Şu yarada kan olsaydım Dökülüp ziyan olsaydım Bu dünyada yerim yokmuş Keşke bir yalan olsaydım
Benim o şarkıda en çok etkilendiğim söz nedir bilirmisin < beckhir > jiim.
Şu yangında har olsaydım olsaydım Ağlayıp bizâr olsaydım olsaydım Belki yaslanırdın bana bana Mahpusta duvar olsaydım olsaydım
Adamın durumu o kadar kötüki o kadar sevdiği onu beğenmiyorki insanların girmek istemediği bir yerde hapishanede bir duvar olsaydım belki yaslanırdın bana diyor.Yani mapushane duvarı bile sevgiliye daha yakın. Vay beh yine dertlendim görüyon mu.
quote:
Orjinalden alıntı: etusch
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Şu yarada kan olsaydım Dökülüp ziyan olsaydım Bu dünyada yerim yokmuş Keşke bir yalan olsaydım
Benim o şarkıda en çok etkilendiğim söz nedir bilirmisin < beckhir > jiim.
Şu yangında har olsaydım olsaydım Ağlayıp bizâr olsaydım olsaydım Belki yaslanırdın bana bana Mahpusta duvar olsaydım olsaydım
Adamın durumu o kadar kötüki o kadar sevdiği onu beğenmiyorki insanların girmek istemediği bir yerde hapishanede bir duvar olsaydım belki yaslanırdın bana diyor.Yani mapushane duvarı bile sevgiliye daha yakın. Vay beh yine dertlendim görüyon mu.
Ben de çok severim o kısmı..
Tatar Ramazan'da bu şarkı çalarken de bir acayip olurum..
derman değilim inadına, gönül yarana yalvarma!... lütfen beni bundan sonra bir daha arama.....
hiçkimseyi sevemezsin sandığım zamanlar dalgakıransız bir çocuk bütün limanlar kahramansız bir film gibi solar romanlar figüranlar beni oynar doğum günümde
Haydi yoluna, bakma ardına. Artık bizim için çok geç, elveda aşka..
için benim kadar üzülmez mi?
her dünyada ahım peşinde...
Aşkın bana hesap vermez mi????
Ne hikmettir bu ya Rab? Ne güzellik? İçimde bir ızdırap, geçmiyor bitmiyor.. Acı çekmek güzel mi, kim bilir? Sen yine bir kadeh doldur, zaman geçmiyor.. Sen her gün başka bir güzel ol. Her gün başka bir aşık. Her göz göze gelişimizde yıldırımla vurulmuş gibi olsak..
Yok be dostum bunlar hayal, zaman böyle geçmiyor zaman böyle geçmiyor. Sen bir kadeh daha doldur, zaman belki geçer belli mi olur?
Ayrılıktan olsa gerek Gecikiyor sabahlar Hep benle beraber unuttuklarım Dönmüyor epeydir başım Denizler yalan Sevmek ateş olurmuş derler Yanmak yalan..
Seni düşünürken içtiğim sigarayı Korkarım ben söndürmeye Sürsün bu ölüm ağır ağır Gözlerimde boğulma diye Ağlamıyorum, ağlamıyorum Ağlamıyorum yine de..
Duydum ki vefasız, incinip küsmüş Kırılsa ne yazar kırılmasa ne? Bir selam yollardı, onu da kesmiş Darılsa ne yazar, darılmasa ne?
Ben keder üretir dert yaratırım Aleme ibrettir her bir satırım Kırk yılın başında halim hatırım Sorulsa ne yazar sorulmasa ne?
Yaralarsın ama yaralarımı da sararsın Hem öldürürsün hem hayata bağlarsın..
Sözün şiirlerin mükemmelidir Senden başkasını seven delidir Yüzün çiçeklerin en güzelidir Gözlerin bilinmez bir diyar gibi
Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım bir gün gülelim Sevişen yaramaz çocuklar gibi
Müzik-Yorum : Mustafa Kaya.. Sezen'in batırdığıyla karıştırılmasın.
Vatan Sana canım Feda Bayrak sana Canım feda Kah**ler saldırsın Kalle*ler asılsın Yurt Üstünde Yurt Kuran PAÇAVRALAR YAKILSIN !
Demet AKALIN = yanılmışım
SENİNLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIĞIMA SANMIŞTIM YANILMIŞIM YANILMIŞIM
sevemiyorsan İstanbul'u benim gibi kacalım yine bozkırlara
Kafama sıkar giderim.
Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta
Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan imiş umutsa hayal Böyle yaşamaktan bıktım ben usta
Bu kötü yazıma kader diyorlar Dertler zincirine vuruldum usta Gittiğim bu yolun dönüşü yoktur Hakkını helal et elveda usta
Koyverdin gittin beni oy Koyverdin gittin beni Allahından bulasın oy Allahından bulasın Kimse almasın seni kimse almasın seni Yine bana kalasın yine bana kalasın
Sevdiğim senin aşkın Ciğerlerimi dağlar Hiçmi düşünmedin sen Hiçmi düşünmedin sen oy Sevdiğin böyle ağlar Sevdiğin böyle ağlar
Rafet El roman ın bu ara çok dinlediğim bi parçası,
Sen bilemezsin ne çektiğimi, Yokluğun bana Sevgilim Bitmez sorular, Uzar geceler, O düşünceler, üzüntüler.
Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı. Biz neler neler yaşadık beraber, Kalın bir roman kitap gibi.
Sen gittiğin an, çaresiz kalır, Aklim karışır rahat edemem. Moralim bozulur, canim sıkılır, Sen bilemezsin daha neler.
Bak ne diyorum, gizlemiyorum, Sensiz yasamak zor geliyor bana. Her an içimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum seviyorum. Sensiz yasayamam, sensiz hiç olamam, Sensiz yasamak zor geliyor bana. Her an içimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum seviyorum.
Ve o an gelirde, iste o an, ben yasayamam...
Hangi yönünü çok seviyorum, Biliyor musun sevgilim. Biraz içince, başın dönünce, Anlatınca bana o halini. Sonra dalınca, derin bakışınca, Gözlerindeki o sevinç. Bana sarılınca, sonra sorunca, Ne kadar seni sevdiğimi?
Sen gittiğin an, biter cesaretim, Uzar hedeflerim, hayallerim Bitmez sorular dinmez kederim, O düşünceler üzüntüler.
Bak ne diyorum, gizlemiyorum, Sensiz yasamak zor geliyor bana. Her an içimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum seviyorum. Sensiz yasayamam, sensiz hiç olamam, Sensiz yasamak zor geliyor bana. Her an içimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum seviyorum.