Şu an itibariyle hızı 512 olan var mı? Merak ediyorum ne zaman olacak hız artışı. Tüm Türkiyede aynı andamı olacak. :)
benim olmadı
Normalde 00:00 da olması lazım. Yine aksilikler, sistemlerin kendine gelmesi falan bikaç dk yı bulur ama bu öküz tt bi işi beceremedi. bi kaç gün sonra 512 oluruz herhalde...
Bu arada 00:00 itibariylewww.ttnet.net.tr ye bu haber eklendi...
Minimum ADSL bağlantı hızı 01.11.2005 tarihi itibariyle teknik imkanlar dahilinde ( mesafe ve hat kalitesine bağlı olarak ), garanti edilmemek koşuluyla 512/128 KBPS'e yükseltilmiştir.
arkadaslar dua edin 128e düşürmesinler
Şimdi telekom yetkilileriyle görüştüm, sistemde güncelleme çalışmaları devam etmekte. Herhangi bir hız artışı şuan için görünmüyor.. Beklemekten başka çaremiz kalmıyor, tahminim 1-2 saat daha devam eder... Telekom öyle hızlı çalışıyorki, rüzgarından zatürre olmasam baari....
Bu gece geçti sanırım sabah mesai ile başlarlar işe herhalde.
Ohaa, ttnet.net.tr de yayınlandı.. Çalışanların haberi yokmu hala.. Ah bee...
kotasızım ,256 yım en azından biraz da olsa özgürüm tabi şimdilik...
Arkadaşlar siz hiç forumları takip etmiyorsunuz sanırım insanlar telekoma küfür edip toplu şikayet mailleri atıyor siz hala 512 olucak diye bekliyorsunuz . Sitede yazmışlar zaten olmıyıcak diye ne bekliyorsunuz ki hala ?
Bakın ben size bi alıntı yapıyım ...
3)Mevcut 256 Kbps Limitsiz ADSL kullanıcılarının durumu ne olacak?
Halihazırdaki 256 Kbps Limitsiz ADSL müşterilerimiz, mevcut hızlarında hizmet almaya devam edebilecekleri gibi, talep etmeleri halinde yürürlükteki tarifelerden herhangi birine geçebilecektir. Yeni tarifenin yürürlüğe girdiği 01.11.2005 tarihinden sonra 256 Kbps bağlantı hızında yeni abone kaydı yapılmayacaktır.
Yani 512 Kps olmak için aylık 87,83 YTL ücret ödemeniz gerekiyor !
Telekomu dolandırmak istemiyorum yoksa öle açıklar varki ... 25 ytl ye sınırsız 512 kullanan çook ...