bu benim rapim bu benim siirim bu benim derinim bu benim bendim bu benim eserim bu benim ta kendim(sagopa kajmer)
Amma Sagopa'cı varmış haaa.
I've tried to go on like I never knew you I'm awake but my world is half asleep I pray for this heart to be unbroken But without you all I'm going to be is “incomplete”
backstreet boys-incomplete
The dream is True
It doesn't really matter where it all began. All I know, I got covered in darkness, covered in darkness
Darren Hayes-darkness
gözlerim sansür perdesi bensiz ruhuma kaç para biçtin hadi git durma görmezden geldim beni benim önümde yerlebir ettin
sagopa kajmer
KAFİLE
günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde yoldan geçenler var da her akşam gelenler nerde?
hiç umut yok mu? herşey boş mu? dünya, ahiret put gibi sarhoş mu?
Yine aklım çok karıştı...
bende mutlu olmak istemezmiydim şu yalancı dünyada yüce adalet böyle olur mu Tanrı kulunu hiç unutur mu
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Amma Sagopa'cı varmış haaa.
+1
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin..
Sagopa - Romantizma
Sessizliginle gelir hüznüm yoklugunda gömülü ölüyüm..
Biliyordun sevgilim biliyordun bu ayrılık Hiç bir güneş sonsuza kadar ısıtmaz kalbini Alışkanlık seninki daha kolay kabullenirsin Yazıkki ben senin kadar şanslı değilim ... ........................................................... FATİH ERKOÇ VE GÜNCE HARİKA BİR DÜET....
When you cried I'd wipe away all of your tears When you'd scream I'd fight away all of your fears I held your hand through all of these years But you still have all of me
evanescence-my immortal
YILLAR SONRA BİLE HİÇ KİMSEYE SÖYLEYEMEDİM BU SEVDAYI KALBİME GÖMDÜM VE SEN ÖLDÜN.. BU KEZ BİR ELİMDE KIZIM İÇİMDE FIRTINA GÖÇÜP GİTTİĞİN O YOLDA..
sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı ayrılıkmı senmi yoksa sevdamı hangisi sebebim olur
Benim sevgim mutlu etmezki seni Sonra yakarsın sen kendi kendini Ben zaten kayıp ettim bu gençliğimi Ben yaşamadım sen yaşamalısın