı bug oldu
  • Kaç saattir offlineim hala 190ım

Bugda mı kaldık
  • benim krakterde under crespoda kaldı client karakeri seçtikten sonra kapanıyor hay merak etmez olaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: @_@

benim krakterde under crespoda kaldı client karakeri seçtikten sonra kapanıyor hay merak etmez olaydım

server kapalı şu an :)

ondan olabilir.Yoksa under crespolarda bi problem yok
  • oyuna patch geldimi ? manueL nerden indireßlrm
  • Hala reborn yok 5. rebornumu bir türlü atamadım dün akşam 9:30dan beri bekliyorum...
  • Bu akşam herşeyi düzeltiyoruz
  • inşallah bir an önce her şey yoluna girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

Bu akşam herşeyi düzeltiyoruz

oyuna giremiyorum en son gelen patch'in linkini koyarmısınızz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1rKLee

quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

Bu akşam herşeyi düzeltiyoruz

oyuna giremiyorum en son gelen patch'in linkini koyarmısınızz

http://www.styledekaron.com/SDKpatch.exe
    son güncellemeyi buradan indirebilirsin.

• Hayspat eğer online isen bir msne gelirmisin.
  • cash itemlerini nasıl alıcaz? millet sarı saçlar fln kostümler ile geziyo bende tık yok zaten 97 lvl de kaldım yeni bi knight açmıştım kasamıyomda oyunu tam bilmiyom :D ama +9 two hand sword bastım :D yeni char açıcam statları yanlıs vermisim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

cash itemlerini nasıl alıcaz? millet sarı saçlar fln kostümler ile geziyo bende tık yok zaten 97 lvl de kaldım yeni bi knight açmıştım kasamıyomda oyunu tam bilmiyom :D ama +9 two hand sword bastım :D yeni char açıcam statları yanlıs vermisim :D

hocam şu anda Loa dayım.Nickim SuperMan gelirsen kasabilirim seni :)

Birde sağ altta d-shop var.Ona basarak alıyosun onları.Zaten oyuna başladıgında 50,000 coin geliyor.
  • Evet beyler bu akşam yeni bir sisteme geçmeyi düşünüyoruz. Reborn olayı kalkıcak. MaX level 300 olucak.5 rbler 300 4 rbler 250 3rb ler 200 2rb ler 150 olarak başlıyacak. Sizce nasıl olur ?

Expler düşürülüp level başına statlar 20 olucak yani 300x20 = 6000 stat olucak toplamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 14 Ağustos 2009; 14:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Evet beyler bu akşam yeni bir sisteme geçmeyi düşünüyoruz. Reborn olayı kalkıcak. MaX level 300 olucak.5 rbler 300 4 rbler 250 3rb ler 200 2rb ler 150 olarak başlıyacak. Sizce nasıl olur ?

Expler düşürülüp level başına statlar 20 olucak yani 300x20 = 6000 stat olucak toplamda.

bence kötü olur :)
  • Bence sağda solda REBORN PLS, GM REBORN ME demekten iyidir. Ayrıca bununla beraber birçok yeni özellikler gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 14 Ağustos 2009; 15:06:46 >
  • 200+ custom itemler olursa güzel olur
  • Experience ne kadar düsürülecek? Ben acikcasi yüksek rate'li oldugu icin basladim bu server'a. Bir de 300lvl diyorsunuz, o levela kadar kasabilecegimiz harita mevcut mu? Yani misal olarak oyundaki yaratiklar maksimum lvl200'dür ve lvl220 olduktan sonra gelen experience izdirap verici derecededir, bir de üstüne exp rate düsürüldügünde artik dayanilmaz hale gelir gibi... Kusura bakmayin ben yeni oldugum, oyun hakkinda cok fazla bilgim olmadigi icin soruyorum.
  • 300 leveli en en fazla 1 haftada kasarsınız emin olun. Zaten yapılan eventlar ile daha da kolay olur. Ve merak etmeyin bu sefer öyle dandik dundik milletin ortasına 1000lerce adam salıp 1 kişi kesmesi tarzında eventlar olmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.