Şimdi Ara

Şu an iPod Classic 7th gen. almam mantıklı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: t9r

bende amerikadan 160 gb sipariş verdimde ekran için koruma jelatini nerden bulabilirim türkiyede?

işte link:
    Artwizz ScratchStopper

yok video klibi, yok albümü, albüm kapağıydı derken bu cihaz adamı arşiv manyağı yapıyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 16 Nisan 2012; 12:33:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acsev2003

quote:

bende amerikadan 160 gb sipariş verdimde ekran için koruma jelatini nerden bulabilirim türkiyede?

işte link:
    Artwizz ScratchStopper

yok video klibi, yok albümü, albüm kapağıydı derken bu cihaz adamı arşiv manyağı yapıyor resmen

bişey sorcam şarkılara albüm kapağı falan nasıl ekliyoruz bende arşiv var ama düşük kalite 4-5 mb şarkılar aralarına konser kaydı falan oluyo arşiv yaparken çok zorlanıyorum bide hiç birinde albüm kapağı yok o olay nasıl oluyo yardım edebilirsen süper olur :D

• kapak yapımını burada paylasırsanız sevinirim
  • Arkadaşlar Newyork ta müthiş bir apple açılmış.Muhteşem birşey uzay gemisi gibi.Neyse yeni nano ve saat aparatımı aldım .Harika üstü ve kolda çok güzel duruyor.kulaklığı takınca beklediğim gibi engel yapmadı tersine daha rahat.Radyosu süper ki classic te bulamadığımız bir özellikti.tek dezavantajı pili beklediğimden kısa dayanıyor.yani classic gibi haftada bir değil.bu da saat olarak kullanmamdan olsa gerek.herkese öneririm müthiş bir ürün.bu arada maalesef çizilmeye karşı koruma bandı durmuyor üzerinde hemen attı benimkisi =(
  • bu arada fyat 160 dolar 16 gb mavi nano.newjersey best buy (tax daha düşük) indirimdeydi 140 ama renk bulunur mu bilinmez.Ben Apple dan aldığım için biraz daha fiyatlı.Bir de nano 6.nesillerde sık sık pil problemi oluyormuş daha yeni alındığında şarj kalitesi düşüyormuş hatta ilk üretim toplatılmış.sayfasında şikayetleri okuyordum .ing biliyorsanız bu sayfa size yardımcı olur her sorunuzu cevaplandırdıkları gibi online cevap alabiliyorsunuz..
    şimdi nanoma çeşit çeşit saat bandı bakıyorum.Apple bir hastalık bitmiyor..=)
  • quote:

bişey sorcam şarkılara albüm kapağı falan nasıl ekliyoruz bende arşiv var ama düşük kalite 4-5 mb şarkılar aralarına konser kaydı falan oluyo arşiv yaparken çok zorlanıyorum bide hiç birinde albüm kapağı yok o olay nasıl oluyo yardım edebilirsen süper olur :D

anladığım kadarıyla ABD'den cihazın gelmiş, iyi günlerde kullan.

albüm kapağından daha önemlisi düzenli arşiv tutmak. önce parçaların id tag bilgilerini düzenlemen gerekiyor. Bunun için ilgili şarkıya itunesdan get info (veya bilgi ver) sağ tık yapıp ad,sanatçı, albüm, yıl, tür bilgilerini düzenlice gir. Bunlar zamanla olur.

şarkının albüm bilgilerini girdikten sonra o albümün orjinal kapağını netten araman gerekiyor. albüm kapağı için amazon, discogs.com veya google görsellerden yararlanabilirsin. Kapaklar için bilgisayarında bir klasör oluştur.

albüm kapağı eklemek için yine itunes'dan ilgili şarkıya sağ tık yapıp bilgi ver'e gel, resim sekmesinden bilgisayarındaki kapak klasöründen resmi seç

birden fazla parçaya aynı albüm kapağını atamak için şarkıları itunesdan seç, bilgi ver'e gel, itunes emin misiniz diye sorar, evet de, resim karesine çift tıkla

albüm kapakları 300x300 ebatlarında olursa ipodda daha güzel görünür, bunun için irfanview programını kullan.

konser kayıtlarını düzgünce arşivlemek için, albüm adı olarak konser kayıtları ismi ver veya tür olarak live yaz. bunlar için istersen itunesda liste veya klasör de oluşturabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem-neval

bu arada fyat 160 dolar 16 gb mavi nano.newjersey best buy (tax daha düşük) indirimdeydi 140 ama renk bulunur mu bilinmez.Ben Apple dan aldığım için biraz daha fiyatlı.Bir de nano 6.nesillerde sık sık pil problemi oluyormuş daha yeni alındığında şarj kalitesi düşüyormuş hatta ilk üretim toplatılmış.sayfasında şikayetleri okuyordum .ing biliyorsanız bu sayfa size yardımcı olur her sorunuzu cevaplandırdıkları gibi online cevap alabiliyorsunuz..
    şimdi nanoma çeşit çeşit saat bandı bakıyorum.Apple bir hastalık bitmiyor..=)

nano 6'nın şarjının kısa olduğu söyleniyordu ama ABD'den aldığın için sesi iyidir. gitmişken bir de audio technica kulaklık patlatsaydın daha iyi olacakmış.

geçen gün kanyon troyda nano saat bantları görmüştüm.

• quote:

quote:

anladığım kadarıyla ABD'den cihazın gelmiş, iyi günlerde kullan.

albüm kapağından daha önemlisi düzenli arşiv tutmak. önce parçaların id tag bilgilerini düzenlemen gerekiyor. Bunun için ilgili şarkıya itunesdan get info (veya bilgi ver) sağ tık yapıp ad,sanatçı, albüm, yıl, tür bilgilerini düzenlice gir. Bunlar zamanla olur.

