anlamadım gitti serverlar niye bos ve niye oyuna giremiyom bilgisi olan bi arkadas lutfen yardım etsin simdiden saolun
Arkadaşım Heralde Hiç Topicleri Okumuyorsun.. Şu an Heralde Yeni Server Açılacak O yüzden Bütün Server'ları kapatıyorlar.. Şu an 2 tane açık server kaldı..
quote:
Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk
Arkadaşım Heralde Hiç Topicleri Okumuyorsun.. Şu an Heralde Yeni Server Açılacak O yüzden Bütün Server'ları kapatıyorlar.. Şu an 2 tane açık server kaldı..
yeni serverla eskisinin ne alakası var ki , kapansın ole kapanması gerekse hepsini kapatırlardı diez ile cypher acik
quote:
Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk
ama çok saçma ya beramus açıldığında ares'i kapatmadılar veya başka bi server'ı ?
quote:
Orijinalden alıntı: hizlinet
ama çok saçma ya beramus açıldığında ares'i kapatmadılar veya başka bi server'ı ?
Alıntıları Göster
ben topic okuyorum ama napayım her kafadan ayrı bi ses cıkyo belki bilen biri bakarda cevapşar die topic actım rahatsız olanlardan ozur dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: yusufyusufcuk
ben topic okuyorum ama napayım her kafadan ayrı bi ses cıkyo belki bilen biri bakarda cevapşar die topic actım rahatsız olanlardan ozur dilerim
Alıntıları Göster
Serverların düşmesi ile ilgili bazı yazılar buldum alın okuyun.
quote:
Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa
arkadasım daha önce neden yeniserve acıldıgında eskileri offline olmamıştı ?
quote:
Orijinalden alıntı: pc0576
quote:
Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa
arkadasım daha önce neden yeniserve acıldıgında eskileri offline olmamıştı ?
Alıntıları Göster
arkadaslar kimse tam olarak ne oldugunu bilmiyor ve suan butun serverlar kapalı!
quote:
Orijinalden alıntı: UruKai
arkadaslar kimse tam olarak ne oldugunu bilmiyor ve suan butun serverlar kapalı!
Alıntıları Göster
AGA bu konuda 10. topic yuh derim size yuh.. okumayı bilmeyen herifler!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Dungeonking
AGA bu konuda 10. topic yuh derim size yuh.. okumayı bilmeyen herifler!!!
Alıntıları Göster
ANLADIĞIM KADARIYLA BU DUPE OLAYI ÜZERİNE ÇALISIYORLAR ONDAN SERWERLER KAPALI
quote:
Orijinalden alıntı: A_R_M_A_G_E_D_O_N
ANLADIĞIM KADARIYLA BU DUPE OLAYI ÜZERİNE ÇALISIYORLAR ONDAN SERWERLER KAPALI
Alıntıları Göster
dupe ıcın degıl dupe silindi zaten ID gırdıkten sonra kı sayfada yazıyor dupe olayını.Bende basta gıremedım ama bı yarım saat ugrasınca gırıyo
quote:
Orijinalden alıntı: akrep_66
dupe ıcın degıl dupe silindi zaten ID gırdıkten sonra kı sayfada yazıyor dupe olayını.Bende basta gıremedım ama bı yarım saat ugrasınca gırıyo
Alıntıları Göster
connecting.please wait yazısı cıkınca hıc bı seye basmayın bekleyın o zaman gırıyo haberınız olsun ben bu gun 3 kere gırdım
quote:
Orijinalden alıntı: akrep_66
connecting.please wait yazısı cıkınca hıc bı seye basmayın bekleyın o zaman gırıyo haberınız olsun ben bu gun 3 kere gırdım
Alıntıları Göster
yusufyusuf musun nesin olm sen manyak mısın bide oyunu biliyom die geçiniyon server açılcak hiç mi duymadın insan bi okur bea DİMİ ARKADAŞLAR YETER bilinçlen artık be kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: 2_roLL
yusufyusuf musun nesin olm sen manyak mısın bide oyunu biliyom die geçiniyon server açılcak hiç mi duymadın insan bi okur bea DİMİ ARKADAŞLAR YETER bilinçlen artık be kardeşim
Alıntıları Göster
aga severlar ne zmn gelir?
quote:
Orijinalden alıntı: GORKEM93
aga severlar ne zmn gelir?
Alıntıları Göster
online mı değilmi bu script nerden bulurum
quote:
Orijinalden alıntı: Goblet_Of_Fire
online mı değilmi bu script nerden bulurum
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: onur54529
Alıntıları Göster
la cypher acık ama millet öle bi yüklenmişki ben giremiyom char scerken hata veriyo yanda arkadas girdi kafayı yicem birazdan
quote:
Orijinalden alıntı: light in th dark
la cypher acık ama millet öle bi yüklenmişki ben giremiyom char scerken hata veriyo yanda arkadas girdi kafayı yicem birazdan