Merhaba bile demeden, sarılıp bir öpmeden Kırdın yüreğimi yanlış anladın, fikrimin ince gülü yanlış anladın..
monday shes a bitch on tuesday shes a bitch wednesday to saturday shes a bitch then on sunday just to be different shes a super king kamayamayabeyatch
Sarkıcı : ERİC CARTMAN Sarkının adı : kyle moms a bitch İlk cıktıgı bölüm : Mr.Hankey the christmas poo
I wonder if you know, How they live in Tokyo, If you see me then you mean it Then you know you have to go. Fast and furious! (Kitaa!) (Drift, Drift, Drift) Fast and furious! (Kitaa!) (Drift, Drift, Drift)
Bitmez sandığım yollar aynı çıkmazda tükeniyor Çünkü yoksun gelmiyorsun Bir çığ gibi büyüyorsun Aşk bu mu Aşk acı mı acıtır mı incitir mi Aşk bunu bana yapmaya mecbur mu
No one knows what its like To be the bad man, to be the sad man Behind blue eyes.
Sen sesini alıp gidince ben burda dilsiz kaldım
Ya sen bana fazla geldin
Ya ben sana az kaldım
Gitme bir adım öteye gülüm bir adımda gurbet olur
Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur
Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni
You are so beautiful..
Yenilmedim yalnızlığa Bugün yine tek başıma sabahladım Üzülmedim yoksun diye Nasılsa bir gün gelir bende ağlarım Anlatacak çok şeyim var bugün sana Hem de çok İçimde duygularım susmak istiyor...
[Deleted by Admins]
ANATHEMA - LOST CONTROL
Life.. has betrayed me once again I accept that some things will never change. I've let your tiny minds magnify my agony and it's left me with a chemical dependency for sanity.
Yes, I am falling... how much longer 'till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
I'm coming to an end, I've realized what I could have been. I can't sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask, I admit I've lost control Lost control...
bir keresinde bardayken bu şarkı çıktığında herkez tek bir ağızdan söylemiştik. Allah herkeze nasip etsin ne diyim
Koş saraylarıma bulabilirsen beni Konuş ve dertleş eskisi gibi Bul seni getir bana hediyem ol Aklımın odaları senle doldu taştı
sagopa kajmer ft kolera
Elimden hiçbişey gelmez,hiçbir çarem yok.
jdfhfbvvhb .....!ne olduğunu anlayamadığım bi böğürme! chakaron chakaron....
Adaletsiz koca dünya, yine olan bana oldu Aşk ateşi, yar acısı dönüp durup beni vurdu Şimdi gönül yaralı , kırık kolu kanadı Sende kaldı yarısı, varsın dursun acısı Gönül yarası
aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta.......
Boşver gitsin Artık kurşunlara diziyorum yalan aşk oyununu Duvarlara yazıyorum sonunu bitsin
Boşver zaten hayat beni hiç anlamadı ki Boşver zaten ne söylesem... Neyse...