Şimdi Ara

pc'yi mause tıklaması ile açmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.belki basit birşey ama ben pc yi power tuşu ile değil mause tıklayınca açılmasını istiyorum.
    bunu nasıl yapabileceğimi bilen varsa yardımcı olsun çok sevinirim sevaba girecek:)

• bu arada işletim sistemim xp pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belisima -- 18 Aralık 2004, 21:07:26 >
  • işletim sistemin ile alakası yok boardının özelliğine paralel birşey bu. Eğer boardının desteği varsa bios a girip "power menagament" (yanlış yazmış olabilirim) içerisinde "wake up" bölümü olması lazım ordan bilgisayarı uyandırması için klavyeyi yada mauseyi seçebilirsin hatta modem i bile eğer boardının desteği varsa
  • saol arkadaşım, hiç ilgilenmediğim bir konuydu ama ihtiyaç doğdu.yardımın için saol..
  • hocam istersen telefon aç biz burdan bilgisayarını açalım.
    insaf yaw bu kadarı da. eğiliver biraz kardeşim.
    güç seçeneklerinden hazırda bekleti etkinleştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ese232

hocam istersen telefon aç biz burdan bilgisayarını açalım.
    insaf yaw bu kadarı da. eğiliver biraz kardeşim.
    güç seçeneklerinden hazırda bekleti etkinleştir.

yo bence haklı. kablosuz klavyelerin spaca tusundan acilan bilgisyar varsa mouse tıklamasından neden olmasın mantıgı
  • Valla ben de çok kullanırım o özelliği. Arkadaş haklı istemekte. Alışınca bırakamıyor insan ama malesef bu yeni aldığım board desteklemiyor bu özelliği. LANET OLSUN!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSI-Neo2 de gordum bu ozelligi mouse tiklamasi veya bir tusa basinca acilmasini saglayabiliyorsun hatta tus kombinasyonu bile kabul ediyor bazen.Bilg kapali iken klavyeye adini yaziyorsun aciliyor. :P valla cok karizmatik oluyor :) saka bi yana eger egilip duymeye basmaya benim gibi useniyorsaniz mukemmel bi ozellik :)
  • benim anakart gigabyte
    bios award

klavyeden isterseniz şifre girip açabiliyosunuz isterseniz mousela çift tıklayıp açıyosunuz
  • oldu olacak kasaya yaklaştığında otomatik açılsın diye soranda olur :)
  • wake up by mouse
    yada keybord
    gibi basit ve her anakartta bulunan bir sistem
    ben sana daha güzelini söyleyeyim

usb power on açık wakeup by usb açık
    wake up by lan açık
    usb bluetooth takılı
    aprtmana girerken ceptelfonundan bir notu bluetoth la yolla de
    eve girdiğinde açık hazır nazır pc
  • vay be hiç aklıma gelmezdi ama güzel bir özellik denemek lazım önce destekliyor mu bakalım bir...
  • bu bluetut olayı olmaz gibi geliyor . zira bluetooth 'u wake up a ekleyen board görmedim bir, ikincisi bluetooth cihazını sisteme yüklemiş olman gerekmiyor mu bu da bilgisayarın açılmış olmasından sonra olmuyor mu....

bluetoot ile boot olsa çok iyi olur yani bluetooth telefonum olmadığı için deneyemeyeceğim ama diğerleri zaten oluyor tabiii
  • biz burda bluetooth boot tan bahsetmiyoruz ki usb den boot etmekten bahsediyoruz usb device ile sinyal gondererek boot adebiliyorsan board unu o zaman usb ye bagladigin bluetooth device ile de boot etmen olasi ....
  • neden klavyeden açmak değil de mouse ile açmak istiyosun ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.