Şimdi Ara

ŞU AN Dizüstü almanın mantıklılığı??!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diz üstü bilgisayarlarda fiyatlar bir kac ay oncesine gore 1000 2000 tl artti dolar sağ olsun. Ne yapmak lazım , fiyatlar ne zaman düşer ya da düşer mi? Şimdi mi almak lazım yoksa bekleyelim mi? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında, fikirleriniz görüşleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricoking22 -- 8 Mayıs 2020; 6:20:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende çok kararsızı. Eski fiyatlar ma baktım 3 binden 4600'e fırlamış laptop.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ümidi kestim, illa laptop alacaksam en ucuzundan sırf taşınabilir olsun diye alırım, oyun için masaüstü toplarım.
  • Yaklaşık 1 ay önce aynı konu açılmıştı.
    Orada da sizin gibi düşünenler, beklenmesi gerektiğini söyleyenler vardı.

Demistim ki arkadaşlar, bizim ülkede fiyatı yükselen bir seyin fiyatının düştüğünü ne zaman gördünüz?Laptop piyasası dolara bağlı malum,sizce dolar düşer mi?Almadığınız her gün zarardasınız, demiştim...

Ne oldu beklediler ve 7 bin liralık laptobu bugün 8 bin liraya aldılar.

Aynisi sizin için de geçerli bugün 8 bin liralık laptobu, 1 ay sonra 9 bin liraya alacaksınız.

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam, dediğiniz gibi yapmayi düşündüm ben de 2 3 gune alacağım yeni bir tane

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben şuana kadar fiyatı artan bir teknolojik ürünün fiyatının azaldığı görmedim sadece arttı.Bu durumda yapılacak tek şey indirim kollamak bence.

• 3700lük laptop önce 4400e sonra 5200e çıktı. Neyseki 4400ken kaptım mutluyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.