quote:Orijinalden alıntı: manas22sen o parayla kızla bakkala gidemezsinAlıntıları Göster soray uzun yolda
quote:Orijinalden alıntı: uzil parayı çektim, eve gelene kadar bitti bile gerçekten yattımı yattı mı?
quote:Orijinalden alıntı: manas22 sen o parayla kızla bakkala gidemezsin köşede 650 tl daha var burs yol parası nı karşılıyacak :D
quote:Orijinalden alıntı: soray12quote:Orijinalden alıntı: manas22 sen o parayla kızla bakkala gidemezsin köşede 650 tl daha var burs yol parası nı karşılıyacak :DAlıntıları Göster cevap verin beyler bana da lazım
quote:Orijinalden alıntı: BayAdoniscevap verin beyler bana da lazımAlıntıları Göster hiç mi burs alan yok forumda
quote:Orijinalden alıntı: soray12hiç mi burs alan yok forumdaAlıntıları Göster bu sene lise4 bitti sanırım bize yatmaz daha
quote:Orijinalden alıntı: kratosburaq bu sene lise4 bitti sanırım bize yatmaz daha son bursumuzu alıcaz işte :D
quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren Adambu sene lise4 bitti sanırım bize yatmaz dahaAlıntıları Göster Lise 4'lere de yatacak bildiğim kadarıyla bu burs. Henüz yatmadı.
quote:Orijinalden alıntı: soray12 quote:Orijinalden alıntı: kratosburaq bu sene lise4 bitti sanırım bize yatmaz daha son bursumuzu alıcaz işte :D bence okul bitti diye vermiycekler sonuçta eğitim bursu
quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren Adamquote:Orijinalden alıntı: soray12 quote:Orijinalden alıntı: kratosburaq bu sene lise4 bitti sanırım bize yatmaz daha son bursumuzu alıcaz işte :D bence okul bitti diye vermiycekler sonuçta eğitim bursuAlıntıları Göster Yattı. Ben Çektim 362 Tl
quote:Orijinalden alıntı: AtesliPanda1hafta oldu.ben Tofaştan burs alıyorum Mayısta yatırdılar son bursu
quote:Orijinalden alıntı: Guest-390090328ben Tofaştan burs alıyorum Mayısta yatırdılar son bursuAlıntıları Göster lise sonlara da yatıyor son kez burs. ben çektim 361 lira
quote:Orijinalden alıntı: *UmutSSlise sonlara da yatıyor son kez burs. ben çektim 361 liraAlıntıları Göster Oo iyimiş 300 de buluruz bi yerden telefonu değiştiririz.
quote:Orijinalden alıntı: The Truman ShowOo iyimiş 300 de buluruz bi yerden telefonu değiştiririz. Alıntıları Göster benim kardeşimden okul 100 tl aidat parası diye kesmiş, buna okulun hakkı var mıdır? buna karsı birşey yapabilir miyiz?
quote:Orijinalden alıntı: The Truman Show Oo iyimiş 300 de buluruz bi yerden telefonu değiştiririz. Ya da o 300 le beni karıya götür. He ne dersin
quote:Orijinalden alıntı: yunikboy benim kardeşimden okul 100 tl aidat parası diye kesmiş, buna okulun hakkı var mıdır? buna karsı birşey yapabilir miyiz? ovv ben de ödememiştim acaba kesyi mi hıyar yönetici