beni sevmezsen yağmurları sev bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden
kime dokunur ellirm kimi görür gözlerim ölüm çıkar karşıma yine sen derim
karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda kurbanın olurum senin sularım önünde durma
fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
james blunt-goodbye my lover
You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your head. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you.
Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me.
şiddetle tavsiye edilir
konu güncel :p
Öyle hüzünlü bakma kar tanesi. Bu defa götüremem yanımda seni. Aklım sende kalır sakın ağlama. İyi geceler der gibi uğurla beni
My life be like. The Fast and The furious: Tokyo Drift Süper şarkı
Ben seni çok sevdim deliler gibi
Bu aşk ancak mezarda biter
Ne bir selam gönder ne halimi sor
Olsun be güzelim varlığın yeter
Zorla yaşıyorum senden uzakta
Her dem azrail gelip canımı ister
Boynumda birilmik ecel tuzakta
Olsun be güzelim varlığın yeter
Allah'ım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem.
bendeniz & harun kolçak...
biri var
O deli gibi seven bendim evet Ama takvime bakarsan tarih değişti Senin bozup gittiğin günlerden beri güzelim Psikolojim hızla değişti
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
quote:
Orjinalden alıntı: Daywalke®
enstrümantal bir şarkı dinliyorum
dındındındındın
koptum
rüzgar sacını süpürse mest olur bakışlarım adınla uyanır kulaklarım yuzunle açar göz kapaklarım en güzel şiirlerimde kaleme adını sayıklatırım odamın hayaletisin,sessizliğine aşıgım
e mektup geliyor ne haber senden Söyle de bileyim bıktın mı benden Her akşam güneşin battığı yerden Gözlerin doğuyor gecelerime
Çileli doğmuşum zaten ezelden Hasrete alıştım ne gelir elden Yaşlı gözlerime baktığın yerden Gözlerin doğuyor gecelerime
özellikle de
Yaşlı gözlerime baktığın yerden Gözlerin doğuyor gecelerime
kısmı.
Yeryüzünde 2 şahsiyet mi var diyorsunuz? 2 yunus. İlki yanağını tokadı yiyince ötekini çeviren , diğeri yanağına okadı yiyince karşılığını veren Yunus öyle mi?
Hayır. Öyle bir ikilikten söz edilemez. Yunus tokatta yemez , tokatta atmaz.
In my dreams I can see you I can tell you how I feel In my dreams I can hold you And it feels so real
I still feel the pain I still feel your love I still feel the pain I still feel your love
And somehow I knew you could never, never stay And somehow I knew you would leave me And in the early morning light After a peaceful night You took my heart away I wished, I wished you could have stayed anathema-one last goodbye
şarkı baştan sona can alıcı
Yalnızlığa alıştım ben Hiç yoktun sanki önceden Her şey sona erdi bak Unuttum sevgileri Bu halde yeniden sen diyemem
Biliyorum yanlış yoldayım Yine sevdanın koynundayım Unutmuştum böylesine Dayanılmaz sarsıntıları Sana mahkumum farkındayım
Anlasan da farketmez Adı böyle aşk affetmez Yüreğin unutmaz beni Kaçsan da aşk terk etmez
Ne olur gülme gülme yapamıyorum Elimde değil seviyorum Ne olur gülme gülme yapamıyorum Elimde değil seviyorum
Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin? sonralara kaç damla gözyaşı
Sagopa kajmer:bir pesimistin göz yaşları
Yanima aldim kendimi ve yürüdüm ince çizgisinde yolumun ortalikta görünen herkesin adi yabanci, herkes kendi maskesiyle dolasir oldu yanibasimda, tanimaz oldum yüzleri ve keskelerle avunur oldum. Düslerimde gördügüm yüzüm benim mi? düsünür oldum, onca maske gözümün içine bakiyor sorgularcasina, ve burasi hep yabanci, hep yalanci doldu, çikmak istiyorum artik disari, birakin gideyim kendimi alip.
Sagopa kajmer:maskeli balo
If I could fly See the world through my eyes Would not stumble nor fail To the heavens I sail