Şimdi Ara

Şu an iPod Classic 7th gen. almam mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acsev2003

quote:

Orijinalden alıntı: arsenal-fabregas

Ben kararsız kaldım.Classic ve nano 6.nesil arasında kaldım.Bir türlü karar veremiyorum.

arsenal-fabregas,

hangi modelde karar kıldın? hala ipod almadıysan kesinlikle classic 7th. gen. al, nedeni üstteki mesajımda
    ama mutlaka ABD'den getirt, hem hesaplı hem sesi dehşet, zaten tr.de sıfırı yok

Aslında bi ara vazgeçmiştim ipod'dan bu itunes olayından dolayı,sony düşünmeye başladım ama şimdi sizin tavsiyenizi görünce tekrar kararsız kaldım
    Hocam siz ne kadara getirttiniz acaba? Ne kadara mal oldu abd den alması? Çünkü türkiye'de gerçekten pahalı ipod classic

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenal-fabregas

Aslında bi ara vazgeçmiştim ipod'dan bu itunes olayından dolayı,sony düşünmeye başladım ama şimdi sizin tavsiyenizi görünce tekrar kararsız kaldım
    Hocam siz ne kadara getirttiniz acaba? Ne kadara mal oldu abd den alması? Çünkü türkiye'de gerçekten pahalı ipod classic

iTunes'i büyütmeye gerek yok, internette görüntülü veya videolu kullanım klavuzları var, hemen kapıyorsun zaten

Ben 249 $ + eyalet vergisi = 270 $'a aldım.

Türkiye'de sıfırı yok. Aşağıda Bilcom'un linkinde yakında stokta diyor, doğrudan havale ile 606,08 TL, ancak bu cihazda ses sınırı olur

http://store.bilkom.com.tr/Apple-iPod-Classic-160-GB-Siyah-_635.html#0

gittigidiyordan bir arkadaş ABD'den getirip 690 TL'ye satıyor. Tercih sana kalmış.

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/apple-ipod-classic-160-gb-newest-model-49434793

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 30 Mart 2012; 16:32:28 >

• tr de 0i var bu arada bilkom da :) 6.nesil 1.revizyon diye geçer :) türkiye ile amerika daki arasında ses farkı yok bu arada :)
  • Amerikadan classic Ipod aldığktan 2 yıl sonra Türkiye e geldi.Tabi bu sürede kullanmayı kendim keşfetmek zorunda kaldım.Total Video Convertr ile tüm filmleri müzikleri çevirebilirsin kısa sürede hemde.Son sese gelemedim hala orjinal kulaklığı kullanıyorum.ses mükemmel darbelere ve yüksek voltaja karşı dikkatli ol benim ekranda çizgi yaptı ama servis hemen halletti.Kesinlikle Amerikadan al.Fiyat farkını best buy newjersey sayfasından anlarsın. gelecek aya saat aparatıyla 6.nesil alıyorum.başka markaya bakmadım bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem-neval

Amerikadan classic Ipod aldığktan 2 yıl sonra Türkiye e geldi.Tabi bu sürede kullanmayı kendim keşfetmek zorunda kaldım.Total Video Convertr ile tüm filmleri müzikleri çevirebilirsin kısa sürede hemde.Son sese gelemedim hala orjinal kulaklığı kullanıyorum.ses mükemmel darbelere ve yüksek voltaja karşı dikkatli ol benim ekranda çizgi yaptı ama servis hemen halletti.Kesinlikle Amerikadan al.Fiyat farkını best buy newjersey sayfasından anlarsın. gelecek aya saat aparatıyla 6.nesil alıyorum.başka markaya bakmadım bile...

önerin için sağol, cihaz hard diskli olduğundan biraz itina istiyor tabi, ben arkası çizilmesin diye selpak mendilin üstüne koyuyorum

yüksek voltaja nasıl maruz kaldı, güç kaynağı ile mi şarj yaptın, ben usb ile şarj ediyorum.

iki yıl orj. kulaklığı kullanmışsın nasıl, burn in oluyor mu, güçlü bass veren bir kulaklık bakıyordum...

• pod orinal kulaklığı çıkışı en iyilerden bile yüksekmiş fakat izolasyon sorunu dolayısıyla dışarıda verim alman olanaksız.Ben geceleri yatmadan önce dinlediğim için bu kadar uzun süre kullanabildim kulaklığı.Kullandıkça açılıyor ses mükemmelleşiyor..sony nin exra bass kulakiçi olanından aldım iyi çıktı fiyat kalite açısından doyurucu.Aparatını alıp elektrikle şarj edebiliyorsun bizim şansımıza yıldırım düştü hem bilgisayar hem ipod hasar gördü.Hala aynı şekilde çok çok kısa sürede şarj ediyorum usb den hızlı, birdaha birşey olmadı.Valja markadan ist kılıf bulabildim hiçbir yerde yoktu. Ekrana da çizilmeden iphone için olan mat plastik cover yapıştır mutlaka...http://full****.org radyo listelerinden müthiş bir müzik listesi oluşturabilirsin..
  • full m p 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem-neval -- 17 Şubat 2012; 0:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem-neval

pod orinal kulaklığı çıkışı en iyilerden bile yüksekmiş fakat izolasyon sorunu dolayısıyla dışarıda verim alman olanaksız.Ben geceleri yatmadan önce dinlediğim için bu kadar uzun süre kullanabildim kulaklığı.Kullandıkça açılıyor ses mükemmelleşiyor..sony nin exra bass kulakiçi olanından aldım iyi çıktı fiyat kalite açısından doyurucu.Aparatını alıp elektrikle şarj edebiliyorsun bizim şansımıza yıldırım düştü hem bilgisayar hem ipod hasar gördü.Hala aynı şekilde çok çok kısa sürede şarj ediyorum usb den hızlı, birdaha birşey olmadı.Valja markadan ist kılıf bulabildim hiçbir yerde yoktu. Ekrana da çizilmeden iphone için olan mat plastik cover yapıştır mutlaka...http://full****.org radyo listelerinden müthiş bir müzik listesi oluşturabilirsin..

