Şimdi Ara

Şu an en ucuz sıfır araç ne ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erka1907

ben ilanlardan bahsetmiyorum, bayiden bahsediyorum.

Alıntıları Göster
    ha bayi, ha galeri fark etmez. sıfır, sıfırdır. garantili mi? evet, o zaman salla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

ha bayi, ha galeri fark etmez. sıfır, sıfırdır. garantili mi? evet, o zaman salla.

Alıntıları Göster
    haklısınız fark etmez, aradaki tek fark galerinin en ucuz aracı bayiden 20 bin tl pahalı satması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

haklısınız fark etmez, aradaki tek fark galerinin en ucuz aracı bayiden 20 bin tl pahalı satması...

Alıntıları Göster
    renault symbol fiat egea ve dacia sanderolarda böyle bir durum yok. gayet uygun fiyatlar. attığım linkten bakabilirsiniz.

bi arkadaşım 78 bin liraya sıfır km reno symbol aldı 0.9 turbo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

renault symbol fiat egea ve dacia sanderolarda böyle bir durum yok. gayet uygun fiyatlar. attığım linkten bakabilirsiniz.

bi arkadaşım 78 bin liraya sıfır km reno symbol aldı 0.9 turbo

Alıntıları Göster
    tamam
  • C-Elysee sanırsam
  • C-Elysee 125.000 TL
  • Fiyat/Performans Clio 0.9 90 HP Joy.
  • Fiyat/Performans Clio 0.9 90 HP Joy.
  • şuan belki bu motoru yoktur ama ikinci el olarak pratik bir araç sandero 1.0 75 hp araçlar vardı bir ara arkadaşım ilgilendi ama ne oldu bilmem 50 bine sıfır gibi araçlar vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    aynı araçtan kullandım hocam. piyasanın en ucuz sıfır aracıydı. şuanda 2020 modelleri daha gelmedi. gelirse sanırım yine en ucuz sıfır araç o olacak. ama yinede egea ile arasında fazla fiyat farkı olmazsa yine egea alır gider millet. özellikleri daha iyi ayrıca 95 beygir. dacia'nın fiyatı biraz daha dibe çekmesi lazım ama bu döviz kuru ile pek sanmıyorum.

edit: şuan ilanlarda 2019 model olarak en ucuz araç renault symbol 0.9 90 beygir turbo ile, dacia sandero 1.0 75 beygir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 14 Nisan 2020; 9:1:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.