Şimdi Ara

Şu abinize kardeşinize akıl verin EE ve Bilgisayar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: filojistoN

4 Yil sonra babanın çevresi hala olacak mı?

Babanın çevresinin hala bir işi olacak mı?

Baban olacak mı?

Sen olacak mısın?

İstediğin mesleği yap.
    Yanımda şu an bilgisayar yazarsan para göndermem nasıl okursan oku diye tehdit ediyor. Çocukluk Arkadışının oğlu antep fizik mühendisi işsiz polislik kovalıyor sende öyle boş boş gezersin diyor. O da haklı kendince zamanında meslek yazma diye çok söylemişti. 1 hafta var bilmiyorum hayırlısı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimiolurmu

Diş istiyordum 33k oldum %90 gelmiycek

Dogru iş garantisi var diye istiyordum çünkü herkesin ailesi yaşantısı bir olmuyor hayat herkesi farklı yerlere sürüklüyor

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
    Ben sıradan aile sıradan çocuğuyum çoğu kişiden farkım yok ama para içinde meslek yapılmıyor ben bu yaşa kadar bunu öğrendim. SıSıralaman kötü değil ben olsam iyte ege ingilizce eğitim veren yerde bilgisayar yazardım dağ başında bile yazmayı düşünüyorum hemde bu yaşta.Siz çok gençsiniz risk almadan bazı şeylere de olmuyor.

• Özel mesaj atmışsın, çok zamanım olmadığı için konuyu hızlıca okudum. Öncelikle sıralaman kötü, o yüzden başlarda zorlanabilirsin gerçekten iş bulma konusunda, lakin ee cidden sevmeyen insanın yapamayacağı bir şey ki burada hayatın boyunca yapacağın meslekten bahsediyoruz. Birkaç ee dersi almış ve ee mezunu arkadaşları olan biri olarak söyluyorum ki ne olursa olsun ee okursan çok ağlarsın. Hoşuna gitmeyen adama işkence ve kesinlikle bilgisayar mühendisliği bölümünden daha zor dersleri. Eğer ki bölümünü iyi ortalamayla, iyi öğrenerek ve aralarda kendi projelerini yaparak okuyabilecek kadar hırslıysan yine de iş bulursun, düşük maaşlı olur, ama 1-2 sene çalışıp cvni daha kapsamlı hale getirirsen 30 larından sonra gayet iyi yerlere gelebilirsin. Yani tavsiyem odur ki bu kadar tiksiniyorsan ee okuma, cidden yapamazsın, zamanına yazık olur. Lisede matematik ve fiziği iyi olan bir insan olarak söylüyorum, ben ee yi yapamazdım. Bilgisayarların çalışma mantığına ve yazılımlara ilgi duyuyorsan ve ben gelecekte yazılımcı olurum diyorsan bilgisayar yaz derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Özel mesaj atmışsın, çok zamanım olmadığı için konuyu hızlıca okudum. Öncelikle sıralaman kötü, o yüzden başlarda zorlanabilirsin gerçekten iş bulma konusunda, lakin ee cidden sevmeyen insanın yapamayacağı bir şey ki burada hayatın boyunca yapacağın meslekten bahsediyoruz. Birkaç ee dersi almış ve ee mezunu arkadaşları olan biri olarak söyluyorum ki ne olursa olsun ee okursan çok ağlarsın. Hoşuna gitmeyen adama işkence ve kesinlikle bilgisayar mühendisliği bölümünden daha zor dersleri. Eğer ki bölümünü iyi ortalamayla, iyi öğrenerek ve aralarda kendi projelerini yaparak okuyabilecek kadar hırslıysan yine de iş bulursun, düşük maaşlı olur, ama 1-2 sene çalışıp cvni daha kapsamlı hale getirirsen 30 larından sonra gayet iyi yerlere gelebilirsin. Yani tavsiyem odur ki bu kadar tiksiniyorsan ee okuma, cidden yapamazsın, zamanına yazık olur. Lisede matematik ve fiziği iyi olan bir insan olarak söylüyorum, ben ee yi yapamazdım. Bilgisayarların çalışma mantığına ve yazılımlara ilgi duyuyorsan ve ben gelecekte yazılımcı olurum diyorsan bilgisayar yaz derim.
    Sağolun hocam yorumunuz için dikkate alacağım.

• Hocam ee yaz. Okurken ortalamanı yüksek tutup bilgisayarda çift anadal yap(böylelikle hem ee hem bilgisayar diploman olur)o olmazsa yan dal yap. Hiçbiri olmazsa bi yandan çalışıp bi yandan bilgisayar alanında yüksek lisans yaparsın.

Biliyorum istemediğin bi şeye alışmak fikrinin zor olduğunu, ben de yıllardır mühendislik isterken şu an sanırım diş yazacağım. Ama alışırız, insan neye alışmıyor ki. Kendimizi düşünmüyorsak ileride çocuğumuzu, ona sağlayabileceğimiz imkanları, ayırabileceğimiz vakti düşünmeliyiz. Acın acımdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roman yazılır valla hocam.

Umut her zaman vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: serryt455

Roman yazılır valla hocam.

Umut her zaman vardır
    Kardeşim sen delirmişsin. Net söylüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.