Beklenen yarınlar kaybolmuş dünden Ümitler selamı kesmişler benden Nasılsa hayır yok gelecek günden Kadere rest çektim isyanlardayım
Bu benim talihim sözüm yok sana Payımı aldım ben sevdadan yana Hasretinden başka ne verdin bana Sana da rest çektim isyanlardayım
@biruzec
@ortak
Allah belanı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yaaaaaaaaaaaaaaar Hayatımı sen mahvettin Acımadın , neler çektim; Kader SENİ DE KÖR EEEETSİİN
All of my memories keep you near. In silent moments imagine you here. All of my memories keep you near. Your silent whispers, silent tears.
inanç bir tarladır, hedefi olanların sürdüğü, gülmek bir mükâfattır ağlayan gözlerin gördüğü, ölüm bir karanlıktır tüm ışıkların söndüğü, madalyon iki taraflıdır iyi ve kötünün böldüğü...
sago sen insan değilsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Jasmin88
çakıdı çakkıdı...
garagara vara vara ..... sitir mi ap
kendimi çözememişken seni mi çözseydim...keşke dilediğimde eriyip gitseydin...(Derdim kendimle)
ne yapsam ne düşünsem aklımda yine sen bir türlü seni söküp çıkaramadım içimden
Zamanla aşka alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun?
Olmaz bir tanem Olmaz sevdiğim Olmaz inan bana olmaz Aşk böyle olmaz
Hazırdım bende seni bekliyordum Nerede bu geç kalmasa diyordum Ve bir gün karşımda duruyordun Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun
Anladım ben her şeyi yoruyorum Belkide hep senden bekliyorum Değişmedim sadece susuyorum Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum...
Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını Bir mektup yazarım hep seni sevdimle biten Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları Sonra polise derim öldürmüş masumları
imzamda yazıyor
Bir yanım sana çırpınır Bütünüm boğulur sende Zincirimi kırdı arsız aşk Üzerimde demirden perde Seni düşünürken içtiğim sigarayı Korkarım ben söndürmeye Sürsün bu ölüm ağır ağır Gözlerimde boğulma diye Ağlamıyorum, ağlamıyorum Ağlamıyorum yine de Ötenazim hadi biraz gayret Batır sarı oklarını içime içime Bu aşk süsü verilmiş bir cinayet Tam istediğim gibidir üzülme
"Hepi hepi, hepimiz yani burada bugün arkadaşın doğum gününü kutlamak üzere toplanmış bulunmaktayız"
Yar gidiyor musun? Gitme; içimde bir korku var Biliyor musun? Böyle başlar ayrılıklar
flex dinlediğim için ne dediklerini anlamıyorum $uan
bıdı bıdı bıdı bıdıbı dı diye gidiyor
Gidiyorum umudum yok Düşlerim yaz gerçekler soğuk Sensiz elbette ölmem Ama inan kalbim kekeler Bir sokak köpeği gibi yitik bakar gözlerim Gözyaşlarım seni heceler