Soramam zeytin karası gözlerini Yoluma yatırma dayanamam...
yazarsam sonsuz günlüğüne banlanırım sarkının adını söyliyim bari Ceza,DJ Funky C komedyenler iş başında
vur vede kaç bunun adı kapkaç satılık degliz biz bunu böyle biliniz
Bir derdim var Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar Kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben başka Bak bu son perde oyun yok bundan sonra Işık yok hiçbir şey yok Bir derdim var artık tutamam içimde.
BİR DERDİM VAR TUTAMAM İÇİMDE
the dreams in which i'm dying are the best i've ever had.
"The flowers were all dead and the words were unspoken"
ÇOK KIRGINIM BÜTÜN DOSTLARIMA SEVGİLİM SENİ DÜŞMAN ETTİLER BANA BİR HATAYDI BENİ SEÇMEDİN İNANDIN ONLARA ZEHİRLİ SÖZLERE ALDANDIN BÜYÜ YAPTILAR SANA
YANLIZLIK ALIR GÖTÜRÜR VAY BENİ YAZIK BANA ELLER BÖYLEDİR HEP KARIŞIR SEVDALARA
ALLER BÖYLEDİR HEP KARIŞIR SEVDALARA...
İŞTE BU ŞARKI BENİM İÇİMİ YİYO VE BENİ ANLATIYOR....
artık bende benden uzakla$tım(ince bir söz)
bende sınavlar zamanı ders çalışırken sezen aksunun bir şarkısı denk geldi " gidemem "
bir sözüde şuydu
" HAYAT İMTİHANLA GEÇİYOR " bende kendiliğimden aynen öyle diye cevap vermiştim
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54 ....
şikayet edildin
bu son olsun,yüreğim huzur bulsun daha fazla nefret edemem kendimden yarınları öldürdüm,nefretim kederimden...
Sensizliğin sokağında voltaları atarken Hayal gibi,bir rüya gibi içimdesin sen Ya ben sana geç kalmışım ya sen bana çok erken Bir hata gibi,bir günah gibi koynumdasın sen Ne senin,ne benim,ne de sevgimizin Suçu var,suçu var bir hatası var Günah mı işledik,sadece sevdik Deliler gibi sevdik Kader utansın,ah utansın Bizi bizden,bizi bizden Çalan zalim kader utansın
du hast
I will go down with this ship and I won't put my hands up and surrender There will be no white flag above my door, I'm in love and always will be
benden nefret edin çünkü sizden diilim arkamdan hep küfredin ben kendime kefilim dünyalarımız farklıdır anlaşamiycaz eminim ama giren çıkan ve sade rapimi dinleyin...