şarkının albüm bilgilerini girdikten sonra o albümün orjinal kapağını netten araman gerekiyor. albüm kapağı için amazon, discogs.com veya google görsellerden yararlanabilirsin. Kapaklar için bilgisayarında bir klasör oluştur.

albüm kapağı eklemek için yine itunes'dan ilgili şarkıya sağ tık yapıp bilgi ver'e gel, resim sekmesinden bilgisayarındaki kapak klasöründen resmi seç

birden fazla parçaya aynı albüm kapağını atamak için şarkıları itunesdan seç, bilgi ver'e gel, itunes emin misiniz diye sorar, evet de, resim karesine çift tıkla

albüm kapakları 300x300 ebatlarında olursa ipodda daha güzel görünür, bunun için irfanview programını kullan.

konser kayıtlarını düzgünce arşivlemek için, albüm adı olarak konser kayıtları ismi ver veya tür olarak live yaz. bunlar için istersen itunesda liste veya klasör de oluşturabilirsin

bide Flac indirip çevirmekmi mantıklı başka bi türde indirmekmi?

• 320kps iyidir flac la uğraşmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

320kps iyidir flac la uğraşmaya gerek yok

her şarkıyı 320 bulamıyorum ya :( her grubu şarkıcıyı rahatça bulabilceğim bi site varmıdır ?
  • bu tür sitelerin paylaşılması yasak forumda bu sebepten gelen kutuna attım mesaj .
  • quote:

bu tür sitelerin paylaşılması yasak forumda bu sebepten gelen kutuna attım mesaj .

banada pm hocam
  • quote:

bu tür sitelerin paylaşılması yasak forumda bu sebepten gelen kutuna attım mesaj .

Zahmet olmazsa bende alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

quote:

banada pm hocam

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

Zahmet olmazsa bende alabilir miyim?

attım, bu arada bende bu ay ipod classic almayı planlıyorum, mantıklı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftkonline -- 15 Ağustos 2012; 22:38:03 >

• quote:

Öncelikle teşekkürler.

Sağlam bir müzik arşiviniz varsa pişman olacağınızı sanmıyorum. Bende tereddüt ediyordum ama şuanda gayet memnunum. Tek sıkıntım; 2.el almıştım ben, alet sanırım bir 3-4 yıllık. Dolayısıyla sarj problemi var. Onu da nasıl halledeceğim bilmiyorum. Şuan için acele değil ama halletmem lazım kesinlikle. Sizde alırsanız büyük ihtimalle 2.el almak zorunda kalacaksınız. 2-3 ay önce imalatı durdururmuşlar diye haber okuduğumu hatırlıyorum. Aklınızda bulunsun sarj olayı.

• quote:

hani bağa
  • quote:

quote:

hani bağa

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

Öncelikle teşekkürler.

Sağlam bir müzik arşiviniz varsa pişman olacağınızı sanmıyorum. Bende tereddüt ediyordum ama şuanda gayet memnunum. Tek sıkıntım; 2.el almıştım ben, alet sanırım bir 3-4 yıllık. Dolayısıyla sarj problemi var. Onu da nasıl halledeceğim bilmiyorum. Şuan için acele değil ama halletmem lazım kesinlikle. Sizde alırsanız büyük ihtimalle 2.el almak zorunda kalacaksınız. 2-3 ay önce imalatı durdururmuşlar diye haber okuduğumu hatırlıyorum. Aklınızda bulunsun sarj olayı.

Evet, iph 5 çıkacağı için biraz kararsızım aslında ipod 5 nasıl olacak diye classic üretim durdu fakat belli olmaz bir de 320gb ipod yaparlarsa ağlarım eğer bunu önceden alırsam, bu füme rengi nasıl bu arada ipod da? gümüş hoşuma gidiyor ama apple serilerinde füme renk olmadığı için bu daha bi dikkat çekici :)

t9r pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftkonline -- 16 Ağustos 2012; 1:13:05 >

• quote:

Evet, iph 5 çıkacağı için biraz kararsızım aslında ipod 5 nasıl olacak diye classic üretim durdu fakat belli olmaz bir de 320gb ipod yaparlarsa ağlarım eğer bunu önceden alırsam, bu füme rengi nasıl bu arada ipod da? gümüş hoşuma gidiyor ama apple serilerinde füme renk olmadığı için bu daha bi dikkat çekici :)

t9r pm attım

kararsızlığın Nisan ayından beri belli zaten. classic bir daha üretilmeyecek. bu durum classic satışlarını artırdı. füme daha güzel ve kaliteyi yansıtır.

ikinci el alırsan ipod video 5,5 al, sesi daha sıcak, enstruman ayrımı daha başarılıdır. yok sıfır istersen ancak ipod classic alabilirsin, bunun da malzemesi daha kalitelidir. Sıfırı Troy veya Bilcom'da bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 17 Ağustos 2012; 15:11:08 >
  • bu arada ipod classic olanların flac dosyalarını mp3 değil, alac dosyasına dönüştürmeleri daha yerinde olacaktır.
  • quote:

quote:

t9r pm attım

kararsızlığın Nisan ayından beri belli zaten. classic bir daha üretilmeyecek. bu durum classic satışlarını artırdı. füme daha güzel ve kaliteyi yansıtır.

ikinci el alırsan ipod video 5,5 al, sesi daha sıcak, enstruman ayrımı daha başarılıdır. yok sıfır istersen ancak ipod classic alabilirsin, bunun da malzemesi daha kalitelidir. Sıfırı Troy veya Bilcom'da bulunuyor.

bayramdan sonra ipod classic 7th füme almaya karar verdim, 160 gb anca yeter zaten, bilcomun sitesinde stokta yok yazıyordu troya bakayım bir de.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.