Şimdi Ara

Şu an sinirden titriyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adv11

ben de zevkten titriyorum oyyy oyyy
    Durduk yere titreme iyiye alamet değil, en kısa zamanda aile hekiminize danışın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

Durduk yere titreme iyiye alamet değil, en kısa zamanda aile hekiminize danışın bence

Alıntıları Göster
    Bu Fener'in de huyu çok pis yav. Buldu mu titretiyor boş geçmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu takiminiza mal etmeniz cok komik bu tamamen s.g. eseri top oynadığınıza fln mi saniyonuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siz bjk taraftarı hiç bir zaman bıkmaz mısınız rezil olmaktan 😁

• quote:

oyyy oyyy
  • Fener açısından gayet güzel sonuç oldu bence zevkten titriyordur fener taraftarları.
  • fenerle dalga geçenin cocuğu olmaz şunu bi öğrenin artık. küme düşşek bile dalga geçmeyeceksin arkadaş
  • Yalniz Fener 4 u bulsaydi 30 sene konusulurdu bu mac

• Bu geri dönüş Galatasaray maçındaki dönüşten daha değişikti, Galatasaray olarak derbide zaten çok üst düzey oynamıyorduk, Fenerbahçe mental sıkıntıları sebebiyle ekstra baskı yedi. Toparlaması daha kolay oldu.

Fakat Beşiktaş bize göre çok ciddi bir üstünlük sağladı, baskı tehdit sonuç her şeyi elde etti. Fenerbahçe'nin reaksiyon göstereceğini düşünen kimse yoktu, Şenol Güneş ve futbolcular durmayı tercih edince Fenerbahçe'nin hamleleri anlam kazandı. Beşiktaş ilk yarıdaki oyunu devam ettirseydi, Fenerbahçe savunamazdı o tip oyuncuları sahada yoktu.

Bir maçta tempoyla baskıyla üstünlük sağlıyorsan durmayacaksın, bizim takımlarımız skor tutma konusunda beceriksiz..İlk yarı Fenerbahçe 0-0'ı tutma daha sonra skor açılmasın derdine düştü, ikinci yarı beşiktaş 3-0 tutma derdine düştü sonuç ortada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bu geri dönüş Galatasaray maçındaki dönüşten daha değişikti, Galatasaray olarak derbide zaten çok üst düzey oynamıyorduk, Fenerbahçe mental sıkıntıları sebebiyle ekstra baskı yedi. Toparlaması daha kolay oldu.

Fakat Beşiktaş bize göre çok ciddi bir üstünlük sağladı, baskı tehdit sonuç her şeyi elde etti. Fenerbahçe'nin reaksiyon göstereceğini düşünen kimse yoktu, Şenol Güneş ve futbolcular durmayı tercih edince Fenerbahçe'nin hamleleri anlam kazandı. Beşiktaş ilk yarıdaki oyunu devam ettirseydi, Fenerbahçe savunamazdı o tip oyuncuları sahada yoktu.

Bir maçta tempoyla baskıyla üstünlük sağlıyorsan durmayacaksın, bizim takımlarımız skor tutma konusunda beceriksiz..İlk yarı Fenerbahçe 0-0'ı tutma daha sonra skor açılmasın derdine düştü, ikinci yarı beşiktaş 3-0 tutma derdine düştü sonuç ortada...
    Beşiktaş'ın ne üstünlüğü vardı ? Attıkları ilk gol hakem hediyesi. 2. gol ise hasan ali isimli başkalaşımın gereksiz penaltısı. 3. gol ise sadık ve soldado iş birliği ile hediye edilmiş gol. Onlar bile 3 - 0 yapacaklarını düşünmüyorlardı. Bizimkiler yağ sürdü ekmeklerine. Maçın tamamına bakınca bjk'nin direkten dönen topu hariç bir şeyi olmadığını görürsün. Toplam 200 başarılı pas yapmış bjk. Şu bile ilk yarı oynamadıklarının kanıtı.

• FullHD kullanıcısına yanıt
    bize diyene bak hele sanki kendileri yendiydi, fb maçında geçmişde attığınız twitlere baksak neler çıkar
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Cok dogru
    Fenerbahce bireysel hata yapmasa bjk yi rahat dagitirdi

• adv11 kullanıcısına yanıt
    Titriyor musun hala?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.