Arkadaşlar böyle bir program gördünüzmü bu işe yarayan, mümkünmü bunu yapmak ?
nasıl yani ??? :)
yani bir nevi tablet işlemi görmek istemiş galiba
birader onun filmleri satılıor ekrana cekiosun birde ufak yazılımı var bütün lcd leri hemen hemen öyle kullanailiosun, illede yapıcam diorsan bu restoran yazılımı felan satan vatandaslara danış
ben tam tersini yapıyorum. my mobilier diye bi program var Pdayı mouse ile kullanıyorum
konitek hocam programın linkini veririmiin ben bulamadım program ilgimi cekti wallai
pcye pdayı activesync ile bağladıktan sonra. program açılıyor pdanın ekranı pcde görünüyor. programı simge durumuna küçülttüp mouseyi ekranın soluna çıkartınca mouse pdanın ekranında çıkıyor. mesajlarınızı klavyeden yazabiliyorsunuz. Müthiş bişey gayet başarılı
quote:
Orjinalden alıntı: konitek.com
pcye pdayı activesync ile bağladıktan sonra. program açılıyor pdanın ekranı pcde görünüyor. programı simge durumuna küçülttüp mouseyi ekranın soluna çıkartınca mouse pdanın ekranında çıkıyor. mesajlarınızı klavyeden yazabiliyorsunuz. Müthiş bişey gayet başarılı
arkadaş tam tersini sormuş ama KAlemi maus olarak kullanmak istiyormuş.
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
quote:
hahahhahhahah
arkadaşın yapmak istediği şey, üzerinde çizim yapılan ve bu çizimi aynı anda bilgisayara aktaran tabletlerin yaptığı şey mi acaba. eğer öyle ise ilginç bir düşünce ve bunu yapmanın bir yolu olabilir, remote kontrol programlarıyla vs.
quote:
Orjinalden alıntı: fexadyn
Arkadaşlar böyle bir program gördünüzmü bu işe yarayan, mümkünmü bunu yapmak ?
Aslında olabilir uzak masa üstü gibi bir uygulama ile Wifiden veya bluetooth üzerinden bağlanarak gayette hızlı çalışır. Sanki ben bunu yapan bir program vardı gibime geliyor. Varmı bunu çözebilecek bir babayiğit.
quote:
Orjinalden alıntı: kicker401
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
quote:
hahahhahhahah
Açık ta gördün de gülüyorsun?
my mobilier, pda nızı bilgisayardan kontrol için iyi bir proğram, hem de bedava. Allah razı olsun yapandan... Mesela proğram sayesinde pda mın masaüstünü resim dosyası olarak kaydettim.. aşağıda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme