Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen seferki gibi statları yanlış mı ayarladınız acaba ???
  • o kadar da hazırlamıştım kendimi reborna
  • Statlar gitmiş bu seferde , foruma yazdım inş. düzelir.
  • Yeni update geldi+11-13 ruin argateler ve 160 itemli yeni maptaServer 30-60dk kapalıymış.
  • 160 itemli yeni map neresi oluyor acaba :)
  • Map yeni değil sanırımForumda Space yazmış sanırım bu Space of Pilgrime olabilir
  • yahu nedir bendeki bu şans 1ci karakterim 1 gün boyunca rb yemedi diye ikinci karakteri açtım şimdi 2 side rb oldu ama statlar eksik ne şans.
  • Foruma bildirStatlarını geri alabilirsin
  • Bir çok kere yazdım ama halen değişen bir şey yok. Bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @_@

Bir çok kere yazdım ama halen değişen bir şey yok. Bekliyoruz bakalım.

Nick neydi ?
  • VaLe
    VaL3
  • Malesef isminin en az 6 karakter olması lazım. Bana yeni nick söyle onla değiştireyim.
  • sadece VaLe yi düzelsenizde olur nick: aNaTHeMa

Teşekkürler.
  • Hayspat bide benim şu skill işi vardı. Skilli öğrenemiyorum. Ne kitapla nede farklı şekilde. Üstelik üst skillerden birisi.

Nick : IZ3K

Azure Knight Genocide skili.
  • @Hayspat

Hocam heal statına bolcana stat bastım.Şu anda 127 k hp var.Ancak oldugu yerde kendiliğinden yarıya düşüyor.Hiç bir şey yok ortada.Kendiğilinden iniyor aşagıya HP.Aynısı full candayken moba dalıncada oluyor.Full canım 127k iken direk 60klara düşüyor.Bu bir bugsa düzeltirmisiniz lütfen.Az önce ortada hiç birşey yokken öldüm
  • bagi warrior için gerekli skill ve stat dağılımını yazarmısınız yada resimler halinde gösterirmisiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

@Hayspat

Hocam heal statına bolcana stat bastım.Şu anda 127 k hp var.Ancak oldugu yerde kendiliğinden yarıya düşüyor.Hiç bir şey yok ortada.Kendiğilinden iniyor aşagıya HP.Aynısı full candayken moba dalıncada oluyor.Full canım 127k iken direk 60klara düşüyor.Bu bir bugsa düzeltirmisiniz lütfen.Az önce ortada hiç birşey yokken öldüm

Maksimum hp sınırı 62k.
    Tİwalty sorununla yarın ilgileneceğim. Şuan inanılmaz uykum geldi ve bu rb olayından sonra çok yoruldum. Artık rb sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

@Hayspat

Maksimum hp sınırı 62k.
    Tİwalty sorununla yarın ilgileneceğim. Şuan inanılmaz uykum geldi ve bu rb olayından sonra çok yoruldum. Artık rb sorunsuz çalışıyor.

Ancak durduk yere ölüyorum bazen.Ve stat verdikce heal gene artiyor.Bunu 62k da sinirlayamazmisiniz.Yani Hp max 62k olsa, heale verince gerisi defansa gitse?

ayrıca egutt bsae çalışmıyor.Teleport failed diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 13 Ağustos 2009; 0:18:21 >

• beyler bi zahmet bagi warrior stat ve skilleri plz
  • salahın istediği kadar dex ver gerisi heal ve str olucak bu oyunda statslar biraz fazla olduğu için tam net bir stat veremiyorum str ve heal için

str: atağın için
    heal: shield,defans,heal için

Tüm skilleri açabilirsin yeterince skill pointin oluyor.

@Hayspat
    ilgilendiğin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @_@ -- 13 Ağustos 2009; 0:24:18 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.