quote:Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT quote:Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam kızın hesabı hacklemişler,sakın istediği yere gitme.operasyon körbarsak avi. Zaten gidecek bir durum yokta . Şuan tüm face i temizledi mübarek . o zaman evinden kaldıracaklar seni
quote:Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT quote:Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam kızın hesabı hacklemişler,sakın istediği yere gitme.operasyon körbarsak avi. Zaten gidecek bir durum yokta . Şuan tüm face i temizledi mübarek . SS Üsterik
quote:Orijinalden alıntı: RichWarrior quote:Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT quote:Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam kızın hesabı hacklemişler,sakın istediği yere gitme.operasyon körbarsak avi. Zaten gidecek bir durum yokta . Şuan tüm face i temizledi mübarek . SS Üsterik Şuan resimlerini gizledi , hızlı davranamadım ilerleyen zamanda ekleyeceğim
quote:Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT quote:Orijinalden alıntı: RichWarrior quote:Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT quote:Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam kızın hesabı hacklemişler,sakın istediği yere gitme.operasyon körbarsak avi. Zaten gidecek bir durum yokta . Şuan tüm face i temizledi mübarek . SS Üsterik Şuan resimlerini gizledi , hızlı davranamadım ilerleyen zamanda ekleyeceğim Çabuk koy
-İnanamıyorum + Neye ? - Meleklerin konuşabildiğine az biraz kıza yavşayarak konuşmaya başlayabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: StoryLine -İnanamıyorum + Neye ? - Meleklerin konuşabildiğine az biraz kıza yavşayarak konuşmaya başlayabilirsin öyle konuşacağım da çok erken olmaz mı
quote:Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT Hadin beyler konuşmaya nasıl başlayayım ? Merhaba demek çok sade geliyor sensiz doğan güneşin ta a.... k.... diyerek başla, 3 kızın 2sinde işe yaradı şimdiye dek.
Arkadaşın falan olmasın dikkat et sonra çok dalga geçerler Bir arkadaşı baya işletmiştik, pişman değilim