Şimdi Ara

Şu 2 PC arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar nasipse bugün siparişi vericem.

2 cihaz buldum linkleri bırakayım hangisini al dersiniz ?

PC HOCASI-GG30 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS TUF RTX 3060 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

https://www.gaming.gen.tr/urun/47461/pc-hocasi-gg30-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-geforce-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar//

12900

---------

HAKAN SEZGINEL-HS1 / INTEL i5-11400F / ASUS DUAL RTX 3060 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar

https://www.gaming.gen.tr/urun/61641/hakan-sezginel-hs1-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-geforce-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar//

12200

tabi öneriniz varsa onuda değerlendiririm.

• 11400f

• adam gibi sistemlerde 11400f daha iyi bir işlemci ama 550w psu ve h510 anakartta tam performans vermez ve ekran kartı dual çift fan intel sistemin.amd sistemin anakartı 500 serisi olsa onu al işlemciyi sat 5600x al derdim ama ekran kartını al gerisini sat'malık sistemler bunlar.

• peki hocam varmı bu fiyat aralığında al diyebileceğiniz hazır sistem

• İki sistem arasında 11400f olan sistem daha performanslı. 11400F neredeyse 5600x performansına yakın intel b560 anakartlarda ram hız limitini kaldırdı. Ram hızı konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: NanoIngenieur

peki hocam varmı bu fiyat aralığında al diyebileceğiniz hazır sistem

hazır sistemlerden hiç anlamam ama gördüğüm kadarıyla nerede en ucuz parça var onu koyuyorlar ekran kartı pahalı karşim beleş veriyoruz oluyor.15 bini bunlara gömeceğine daha düzgün bir sistem kurabilirsin ama ekran kartın olmaz ileride de ne zaman düzelir piyasa belli değil.illa böyle bir sistem alacaksan intele bulaşma 11. nesilse çünkü yarım yamalak toplanmaz ram sorunu var power limit sorunu var z490 z590 anakartlı olması lazım 11400f bile olsa onu da vermiyorlar olayın mantığına ters.b450 üzerinde ryzen 3600 en azından ramleri 3000 3200 yapmam ve stok hızımı bile vermem güç yetmiyor demez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 sinin Anakartıda 5 para etmez. fakat 11400 lü sistem hem daha performanslı hem daha ucuz.

fakat bu sıstemlere 12k verırmıyım ? o kadar delırmedim.

• NanoIngenieur kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun.biostan core performance boost ayarını disable etmeyi unutmayın ya da iş görür kule tipi fan alacaksınız yoksa stok fanla 80 90 dereceleri görür o işlemci yazın bilmiyorum nerede oturuyorsunuz ama çoğu yer ısındı.

• sağolun hocam bodrumda oturuyorum :(

• bizim insanımız düzgün tavsiye veriyor ama kullanıcı inadına hurda 3600 işlemcili cihaz alıyor alooo dostum r5 3600 piyasaya çıkalı 2 yıl oldu

• asko56 kullanıcısına yanıt

hocam diğer ürünlerin psu güçsüz diye yorum atılıyor

güçlü psu + 11th işlemciye bütçem yetmiyordu

bütçem yettiğince bunu aldık artık yapacak bir şey yok

hayırlı olsun ne diyelim sartlar bu ama pc de is yapmayacaksanız amacınız sadece oyun oynmaksa pc çok gereksiz başka tavsiyede verebilirim

13 bine paranı çok daha aktif kullanacagın ürün öneririm tabi beni dinleyip iptal edecegini anlarsam tavsiyeyi verecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 8 Mayıs 2021; 16:14:20 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt

iptal etmesi basit hocam öneriniz nedir ?

karşim devam et bu yoklukta gpu bulmuşsun 2 senelik işlemcisine takılma sonra değiştirirsin.2 senelik olunca artık bir işe yaramıyor anlamına gelmiyor gayet güçlü o işlemci ama soğutması sıkıntı tek kusuru.iptal etsen bulabiliyor musun o güçte kart kaç para?önce gösterdiğin 550w falan harbi yaramazdı bu biraz daha elle tutulur idare eder sonra yükseltirsin ya da iptal et 14 bine bunu al.

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-zephyrus-ga503qm-hn022-amd-ryzen-7-5800hs-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000004Z47X

oppps 18 olmuş.indirimdeydi 14 bine güzel alet gene bunun gibi 5800h 3060 cihaz bulursan notebook da alabilirsin kafan çok daha az ağrır ama yükseltemezsin gittiği kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NanoIngenieur

sağolun hocam bodrumda oturuyorum :(

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Isınma sorunu yaşarsanız fiyat/performans oranı yüksek snowman t6 ultra kule tipi soğutucuyu alabilirsiniz. 3600 için fazlasıyla yeterli olur.

• Madem öyle bu cihazla devam ediyorum ısınma sorununda kule tipi veya sıvıya geçerim para durumuna göre.

İşlemcisi 2 yıllık olsun ne yapalım. 2th nesil i5 var laptopta 2012den beri :D hala kullanıyorum

ortalama bir laptop işlerini görücek düzeyde cihazlar var 4100 4200 bandına (ellinizde varmıs bu marsafı kaldırın yada elinizdekine ssd takviyesi yapın int pc olsun )

yanına bir xbox series x çekersin üstüne de bir 2. el veya sıfır 4k monitör alırsın hepsini 14.800 e toplarsın tertemiz (9500 elde laptop varsa artan paranıda al kardeşim doviz at hesabına bekle piyasa düzelene kadar )

45 lira gamepass ultimate aboneligi yaparsın aylık devam edersin dedigim üyelik şeyini araşyır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 8 Mayıs 2021; 16:16:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.