Şimdi Ara

su an okudugunuz kitaptan bir cümle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, su an okudugunuz kitaptan bir cümleyi bizimle paylaşır mısınız? :)

• ''Her şey o kadar normaldi ki kitabı açıp içine bakmadığını,karanfili görmediğini düşünmeye başladım.'' Dünyanın İlk Günü -Sayfa 320'den bir cümle...
  • Eru vardı; Tek olan. Illúvatar derlerdi adına Arda'da.

Silmarillion'u bir kez daha okumaya başladım. Tolkien'in uzun mektubundan sonraki ilk cümle bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O,eğilmiş olduğu halde bana baktı ve 'Ben,oğlum,'dedi,ölümsüzmüşüm gibi hareket ederim'.Karşılık verdim:'Bense her an ölecekmişim gibi davranırım!'İkimizden hangimiz haklıydık patron?
  • Güzel konu yalnız cümleyi yazan arkadaşlar kitap adınıda yazsın bi zahmet
  • "Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir." Sokrates tarafından söylenmiş bir sözdür. Sofie'nin Dünyası adlı felsefî kitaptan.
  • "Beraber milyon yıl geçirsen bile bir kadını tanıyamazsın. Aynı Louanne gibi işte be abi, hepsi o.. bunların- - -ve o... derken kelime anlamından tamamen başka bir şey kastettiğimi biliyorsun. Zihinlerini senden başka tarafa çevirirler, tıpkı kürk manto değiştirir gibi, sonra da umurlarında olmazsın. Erkeklerin unutmadığını kadınlar unutur."
  • İnsanın ayaklarını yerden kesen çılgınca bir neşe yerine, daha hafif şeyler hissediyorum şu an.Kendimi rahatlamış ve yorgun ama bir parça da kayıp hissediyorum.Bütün bu yıllar boyunca korku sürekli hayat arkadaşımdı, şimdiyse korku olmadan hayatımı sürdürmem gerekiyor.

Ruh Koleksiyoncusu-son sayfa
  • "Hiç birşey gerçek değil, herşey mübah!" Hasan Sabbah / Fedailerin Kalesi Alamut
  • quote:

Orijinalden alıntı: serapguner

Arkadaşlar, su an okudugunuz kitaptan bir cümleyi bizimle paylaşır mısınız? :)

yokluğun cehennemin öbür adıdır üşüyorum kapama gözlerini
  • "Yalnızlığı kimse sevmez.Çünkü ne olursa olsun hayal kırıklığı gelir arkasından."

İmkansızın Şarkısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Geçen zaman son derece acı vericiydi ama aynı zamanda da bir arınma zamanıydı" Grange-Koloni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat takıntılı bir uğraştır.. " Mesel " ----> Kitap okumayı alışkanlık haline getirmek isteyenlere tavsiye edebileceğim bir kitap. Kısa kısa öykülerden oluşuyor. Hem bir anda kendinizi 100. sayfada felan buluyorsunuz. Oldukça keyifli.
  • "Dünya,kuşların tuvaletidir."
  • "Aşk,uçurumun kenarında gözü bağlı yürümektir" Zülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi
  • "Kendimi hiçbir davaya ya da halka yakın hissetmemiştim, bu yüzden bir akıl erdiremezlik uzaklığından imreniyorum "benim halkım"dan konuşanlara. Yahudiler, zenciler, Filistinliler, Çinliler... Ama bu kümelerden birine katılmak, beceremeyeceğim, yüzsüzce bir heveskârlık olur. Hemen bir sahtekâr olarak görülür ve casus olarak nitelenirim. Yapmacık olanı hemen görür onlar. Ben çok beceriksiz bir yalancıyım; sadece bir dürüstlük ilkesi yüzünden değil, basit bir kabiliyetsizlik yüzünden de böyle. Bende yalan da yok gerçek de. Ben asla siyasetçi ya da dolandırıcı falan olamam ve tüm insanların en muhalifleri, benim içinden çıktığım WASPlardır."

William S. Burroughs- My Education, A Book or Dreams..
  • ''Sizi başyapıtınızı yaratmaktan alıkoyan her şeyi geride bırakın.'' Chuck Palahniuk - Tekinsiz
  • "Bana gelince: insanın mı Tanrıyı, Tanrının mı insanı yarattığı üzerine düşünmemeye karar vereli çok oldu."

Dostoyevski - Karamazov Kardeşler
  • Nuh Tufan yeniden fincana dikiyor gözlerini ve sıkıntılı bir itirafçı gibi konuşuyor: ' Şimdiye kadar... dört sevgilim oldu ve ... dördünün de adı Zennube'ydi.' Murat Menteş -Dublörün Dilemması
  • Amerika da bunlardan hareketle kendince bir adalet anlayışına girdi ve o andan itibaren dünyanın çivisi çıktı.
    Tarihi Değiştiren Olaylar-Ali Çimen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.