Şimdi Ara

stylus u bilgisayarda fare olarak kullanmak mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir program gördünüzmü bu işe yarayan, mümkünmü bunu yapmak ?

• nasıl yani ??? :)
  • yani bir nevi tablet işlemi görmek istemiş galiba
  • birader onun filmleri satılıor ekrana cekiosun birde ufak yazılımı var bütün lcd leri hemen hemen öyle kullanailiosun, illede yapıcam diorsan bu restoran yazılımı felan satan vatandaslara danış
  • ben tam tersini yapıyorum. my mobilier diye bi program var Pdayı mouse ile kullanıyorum
  • konitek hocam programın linkini veririmiin ben bulamadım program ilgimi cekti wallai
  • bu forumda var vereyim
    http://forum.donanimhaber.com/m_17502015/tm.htm
    programın ismi MyMobiler v1,0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: batmandan

bu forumda var vereyim
    http://forum.donanimhaber.com/m_17502015/tm.htm
    programın ismi MyMobiler v1,0

burda anlatsan kIsaca oluyormu ?
  • pcye pdayı activesync ile bağladıktan sonra. program açılıyor pdanın ekranı pcde görünüyor. programı simge durumuna küçülttüp mouseyi ekranın soluna çıkartınca mouse pdanın ekranında çıkıyor. mesajlarınızı klavyeden yazabiliyorsunuz. Müthiş bişey gayet başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: konitek.com

pcye pdayı activesync ile bağladıktan sonra. program açılıyor pdanın ekranı pcde görünüyor. programı simge durumuna küçülttüp mouseyi ekranın soluna çıkartınca mouse pdanın ekranında çıkıyor. mesajlarınızı klavyeden yazabiliyorsunuz. Müthiş bişey gayet başarılı

arkadaş tam tersini sormuş ama KAlemi maus olarak kullanmak istiyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

pcye pdayı activesync ile bağladıktan sonra. program açılıyor pdanın ekranı pcde görünüyor. programı simge durumuna küçülttüp mouseyi ekranın soluna çıkartınca mouse pdanın ekranında çıkıyor. mesajlarınızı klavyeden yazabiliyorsunuz. Müthiş bişey gayet başarılı

hahahhahhahah
  • arkadaşın yapmak istediği şey, üzerinde çizim yapılan ve bu çizimi aynı anda bilgisayara aktaran tabletlerin yaptığı şey mi acaba. eğer öyle ise ilginç bir düşünce ve bunu yapmanın bir yolu olabilir, remote kontrol programlarıyla vs.

quote:

Orjinalden alıntı: fexadyn

Arkadaşlar böyle bir program gördünüzmü bu işe yarayan, mümkünmü bunu yapmak ?
  • Aslında olabilir uzak masa üstü gibi bir uygulama ile
    Wifiden veya bluetooth üzerinden bağlanarak gayette hızlı çalışır.
    Sanki ben bunu yapan bir program vardı gibime geliyor.
    Varmı bunu çözebilecek bir babayiğit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kicker401

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

hahahhahhahah

Açık ta gördün de gülüyorsun?

• my mobilier, pda nızı bilgisayardan kontrol için iyi bir proğram, hem de bedava. Allah razı olsun yapandan... Mesela proğram sayesinde pda mın masaüstünü resim dosyası olarak kaydettim.. aşağıda

stylus u bilgisayarda fare olarak kullanmak mümkünmü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.