Şimdi Ara

şu an itibari ile asus tf300tg android 4.1.1 güncellemesi aldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazilim donanim güncellemesini kontrol ettigimde 4.1.1 güncellemesini buldu ve yükledi bakalim neler getirmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ilk göze batanlar ayni uygulamalar ile ram kullanimi 4.0.3 ce göre 140mb artmis flas player calisiyor bakalim daha neler cikacak

• Evet kardeşim, ram 340 iken az yukledigim yeni yazılım sonrası 540 larda geziyor. Bu böyle mi gidecek hep. Bi çözümü yok mu.

• Ram 620 oldu yaa...:-):-)

• Benim tf300tg de 3g çalışmıyor. hatta sim kartı bile görmüyor. sizde böyle bir sıkıntı var mı?
  • öyle bir sorun bende yok sim karti dogru taktigindan eminmisin?
  • Bende de 3g ve hatla ilgili sıkıntı yok.

Bu arada flash gelmiş derken anlamadım? Yüklememiz mi gerekiyor, Store'da göremiyorum hala? Denedim ama açmıyor flash gerektiren videoları...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim tf300tg de bir sıkıntı vardı çözülmesi için teknik servis ile görüştüm, gönderin halledelim dediler.

Servise gönderdim onlar da 4.1.1 yüklemişler.

Alet geri geldiğinde 3g çalışmıyordu. Yeniden servise gönderdim bugün geri geldi. Anakart değişmiş.

4.0.3 olarak geldi. yedeklerden geri dönmeden önce güncellemelere baktım. Gözükmüyor bir şey.

Aslına bakarsanız, yüklemeye de tırsıyorum. 4.1.1 de sıkıntı yaşayan varmı?

Ben çok kısa süre kullandım, fena değildi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chewbacca06

Benim tf300tg de bir sıkıntı vardı çözülmesi için teknik servis ile görüştüm, gönderin halledelim dediler.

Servise gönderdim onlar da 4.1.1 yüklemişler.

Alet geri geldiğinde 3g çalışmıyordu. Yeniden servise gönderdim bugün geri geldi. Anakart değişmiş.

4.0.3 olarak geldi. yedeklerden geri dönmeden önce güncellemelere baktım. Gözükmüyor bir şey.

Aslına bakarsanız, yüklemeye de tırsıyorum. 4.1.1 de sıkıntı yaşayan varmı?

Ben çok kısa süre kullandım, fena değildi...

Hiçbir şekilde sorun yaşamadım gerçekten çok iyi bir cihazdı 4.1.1 kullanıyordum çok daha hızlanmıştı.
  • Tf300tg Servisten 4.1.1 yüklü geldiğinde 4.0.3 den aldığım backup ları geri yüklemiştim. Sonra cihazın 3g si nin çalışmadığını görünce tekrar servise gönderdim, hali ile yeni bir backup aldım.

Servisten 4.0.3 yüklü geldi cihaz geri. Ben de backup dan geri döndüm.

Durup dururken reset atma sorunları başladı. Ne yalan söyleyeyim cihazda bir sıkıntı var sandım. Servis e konu ile ilgili bir mail attım, cevap gelene kadar da ruhuma kaçan teknik servis elemanının sesini dinlemeye başladım :) başladım araştırmaya ne olabilir diye. Hemen hiç bir yerde bir yanıt bulamadım. 3-5 defa geri yükledim sistemi hatta farklı dillerde bile geri yükledim.

En sonunda bugün en zahmetli yola baş vurdum. Uygulamaları tek tek yükleyip çakıp çakmadığını kontrol etmek...

yaklaşık 5 saattir uğraşıyorum, 10 kadar uygulama tespit ettim. Yüklendiğinde cihaz çakıyor. Tümünü tespit ettiğimde buradan yazacağım.

Bir ricam var sizlerden arkadaşlar eğer hala 4.0.3 çalışan bir tf300tg cihaz varsa yakınlarınızda bir haber verin, şu programları bir de o cihazda deneyelim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.