benim ipod kulaklık da geldiği günden bu yana açıldı, dediğin gibi izolasyon pek yok. tiz ve midler berrak, bass iyileşti ama yeterli değil, bunun için creative ep-630 düşünüyorum.

pop, rock, blues türünde ipod iyi, elektronik house türünde ise yeni kulaklığı kullanıcam.

Ben Artwizz'in koruyucu filmini aldım, tavsiye ederim, hem ekran hem de arka yüzey için,

http://www.novabazar.com/urun/7728431519e11c621ea9c5589d530e66/ARTWIZZ-ARTWIZZ-ScratchStopper-(80/120/160GB-iPod-classic)-Koruyucu-Film

şarj için yine artwizzin şarj cihazını alacağım. (Artwizz Apple'ın onayladığı iki markadan biri bu arada )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 17 Şubat 2012; 11:18:27 >

• Orjinal Albüm alıyor musunuz Hocam ? Merak ettim CD falan dedinizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Orjinal Albüm alıyor musunuz Hocam ? Merak ettim CD falan dedinizde.

Vaktiyle baya almıştım. Ama bunlar ha diyince bulunacak türden CD'ler değil. Bunları apple lossless ile kodlayıp ipoduma atıcam, CD kalitesinde bakıcam keyfime
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Orjinal Albüm alıyor musunuz Hocam ? Merak ettim CD falan dedinizde.

Vaktiyle baya almıştım. Ama bunlar ha diyince bulunacak türden CD'ler değil. Bunları apple lossless ile kodlayıp ipoduma atıcam, CD kalitesinde bakıcam keyfime

Ben pek almam ama albümleri FLAC olarak bir kaç yerden çekerim sonra onları Lame 320 KBPS ile MP3'e Convert ederim... Tag bilgilerini ayrıntılı falan girip iTunes'uma atarım. Çok keyifli oluyor Hocam arşiv yapmak.

• arkadaşlar bende ipod classic almak istiyorum bu konuda araştırmalarımı sıklaştırdım fakat ses çıkış güçlerini bir türlü bulamadım bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemitu bakhele

arkadaşlar bende ipod classic almak istiyorum bu konuda araştırmalarımı sıklaştırdım fakat ses çıkış güçlerini bir türlü bulamadım bu konuda bi bilgisi olan var mı acaba ??

rakamsal değer veremem ama ses çıkış gücü kendi kulaklıklarının taşıyamayacağı kadar yüksek, 110-120 dB bir kulaklık şart. iPodu ABD'den getirirsen sesi tam, buradan veya AB'den getirtirsen ses düzeyi %83 oranında ama sınır kaldırılabiliyor
  • Haydi gelin ufak bir mantık turuna çıkalım dostlar . İpod classic = dj ler , konser vermeye gidenler , film arşivi yapmak isteyenler içindir. Ve harici harddisk kullanmka isteyenler. NAno = spor yapanlar , işe gidenler , RADYO sevenler , sürücüler öğrenciler vs.. içindir. Klipsi sayesinde shuffle kadar yer kaplar , dokunmatiği sayesinde ipod touch keyfi sağlar , saat özelliği sayesinde sizi herkesten farklı kılar ve fazla söze gerek yok fm radyo su ile her ipoddan kendini farklı kılar. Fiyatıda makuldur bu sayede yanında çok çok kaliteli bir sennheiser kulaklık almanızı sağlar. Saygılar..
  • Bence gayet mantıklı
  • Mantıksal süreç tamamlanmış ve ipod classic alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 30 Mart 2012; 16:34:49 >
  • siyah,gümüş kararsız kaldım, çizilmeye dayanıklık açısından hangisi daha iyidir ? gümüş daha kaliteli duruyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

siyah,gümüş kararsız kaldım, çizilmeye dayanıklık açısından hangisi daha iyidir ? gümüş daha kaliteli duruyor sanki

aksine, black daha asil ve kaliteli duruyor (her ne kadar black dense de fümedir, tekeri siyahtır), gümüş olanın tekeri beyazdır, iz yapabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

siyah,gümüş kararsız kaldım, çizilmeye dayanıklık açısından hangisi daha iyidir ? gümüş daha kaliteli duruyor sanki

aksine, black daha asil ve kaliteli duruyor (her ne kadar black dense de fümedir, tekeri siyahtır), gümüş olanın tekeri beyazdır, iz yapabilir.

hm bunu bilmiyordum, siyahlara bakayım ozaman .
  • bende amerikadan 160 gb sipariş verdimde ekran için koruma jelatini nerden bulabilirim türkiyede?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.