Şimdi Ara

şu ana kadar gördüğünüz ilginç plakalar (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
5
Favori
195.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisedeyken apartmanda ki komsunun dogan sl nin plakasi 06 eve 60,
  • 35 AMK 51(61 de olabilir) bir plaka görmüştüm,yazlıkçıydı bmw 3. serisi vardı..
  • PP 3432 AM en ilginciydi bulgarıstan plakası
  • 34 BSG ... gördüm audi A4 tü
  • 35 UKL XXXX gibi bişey görmüştüm izmirde. ukala ya denk geliyo olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

benim araba 37 pl xxx...adı soyadı tutturamadık bari biraz nicke yaklaşalım diye...geyik bir tarafa tesadüf tabiki...

Kastamonunun Neresindensiniz
  • Konu plakalardan açılmışken şu aralar TV lerde boy gösteren Coca Cola Mutluluk kamyonunun plakası da ne hikmetse ''AKSARAY'' plakalıdır.
    68 AH 940 http://vimeo.com/25777065
  • var mı daha iyisi :D

fo
  • 06 T 0001 2004 focus meteoroloji takside

34 gs 1905 eski ankara emniyet müdürünün dü 2006 yılında şu anki durumu hakkında bilgim yok ama tramerden bakınca son akıbetini de aktarırım sizlere...
  • 10 HZ 001 Görmüştüm eski kasa murat'da gördügümde hazreti murat diyorum kendi kendime

10 UR xxx plakalar da mevcut :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

şu ana kadar gördüğünüz ilginç plakalar

İyide bunlar hep sahte mühürsüz plakalar sizde istediğiniz yazıyı plakalara yazdırıp sahte bir şekilde gezebilirsiniz taki polisin gözüne batıp çevirene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

İyide bunlar hep sahte mühürsüz plakalar sizde istediğiniz yazıyı plakalara yazdırıp sahte bir şekilde gezebilirsiniz taki polisin gözüne batıp çevirene kadar.

Sahte?

Resimde bile belli mühürü olduğu

İlanlardaki plakalara bakın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-61-ts-plakasi-ve-kendisi-ozel-orjinal-full-200e-56600651/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-61-ts-120-plakasi-yeter-58881839/detay/?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-61-ts-plakali-33000-km-de-2005-model-focus-58714147/detay/?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-61-ts-158-orjinal-58582187/detay/?

• Çok eskiden İstanbul Rami'de bir plaka gördüm. Siyah Peugeot 206'da. APP plaka vardı. 34 RAM 11 ama 1'ler I gibiydi.
    Bir de unutmadan Arda Turan'ın aracı Aston Martin Plakası 34 AST 10 => AST 10=ASTON, AST=Arda Sinem Turan, 10=Forma numarası
    İstanbul Fatih'te bir otomobilde 34 NAH XX ve yine Fatih'te Mercedes CL 600 araçta 34 CL 600 ve Mercedes SL 55 AMG'de 34 SL 055 plaka gördüm.
    Bunun dışında yine çoğumuzun gördüğü AGA ve BEY plakalarını F segmentindeki araçlarda özellikle Mercedes S serisinde gördüm (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrit2004 -- 27 Eylül 2011; 21:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

quote:

34 BJK 1903.. Siyah zemin üzerine beyaz yazı.. Mercedes beyaz cl63 mü 53 mü ne.. AMG tabiki..

Küçükyalıda görüyorum sürekli

şaka mısın ya? onlar taraftar plakaları, onun fb, gs, ts versiyonları da var. gelipte buraya gerçek plakaymış gibi yazman çok saçma olmuş

Fotoğrafını çekip koyarsam karşılığında ne vericeksin? Aracı gördüm diyorum,bu plaka ile trafikte geziyor.. Mercedes Amg..

aracı görmüş olman o plakanın gerçekliğini ispat etmez. sen bunu görüp gerçek plaka sanmışsındır.

quote:

Orijinalden alıntı: insolente_jk

Bazı arkadaşlara Kapak Niteliğinde Olucak Ama Üzgünüm

Ben vakti zamanında söylemiştim (: He bu arada araç beşiktaşta söz yetkisi olan birisine aitmiş.. Yani eski başkan,kongre üyesi vs..

• hee evet söylemiştin inanılmaz kapak oldu bize, bu gerçek plaka hepimizi çok etkiledi inan ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insolente_jk

Bazı arkadaşlara Kapak Niteliğinde Olucak Ama Üzgünüm

Ben vakti zamanında söylemiştim (: He bu arada araç beşiktaşta söz yetkisi olan birisine aitmiş.. Yani eski başkan,kongre üyesi vs..

Hiç 3 Harf+3 Rakam ya da 3 Harf+4 Rakam plaka gördünüz mü bundan başka...

Hem de siyah zemin üstüne beyaz yazıyla (resmi araç plakası, devlet kurumlarına verilir)

bu plaka "ben sahteyim" diye bağırıyor....

• quote:

hee evet söylemiştin inanılmaz kapak oldu bize, bu gerçek plaka hepimizi çok etkiledi inan ki

• ilk plaka 07 AAM 82

motorsikletmiin şansına bu gelmişti :D

çevirmede çok kötü oluyordu AAM82 Sağa çek!! :D
  • ben askerdeyken koruma araç söförüydüm 4 adet degişik plakam vardı 40 yılda bir denecek tabirle lambalarda denk geldiginizde aynı plakayla adam inip arabadan bir plakaya bakıyor bir size anlam veremiyor ve yeşil yanınca basıyorsunuz gaza adam dumur orada kalıyor bunu 2 defa yaşadım
  • FFFBBB 1907 harf sayısı fazla olabilir Alman plakaydı.BMW x6 da takılıydı
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.