Şimdi Ara

su an niye butun serverlar bos ve niye oyuna girmiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlamadım gitti serverlar niye bos ve niye oyuna giremiyom bilgisi olan bi arkadas lutfen yardım etsin simdiden saolun

• Arkadaşım Heralde Hiç Topicleri Okumuyorsun.. Şu an Heralde Yeni Server Açılacak O yüzden Bütün Server'ları kapatıyorlar.. Şu an 2 tane açık server kaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Arkadaşım Heralde Hiç Topicleri Okumuyorsun.. Şu an Heralde Yeni Server Açılacak O yüzden Bütün Server'ları kapatıyorlar.. Şu an 2 tane açık server kaldı..
    yeni serverla eskisinin ne alakası var ki , kapansın ole kapanması gerekse hepsini kapatırlardı diez ile cypher acik
  • quote:

Arkadaşım Heralde Hiç Topicleri Okumuyorsun.. Şu an Heralde Yeni Server Açılacak O yüzden Bütün Server'ları kapatıyorlar.. Şu an 2 tane açık server kaldı..
    ama çok saçma ya beramus açıldığında ares'i kapatmadılar veya başka bi server'ı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizlinet

ama çok saçma ya beramus açıldığında ares'i kapatmadılar veya başka bi server'ı ?

Alıntıları Göster
    ben topic okuyorum ama napayım her kafadan ayrı bi ses cıkyo belki bilen biri bakarda cevapşar die topic
    actım rahatsız olanlardan ozur dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufyusufcuk

ben topic okuyorum ama napayım her kafadan ayrı bi ses cıkyo belki bilen biri bakarda cevapşar die topic

Alıntıları Göster
    Serverların düşmesi ile ilgili bazı yazılar buldum alın okuyun.

http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=1018
    http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=1023
    http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=989

Serverların Offline/Online Durumu
    http://www.playboysclan.net/server.php

• quote:

Alıntıları Göster
    diez de kapalı bakmayın açık gözüktüğüne giriomuş gibi yapıo ama hata werio sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU GECE RES YOK !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    inşallah dies3 açılr da rahatlarız dies de oynayıpta karus olan haber versinwww.tansu_fidan44@hotmail.com

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa

arkadasım daha önce neden yeniserve acıldıgında eskileri offline olmamıştı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc0576

quote:

Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa

arkadasım daha önce neden yeniserve acıldıgında eskileri offline olmamıştı ?

Alıntıları Göster
    arkadaslar kimse tam olarak ne oldugunu bilmiyor ve suan butun serverlar kapalı!

• quote:

Orijinalden alıntı: UruKai

arkadaslar kimse tam olarak ne oldugunu bilmiyor ve suan butun serverlar kapalı!

Alıntıları Göster
    AGA bu konuda 10. topic yuh derim size yuh.. okumayı bilmeyen herifler!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dungeonking

AGA bu konuda 10. topic yuh derim size yuh.. okumayı bilmeyen herifler!!!

Alıntıları Göster
    ANLADIĞIM KADARIYLA BU DUPE OLAYI ÜZERİNE ÇALISIYORLAR ONDAN SERWERLER KAPALI
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_M_A_G_E_D_O_N

ANLADIĞIM KADARIYLA BU DUPE OLAYI ÜZERİNE ÇALISIYORLAR ONDAN SERWERLER KAPALI

Alıntıları Göster
    dupe ıcın degıl dupe silindi zaten ID gırdıkten sonra kı sayfada yazıyor dupe olayını.Bende basta gıremedım ama bı yarım saat ugrasınca gırıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrep_66

dupe ıcın degıl dupe silindi zaten ID gırdıkten sonra kı sayfada yazıyor dupe olayını.Bende basta gıremedım ama bı yarım saat ugrasınca gırıyo

Alıntıları Göster
    connecting.please wait yazısı cıkınca hıc bı seye basmayın bekleyın o zaman gırıyo haberınız olsun ben bu gun 3 kere gırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrep_66

connecting.please wait yazısı cıkınca hıc bı seye basmayın bekleyın o zaman gırıyo haberınız olsun ben bu gun 3 kere gırdım

Alıntıları Göster
    yusufyusuf musun nesin olm sen manyak mısın bide oyunu biliyom die geçiniyon server açılcak hiç mi duymadın insan bi okur bea DİMİ ARKADAŞLAR YETER bilinçlen artık be kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: 2_roLL

yusufyusuf musun nesin olm sen manyak mısın bide oyunu biliyom die geçiniyon server açılcak hiç mi duymadın insan bi okur bea DİMİ ARKADAŞLAR YETER bilinçlen artık be kardeşim

Alıntıları Göster
    aga severlar ne zmn gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: GORKEM93

aga severlar ne zmn gelir?

Alıntıları Göster
    online mı değilmi bu script nerden bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblet_Of_Fire

online mı değilmi bu script nerden bulurum

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: onur54529

Alıntıları Göster
    la cypher acık ama millet öle bi yüklenmişki ben giremiyom
    char scerken hata veriyo yanda arkadas girdi kafayı yicem birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: light in th dark

la cypher acık ama millet öle bi yüklenmişki ben giremiyom
    char scerken hata veriyo yanda arkadas girdi kafayı yicem birazdan

Alıntıları Göster
    ne cypere girebiliom nede diese!:(:(:(:(:(:(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.