jump in the cockpit and start up the engines remove all the wheelblocks there's no time to waste gathering speed as we head down the runway gotta get airborne before it's too late.
aldatırlar aç gözünü unut artık geçmiş günü hergün başka bir güzelle sende geçir her gününü
boşvermişim boşvermişim dünyaya ağlamak istemiyorsan sende boşver dünyaya
the hardest part was letting go not taking part....
Love Is Gonna Save Us - a$k bIzI kurtaracak..
Ben keder üretir dert yatarım Aleme ibrettir her satırım 40 yılın başında halim hatırım Sorulsa ne yazar sorulmasa ne
immerse your soul in love
ruhun aşka dalsın
Aldanma çocuksu mahzun yüzüne..
illede sen sen sen illede seeeen!! senden başka hiç kimseyi sevememki ben ben been!!!!
sevmek zormu söyle yoksa kolaymı aşk mı daha kolaydır aşksızlık mı dağ yıkan hasretleri gömdüm yüzünde bir çiçektim, açamadın
Sevmek zor mu söyle yoksa kolay mi Aşk mi daha kolaydir aşksizlik mi Dag yikan hasretleri gömdüm Yüzünde bir çiçektim açamadim
Yar yar gidersen günahlarim boynuna Bensiz gitme gitme bir oda uzagima Geceler sensiz bir kor koynumda Seni bir tek an unutamam
Yüregim titriyor korkuyla Seni kaybetmek var ya Hayatim yaninda bitsin tükensin Başka bir şey istemiyorum Hayat öyle zor zaten dünyada Farkina vardïm yoklugunda
Ayağıma prangalar taktılar, Gözlerimi dağladılar, yaktılar, İki koldan bir alnımdan çaktılar, Çarmıha gerdiler sensiz iki gün.
git güvenimi öldür inancımı öldür son umuduma bir tokatta senden olsun vur. OLMAZZ bu bizeee yapılmaz kalbim uslu durmaz bi çılgınlık yapar.
1 - hasret indi perde perde nerde bulsam seni nerde her gün akşam gurbet elde yittiğimi bilirmisin
2 - hala başım o hoşlukta kayboldum bu sarhoşlukta düşe kalka bir boşlukta gittiğimi bilirmisin
Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım sende kaybettiğimi başkasında ararım, benim için üzülme,,,,,,
Yak bütün fotoğrafları Ona ait bütün eşyaları Bu gece ümitlerini al koynuna Gün doğmadan unut insafsızı
ama hala yakamadım fotoğraflarını malesef..
hey muhtar bana bir avrat şansım kalmadı son fırsat bu köyde hayat ne rahat samanlıkta imiş melehat.
Şu yarada kan olsaydım Dökülüp ziyan olsaydım Bu dünyada yerim yokmuş Keşke bir yalan olsaydım