Şimdi Ara

Şu an iPod Classic 7th gen. almam mantıklı mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ftkonline
    bayramdan sonra ipod classic 7th füme almaya karar verdim, 160 gb anca yeter zaten, bilcomun sitesinde stokta yok yazıyordu troya bakayım bir de.

OK, alınca başından itibaren düzenli arşiv tut, nasıl arşiv tutulacağını yukarıda yazdım, kulaklık konusunda da sonra fikir veririm.
  • Arkadaşlar bu arada müziklerinizi boşu boşuna flac olarak atmanıza gerek yok, çünkü ipodlar zaten 320 kbpsden fazlasını desteklemiyor. Bir başka bilgi de bildiğim kadarıyla tüm iPodların frekans aralığı 20hz - 20khz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar7

Arkadaşlar bu arada müziklerinizi boşu boşuna flac olarak atmanıza gerek yok, çünkü ipodlar zaten 320 kbpsden fazlasını desteklemiyor. Bir başka bilgi de bildiğim kadarıyla tüm iPodların frekans aralığı 20hz - 20khz.

Kayıpsız format olarak flac desteği yok ama alac desteği var ki programla dönüştürülebiliyor. Bu arada üst düzey DAP'larda bile frekans aralığı 20hz-20khz'dir. Bunlardan tek farkı 16bit olması, 24 bit desteğinin olmaması diye biliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar.
    7th generation ipod classic alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

Merhaba arkadaşlar.

Sıfır mı düşünüyorsun 2. el mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acsev2003

quote:

Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

Merhaba arkadaşlar.

Sıfır mı düşünüyorsun 2. el mi?

Sıfır. Temiz olursa ve satıcı güvenilir olursa 2.el de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 29 Ekim 2012; 23:11:13 >
  • 7th generation ipodum var. Buna ince hafif ve şeffaf kılıf arıyorum türkiyede.Acaba varmı bildiginiz?
  • Konuyu günümüzde classic alacak olanlar için güncelleyelim.

-iPod classic, Apple'ın en karakteristik modelidir.

-Apple, hiçbir iphone ve ipod modelinde iPod Classic'teki gibi uzun vadeli satış planlamamıştır. Şu an 2009'da üretilmiş olan modeller stoklardan satılmaktadır.

-iPod Classic ile birlikte veya ondan sonra çıkan ancak pazardan çekilen ürünler: Shuffle 3. nesil, nano 5. nesil, nano 6. nesil, touch 3. nesil, touch 4. nesil...
  • bilkomda 160gb siyah model stokta gözüküyor durumları düzeltirsem almak istiyorum ben de 100gb a yakın bir müzik arşivim var yanımda taşımak istiyorum.
  • bilkom da 650 liraya siyah ipod stoklara girmiş ama ben ankarada bir mağazadan almak istiyorum. ipod classic satılan bir mağaza bilen var mı acaba?
  • Merhabalar. Yaklaşık 5-6 yıldır Creative Zen Neon 2 4gb kullanıyorum. Artık(!) bir ipod ile değiştirmek istiyorum. Ama çok kararsız kaldım. Touch modelini müzik dışındaki özellikleri kullanmayacağım için eledim sanırım. Classic ile Nano 7. nesiller arasında kaldım. 16gb bana yetecektir aslında ama Classic için ses kalitesi daha iyi deniyor sanırım. Şarj konusu da önemli tabii. Tip çok önemli değil ikisini de beğeniyorum. Bilmiyorum fazla kararsız kaldım yardımcı olur musunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigCeres

Merhabalar. Yaklaşık 5-6 yıldır Creative Zen Neon 2 4gb kullanıyorum. Artık(!) bir ipod ile değiştirmek istiyorum. Ama çok kararsız kaldım. Touch modelini müzik dışındaki özellikleri kullanmayacağım için eledim sanırım. Classic ile Nano 7. nesiller arasında kaldım. 16gb bana yetecektir aslında ama Classic için ses kalitesi daha iyi deniyor sanırım. Şarj konusu da önemli tabii. Tip çok önemli değil ikisini de beğeniyorum. Bilmiyorum fazla kararsız kaldım yardımcı olur musunuz??

16gb yeterli ise nano 7 daha uygun, daha geniş depolama alanına gerek yok bence. Üstelik earpod kulaklıkla geliyor. Touch'daki özellikler nanoda da var. Tipi biraz eleştiri konusu ama taşınabilirlik, radyo, bluetooth, kalori sayacı vs. özellikleri var. Tabi ses çıkış gücü ve şarj yönünden classic daha iyi. Classicin güçlü kulaklıkları sürebilen bir yapısı var.

Classic, nano gibi dokunmatik değil, click wheel özellikli. Bence click wheel yazılım daha kullanışlı (ipadim de var) Classic, nano gibi interaktif değildir, ne yüklerseniz onu alırsınız. Classic bir ikondur, nano ise yüzü eskimeye müsait duruyor...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.