kasada 7-8 tane hornx +7 vardı bide harpyden mirage düştü basam dedim 3-4 tane yakınca hornxin teki +8 oldu onuda bastım yandı sonra biraz daha yaktım ve sonuç
tbrkler
şanslı eleman
Sanki sıkıyor gibi bastın da ne cabuk posıons bastın ınanmamız ıcın +8 no posıons olsa ıdı daha ınandırıcı olur be ama gecırdı ısen helal olsun sana köşeyi döndün sayılır
quote:
Orjinalden alıntı: NocturN
Sanki sıkıyor gibi bastın da ne cabuk posıons bastın ınanmamız ıcın +8 no posıons olsa ıdı daha ınandırıcı olur be ama gecırdı ısen helal olsun sana köşeyi döndün sayılır
+7 ken poison bastım
quote:
Orjinalden alıntı: $harDDewiL
quote:
Orjinalden alıntı: NocturN
+7 ken poison bastım
basılan item çantadayken gösterilmez kardeşim... itemin upgrade oldugu yerde dururken fotosu lazım anlayana...
Hayırli olsun ii günlerde kullanmak dileğiyle.
quote:
Orjinalden alıntı: DontForgetKing
basılan item çantadayken gösterilmez kardeşim... itemin upgrade oldugu yerde dururken fotosu lazım anlayana...
aşşağıda upgrade failed yazılarına bak..Bu kadar art niyetli olmayn..
kardeşim tebrik ederim ama ss alırken itemin orda durması daha mantıklı
tebrik ederim valla
tebrikler attık zenginsin
adamın ismi güzelmiş
tebrikler
Bende daha demin oyundaydım ama şimdi login verio delircem yaw bune
tbrk hyrlı olsun
tebrikler
sen oyuna nasıl girdin
hayırlı olsun tebrikler ne oluyor acep bi bilsem ne adamsınız
quote:
Orjinalden alıntı: _keOps
sen oyuna nasıl girdin
mesaj samanına bak yeni dil şimdinin dil bu topiç
bende edanada mage rb+5 chıtın bastım fiyatını bilmiyom ne kadar eder yaklaşık??? soyulmuştum arakadaştan 2-3 parça chıtın almıştım onlardan bastım