nereye baksam izlerin var silinmior gönül yarası bu geçmek bilmior
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf117
klip super hip hop culara her zaman hasta olurum
Ya ben hala klibini bi türlü göremedim herkes güzel olduğunu söylüyor ama hiç denk gelmiyorum ben yaaa
ilk dinlediim günden beri bu söz hayatımın bir parçası oldu
"cut this life of from me"
Günlüklerimde aylık olmuş anla hayat dudaklarımda bir tutam reçel ya dalar ya güya rüyaya dalsın özlemem istyorsan söylerim içimde doğmamış bir insana.
Allah belanı versin![8D]
quote:
Orjinalden alıntı: nora
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf117
klip super hip hop culara her zaman hasta olurum
Ya ben hala klibini bi türlü göremedim herkes güzel olduğunu söylüyor ama hiç denk gelmiyorum ben yaaa
zaten hep öle olur istediğin bi sarkı hayatta çıkmaz ne kadar istemediğin sarkı varsa çıkar
sana oğultadında bir mektup yazamadım ddiye kızma bana elleri değsin istemedim gözleri değsin istemedim belki bir ömur saklıcaktın koynunda
ah verebilseydim keske yureği avucunda kosan her bi anneye oğula kıza kesmiş bir ulkeyi armağan
canım kardesim bak senin ellerinde hayatımız ucan kustaki güzelliği kaybettik hastayız cok sıkıldım ağlamaktan,durmaktan bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah uyan...
Sezen Aksu'nun "Biliyorsun" şarkısındaki "Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar" sözü.
i cant feel the way i did before dont turn your back on me i wont be ignored..
LİNKİNPARK RuLAzZZ
Gitme nolur gitme,itirazlar elimde değil Yanlızım yalnızız,yanlızlıklar elimde değil Düşerken son bir kez yalana benimsin benim Yalansan yalanı severim elimde değil...
A moment like this Some people wait a lifetime for a moment like this Some people search forever for that one special Kiss Oh I can't believe it's happening to me Some people wait a lifetime for a moment like this
gönlümde bu dinmek bilmez sızı olmasa gözlerimde gözlerinin izi olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa sevdan olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa sevdan olmasa
ah bu hayat çekilmez ah bu hayat çekilmez sen olmasan canım ah bu çile çekilmez
Ben seni sevdiğimi dünyalara bildirdim. ...... ...
....
Derdime çare,baytarım yok Dengeme destek,tut ki durayım Şafak güneşin fermanı,geçer acı-tatlı sayılı zamanın sancısı. Ama... Melek bir yandan,şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var,bu kaçıncı şikayetim bilmem
aramanı bekledim! bu telefon hiç çalmadı bezginim=(
Pit10-bekledim
Turn the lights down low Take it off let me show My love for you insatiable Turn me on never stop Wanna taste every drop My love for you insatiable
Where is my mind?..
Allah belanı versin Allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin yar Hayatımı sen mahvettin Acımadan neler ettin Kader senide kör etsin..
Ama bilirim en sonunda Mülteciyim ben sana Sığınacak bir yerim yok ellerinden başka...
armut dalda kız balkonda sallanır vaaaaay vaaaay..